Slavia – Chomutov 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Motor ČB 5:8 (kon.)
Benátky n/J – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:7 (kon.) | Prostějov – Sokolov 4:2 (kon.)
Jihlava – Přerov 0:1 (po pr.) | Třebíč – Havířov 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 16.11.2019, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:24:26)
     
    Střely na branku: 14 – 30
     
    Je dobojováno. V prodloužení nakonec hosté rozhodli přesnou trefou Davida Tůmy, který tak svému klubu vystřelil bonusový bod navíc. Domácí podali velmi dobrý výkon, který byl umocněn výborným výkonem brankáře Adama Brízgaly, nakonec se ale museli spokojit s jedním bodem, ač na konci třetí třetiny sahali po bodech třech.
     
    Konec zápasu.
    63:46 David TŮMA - 2:3
     
    63:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Bonusový bod navíc získávají hosté. Ondřej Slováček skrze obránce domácích poslal puk před brankoviště Slovanu, kde ho svoji holí za Brízgalova záda sklepl DAVID TŮMA – 2:3. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    Dnešní utkání sleduje 609 diváků.
     
    63:25
    Vít Jonák se dostal do samostatného úniku před Brízgalu, který jeho bekhendový pokus kryje a sklízí potlesk domácího publika.
     
    62:46
    Brízgala znovu zakročil proti hostujícímu pokusu a drží šance domácích.
     
    61:48
    Brízgala nyní zakročil proti Vlastimilu Dostálkovi, který si sjel před jeho branku a z pravé strany zakončil. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    61:20
    Hosté se nedostali do ohrožení Brízgaly a Brož si poté převzal kotouč, který dostal do útočného pásma. Ale nakonec před Gábou nikdo z domácích nezakončil.
     
    60:27
    Havel pak hledal přihrávkou Kružíka, který se k puku vůbec nedostal. Ale stále se domácí hokejisté drží v útočném pásmu.
     
    60:11
    U puku je domácí Slovan a ještě vyčkává, než se vrhne do útočení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila. Na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení. Pokud se nerozhodne ani v něm, potom budeme svědky samostatných nájezdů.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Pět vteřin před vypršením třetí třetiny šli ještě dva na jednoho hosté. David Tůma našel na levé straně najíždějícího Víta Jonáka, ten ale ztroskotal znovu na Brízgalovi!
     
    59:50
    Ještě se do útoku dostali domácí hráči a do zákroku tak ještě musel David Gába a ten raději hru přerušil.
     
    59:07
    Štěpán Bláha dostal puk do útočného pásma, přenechal ho Janu Grimovi, ale ten poté před Gábou nezakončil.
     
    58:39
    Adam Brízgala opět zakročil proti další střele Vsetína, který prahne po strhnutí vedení na svou stranu. Vhazuje se po levé ruce Brízgaly.
     
    58:00
    Gorčík získal puk a šel před Brízgalu, po jeho pokusu pak zakročil znovu Adam Brízgala. Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:47
    Jeřábek pálil z levé strany a jeho zvednutá střela končí nad brankou Adama Brízgaly. Hosté stále drží puk a kombinují před jeho klecí.
     
    55:43
    Matyáš Svoboda našel přihrávkou Havla, ten poté zblízka střílel, ale proti němu zakročil obránce Ondřej Slováček a srazil kotouč do bezpečí.
     
    55:09
    Adam Brízgala akrobaticky zakročil proti střelám soupeře. Za jeho záda ve velkém tlaku nedostal kotouč Procházka ani Rehuš.
     
    54:46
    Maršoun dostal puk do středního pásma, ale hosté ho rychle získali zpět a tlačí se do další akce před branku domácích.
     
    54:37
    Následuje komerční přestávka.
    53:47 David TŮMA - 2:2
     
    53:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté jsou zpátky ve hře o body. DAVID TŮMA převzal kotouč a od modré čáry si šikovně sjel na levý kruh, kde poté svou střelou překonal Brízgalu. Slovan tak ztratil své vedení a začíná se znovu od začátku – 2:2 . Asistence: Vít Jonák.
     
    52:36
    Další střela šla na Adama Brízgalu, z pravé strany střílel Adam Hořanský, ale jeho střela zaletěla jen vedle pravé tyče z pohledu domácího brankáře.
     
    51:11
    Tomáš Vildumetz se po pravé straně prodral do útočného pásma a poté z pravého kruhu vyslal pokus, který končí na Gábovi. Ten tak hned puk rozehrál spoluhráčům, kteří míří do útoku.
     
    50:23
    David Tůma vyslal nebezpečnou přízemní střelu na Adama Brízgalu a obětavě do jeho pokusu lehl Vladimír Brož a ten hodně pomohl Adamu Brízgalovi.
     
    49:43
    Jeřábek protečoval puk do útočného pásma. Ale tam se k odraženému kotouči dostal jeden z beků Slovanu a poslal ho ven do neutrální zóny.
     
    49:06
    Vladimír Brož vyhodil puk z pásma až do teritoria Vsetína. Zakázané uvolnění z toho ale není.
     
    48:23
    Ústecký Slovan přežil další nebezpečné počínání hostů před Adamem Brízgalou a puk je ve středním pásmu. Domácí celek pak okamžitě střídá.
     
    47:03
    Tomáš Kudělka střílel nepřesně od modré čáry a s jeho pokusem neměl Brízgala příliš problémů. Nicméně hosté stále operují před domácí brankou.
     
    46:13
    Adam Brízgala vytasil další zákrok a podržel Slovan. Hra je přerušena a vhazovat se bude před domácí klecí. Ještě ale následuje další komerční přestávka.
     
    44:44
    Hosté stále mají snahu dostat se na vyrovnání. Ale jejich akce zatím nekončí za Brízgalovými zády.
     
    44:12
    Drtina v rohu útočného pásma vybojoval puk a poslal ho Rehušovi do mezikruží, jenž pálil z pokleku z první a do akce musel jít opět Brízgala.
     
    43:19
    Štěpán Bláha se málem dostal do samostatného úniku, ale byl zastaven Hunkesem. Následně pak šel před Gábu ještě Müller, ale ten byl v ofsajdové pasti.
     
    42:21
    Od vlastní branky zakládají hosté svou další akci a už se pomalu dostávají do útočného pásma.
     
    40:56
    Po nepřesné akci hostů se do útočného pásma dostali domácí hráči, ale ty z pásma Vsetína vykázala obrana VHK.
     
    40:19
    Jonák srazil holí puk na trestnou lavici a hra je přerušena. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Ve třiatřicáté minutě prostřelil z pravého kruhu Gábu Štěpán Bláha. Hosté nakonec našli odpověď, když využil přesilovou hru Radim Kucharczyk a hosté tak jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. Zápas je tak stále otevřený a uvidíme, co nám ještě nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 17:36.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Hosté nyní měli před domácí brankou obrovský tlak, po odražené střele mohl na pravé straně zakončit Martin Procházka, ale to se mu nepovedlo. Následoval další pokus, který už Brízgala pokryl.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:23
    Hunkesovi utekl puk do středního pásma a hosté tak musejí svou akci zakládat znovu z neutrální zóny.
     
    37:28
    David Gába vyškrábl pravým betonem nebezpečný pokus Tomáše Vildumetze a podržel tak Vsetín. Stále domácí celek operuje před jeho brankou.
     
    36:45
    Jiří Drtina se proháčkoval s pukem až před Brízgalu, ale nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Následně pak od vlastní branky zakládají akci hráči Slovanu.
    35:18 Radim KUCHARCZYK - 2:1
     
    35:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se Slovanu na dostřel jediné branky. Z pravého kruhu pálil matador Vsetína RADIM KUCHARCZYK a poté v domácí síti doslova propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: Jiří Hunkes.
     
    34:35
    Domácí se dostali k puku v obranném pásmu a hned ho vyhodili až před Gábovu branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    33:57
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Vildumetz – 2 min., sekání).
     
    33:35
    Jan Grim se zjevil před hostující brankou a byl v další šanci Slovanu. Avšak svou střelu mezi tři tyče neposlal a hosté si tak mohli oddychnout.
     
    33:16
    Následuje další komerční přestávka.
    32:23 Štěpán BLÁHA - 2:0
     
    32:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po špatné rozehrávce hostů vypíchli domácí puk a šli do úniku dva na jednoho. Ondřej Bláha pak našel na pravý kruh najíždějícího ŠTĚPÁNA BLÁHU a ten poté švihl do kotouče a přízemním pokusem propálil Gábu – 2:0. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    31:57
    Nyní hosté zavřeli svého soupeře v jeho pásmu a snaží se o vyrovnání. Avšak obrana s Brízgalou zatím drží.
     
    30:50
    Radim Kucharczyk se dostal do nájezdu před domácí branku a tváří v tvář Brízgalovi vystřelil. Brankář Slovanu však zakročil a nyní notně podržel svůj tým.
     
    30:06
    Petr Maršoun po přenesení hry před branku hostů střílel z pravého kruhu a jeho pohotová střela končí jen těsně nad břevnem vsetínské klece.
     
    29:17
    Od vlastního brankáře zakládají svou další akci Ústečtí a míří před Gábovu branku.
     
    28:38
    Hosté se stále drží v útočném pásmu a kombinují před Brízgalou. Ale obrana Slovanu je zatím pozorná a nedovoluje, aby soupeř jakkoli brankáře Brízgalu ohrozil.
     
    28:14
    Jiří Hunkes zpoza pravého kruhu pálil bez přípravy a pohotový zákrok předvedl Adam Brízgala. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    26:48
    Jakub Teper prošel až před Brízgalu a zblízka zakončil. Brankář Slovanu ale vypíchl kotouč mimo ohrožení jeho branky. Nicméně hosté jsou od úvodu druhé třetiny aktivnější a vyrovnání je tak na spadnutí.
     
    26:34
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:01
    Jiří Hunkes podržel puk u modré čáry, zbavil se soupeře před ním a poslal kotouč před branku. Ale nic z toho nebylo. Naopak se rodila akce na straně Slovanu, která skončila dříve, než začala.
     
    25:11
    Brízgala po hostující střele neudržel puk v lapačce. Hosté toho ale nevyužili a puk mají hráči Slovanu. Ti se už derou do útoku, kde se pokusí o další akci před Gábou.
     
    23:23
    Šimon Jelínek se prosmýkl podél levého mantinelu do útočného pásma, ale tam nakonec nenašel nikoho, komu by přihrál. Po zisku puku pak Vsetínští otáčejí hru.
     
    22:39
    Hosté se dostali skrze obránce domácích do útočného pásma, ale Brízgala lapil pokus z levého kruhu, který vyslal Ondřej Slováček.
     
    21:47
    Vsetín je už v plném počtu.
     
    21:32
    Domácí zachybovali ve vlastní přesilovce a k puku se dostali hosté, kteří stihli zakončit. Poté šli domácí na druhou stranu, ale jejich přesilovka se už krátí.
     
    20:34
    Domácí se hned natlačili před branku Vsetína a roztočili přesilovkový kolotoč, ale nakonec se hosté vymanili a puk poslali až před ústeckou branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 7 – 4
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Lépe ji nad favoritem zápasu sehrálo Ústí nad Labem, které velmi dobře bránilo a i v útoku se mu dařilo. V sedmé minutě hry využil přesilovou hru Petr Maršoun, jenž z prostoru mezi kruhy prostřelil Gábu a využil tak přesilovou hru. Nadále hosté nenašli recept na defenzivu Slovanu a také i Adama Brízgalu, jenž stále drží čisté konto. Do druhého dějství nastoupí domácí hráči do přesilové hry, ze které na konci první periody ukrojili jen třináct vteřin. Uvidíme, co nám nabídne prostřední třetina, která začne přibližně v 16:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Procházka – 2 min., podrážení).
     
    19:47
    Ovšem ne na moc dlouho, v čase, kdy Hunkes naskočil na ledovou plochu, je vyloučen další hostující hráč.
     
    19:47
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:56
    Daniel Krejčí dorážel kotouč před hostující brankou, obrana Vsetína ho fakt dostala do bezpečí.
     
    18:20
    Další přesilovka pro domácí celek a ten tak má šanci navýšit své vedení. Budou i v této početní výhodě hráči Slovanu úspěšní?
     
    17:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Hunkes – 2 min., sekání).
     
    17:15
    Ústečtí zatím velmi dobře pracují v defenzivě a znovu zachytili puk. Poté se dostal ke střele před Gábou znovu agilní Pavel Kordule, kterého znovu vychytal David Gába.
     
    16:55
    Ondřej Holomek se musel pro puk vrátit zpět do obranného pásma a už ho vyváží směrem před domácí branku.
     
    16:05
    Drtina rozehrál další akci, nahodil puk do útočného pásma, ale obrana Slovanu byla pozorná a kotouč zachytila. Na druhé straně pak nebezpečně střílel Šimon Jelínek, s jeho pokusem si Gába poradil.
     
    15:13
    Tůma našel přihrávkou Kucharczyka, děčínský rodák hájící barvy Vsetína ale druhého jmenovaného neoslovil a rázem tak skončila další slibně se rodící akce.
     
    14:30
    Teď si musela obrana Ústí nad Labem dávat pozor na ofenzivní výpad hostů, kteří se chvíli zdrželi před Brízgalou, ovšem nakonec před ním nevystřelili.
     
    13:43
    Ústečtí jsou stále aktivnější nejen v pohybu na ledě, ale také co se týče střel. Nyní na střelecké pokusy vedou 5:3.
     
    12:50
    Teper poslal přihrávku pro Rehuše, ale druhý jmenovaný na puk nedosáhl. Poté hru do pásma hostů otočili hráči Slovanu, ale před Gábou tentokráte nic nevymysleli.
     
    12:40
    V obrovské šanci se nyní zjevil Tomáš Vildumetz, zblízka ale Gábu nepřekonal. Posléze se ještě k dorážce dostal Petr Maršoun a znovu se zaskvěl Gába. Hra je přerušena a následuje první komerční přestávka.
     
    11:39
    Aktivní domácí hráči se snaží nepouštět svého soupeře do žádného zakončení. Vsetínští totiž čím dál více vytahují své růžky a prahnou po vyrovnání.
     
    10:51
    Další dobrý obranný zákrok. Sebastian Dörner pomohl obráncům a poté společně s nimi vytáhli puk do středního pásma. Směrem před vsetínskou klec se však nedostali.
     
    10:11
    Na straně Vsetína se rodilo přečíslení, Smetana ale dokázal vypíchnout kotouč a ten poté poslal zase na druhou stranu. Slovan tak stále drží jednobrankový náskok.
     
    09:23
    Hosté se před ústeckou brankou dostali do další akce, ale tu zastavila obrana Slovanu a následně pak opět kotouč dostala do neutrální zóny.
     
    08:28
    Havlova střela z pravého kruhu pořádně protáhla Davida Gábu, jenž nakonec srazil puk do rohu obranného pásma. Hned na to pak jdou hosté znovu do útoku.
     
    07:34
    Pavel Kordule nyní nebezpečně dotíral u brankoviště hostů. Kotouč se k němu ale nakonec nedostal a ústecký útočník se tak rychle vrací zase zpět do obranného pásma.
    06:15 Petr MARŠOUN - 1:0
     
    06:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Slovanu je využita a domácí se ujímají vedení. Od modré čáry střílel Krejčí, kotouč se pak odrazil k Vildumetzovi, jenž ho posunul do mezikruží pro PETRA MARŠOUNA, jenž svižnou střelou Gábu překonal – 1:0. Asistence: Tomáš Vildumetz a Daniel Krejčí.
     
    05:41
    Další výhoz hostů až před Adama Brízgalu. Ústečtí hokejisté tak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    05:04
    Okamžitě se hosté osvobodili a navíc šli do útočné akce, ve vlastním oslabení sice branku Slovanu neohrozili, pošetřili ale cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    04:54
    Smetana vyslal nebezpečnou střelu na branku soupeře. Tu Gába vyrazil před sebe. Následně pak ho ale dostal do své moci a opět je hra přerušena. Puk bude vhozen po jeho levé ruce.
     
    04:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Antonín Pechanec – 2 min., podrážení).
     
    04:22
    Jenže Pechanec se dopustil faulu a Slovan má výhodu.
     
    03:54
    Ondřej Holomek, který to na ledě Ústí velmi dobře zná, vyhodil kotouč z obranného pásma do neutrální zóny a Vsetín se tak vydává k další útočné akci.
     
    03:25
    Nyní se ke střele před Davidem Gábou dostali domácí hráči, po pokusu Vildumetze se zaskvěl dobrým zákrokem brankář Vsetína a před dotěrnými útočníky domácích pak také hru zastavuje.
     
    03:03
    Slovan se ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    02:11
    Po nebezpečné střele Jiřího Hunkese znovu zasáhl Adam Brízgala, jenž bez čekání zase hru přerušil. Po vhazování před ním obrana Slovanu vyhodila kotouč až před Gábu.
     
    01:53
    Vše je zase zpátky před Brízgalou a ten už musel zasáhnout. Po jeho zákroku je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Vstínští si tak pobyt v ústeckém teritoriu prodlouží.
     
    01:30
    Hosté se už natlačili do pásma Slovanu, ale zatím se nedokázali dostat ke střele, která by Brízgalu ohrozila. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
     
    01:03
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Vildumetz – 2 min., podrážení).
     
    00:25
    Maršoun vyslal střelu na Gábu, ale ten nemusel zasahovat, pomohla mu obrana. Navíc se bude vylučovat, hosté mají ponechanou výhodu a pokud nevsítí branku, zahrají si přesilovou hru.
     
    00:15
    Jonák nahodil puk žabkou na spoluhráče Tůmu, ale pro přihrávku rukou se nakonec hra přerušuje s bude se vhazovat před útočnou modrou čárou Vsetína.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – Müller, Smetana (C), Vl. Brož (A), D. Krejčí (A), Zukal, Hes – Kružík, J. Havel, Ma. Svoboda – Grim, Vildumetz, Maršoun – Kordule, Dörner, Filip – Jelínek, Š. Bláha, O. Bláha.

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Hunkes, Kudělka, Teper, J. Drtina (C), Jeřábek, Holomek – Jonák, Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek (A).

    Rozhodčí: Grech, Micka – Hnát, Doležal.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošní sezóně utkaly. Vsetín na domácím ledě zvítězil 3:1 a na tuto výhru bude chtít navázat i dnes. Domácí naopak mají svému soupeři co vracet.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Na ústecký led totiž přijede Vsetín, kterému se naopak daří znovu velmi dobře. Zatím okupuje páté místo v tabulce Chance ligy se čtyřiceti body. Ty zapsal za třináct výher a osmkrát odešel z ledu jako poražený tým. Hostům se oproti dnešnímu soupeři daří, v zádech mají pět výher za sebou, kdy neztratili ani bod. A tuto sérii by po dnešnímu duelu rádi natáhli. V utkání budou favoritem a uvidíme, zda tuto roli naplní. Naposledy Vsetínští porazili doma Kadaň 5:2.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondřej Slováček – 17 bodů (2+15)
    Radim Kucharczyk – 16 bodů (9+7)
    Vít Jonák – 14 bodů (8+6)
     
    HC Slovan Ústí nad Labem

    Hokejisté dnes domácího Ústí nad Labem jsou v tabulce Chance ligy na čtrnáctém místě se ziskem čtrnácti bodů, které získali za pět výher a šestnáct proher. Stejně jako v loňské sezóně pokračují hráči Slovanu v ne příliš dobrých výsledcích a potácí se na chvostu prvoligové tabulky. Ještě je ale před nimi velké množství zápasů a mají šanci se posunout výše. Ústečtí mají za sebou šest zápasů dlouhou šňůru, kdy nezískali ani bod. Dnes by to už rádi protrhli, avšak proti Vsetínu je nečeká vůbec nic lehkého. Naposledy se Slovanu nedařilo na ledě Poruby, která zvítězila 6:2.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Vildumetz – 16 body (4+12)
    Daniel Kružík – 13 bodů (7+6)
    Petr Maršoun – 11 bodů (5+6)
     
    Hezké sobotní odpoledne u dvaadvacátého kola Chance ligy ledního hokeje. Prostřednictvím tohoto textového online přenosu se zaměříme na duel mezi týmy HC Slovan Ústí nad Labem a VHK ROBE Vsetín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Maršoun (Vildumetz, D. Krejčí), 33. Š. Bláha (O. Bláha) – 36. Kucharczyk (Hunkes), 54. D. Tůma (Jonák), 64. D. Tůma (Slováček)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – Müller, Smetana (C), Vl. Brož (A), D. Krejčí (A), Zukal, Hes – Kružík, J. Havel, Ma. Svoboda – Grim, Vildumetz, Maršoun – Kordule, Dörner, Filip – Jelínek, Š. Bláha, O. Bláha.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Hunkes, Kudělka, Teper, J. Drtina (C), Jeřábek, Holomek – Jonák, Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek (A).

    Rozhodčí: Grech, Micka – Hnát, Doležal

    Diváci: 609
    thejrc.org