Slavia – Chomutov 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Motor ČB 5:8 (kon.)
Benátky n/J – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:7 (kon.) | Prostějov – Sokolov 4:2 (kon.)
Jihlava – Přerov 0:1 (po pr.) | Třebíč – Havířov 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 16.11.2019, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:46 David TŮMA - 2:3
     
    63:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Bonusový bod navíc získávají hosté. Ondřej Slováček skrze obránce domácích poslal puk před brankoviště Slovanu, kde ho svoji holí za Brízgalova záda sklepl DAVID TŮMA – 2:3. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    63:25
    Vít Jonák se dostal do samostatného úniku před Brízgalu, který jeho bekhendový pokus kryje a sklízí potlesk domácího publika.
     
    59:55
    Pět vteřin před vypršením třetí třetiny šli ještě dva na jednoho hosté. David Tůma našel na levé straně najíždějícího Víta Jonáka, ten ale ztroskotal znovu na Brízgalovi!
     
    55:09
    Adam Brízgala akrobaticky zakročil proti střelám soupeře. Za jeho záda ve velkém tlaku nedostal kotouč Procházka ani Rehuš.
    53:47 David TŮMA - 2:2
     
    53:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté jsou zpátky ve hře o body. DAVID TŮMA převzal kotouč a od modré čáry si šikovně sjel na levý kruh, kde poté svou střelou překonal Brízgalu. Slovan tak ztratil své vedení a začíná se znovu od začátku – 2:2 . Asistence: Vít Jonák.
     
    39:33
    Hosté nyní měli před domácí brankou obrovský tlak, po odražené střele mohl na pravé straně zakončit Martin Procházka, ale to se mu nepovedlo. Následoval další pokus, který už Brízgala pokryl.
    35:18 Radim KUCHARCZYK - 2:1
     
    35:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se Slovanu na dostřel jediné branky. Z pravého kruhu pálil matador Vsetína RADIM KUCHARCZYK a poté v domácí síti doslova propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: Jiří Hunkes.
     
    33:57
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Vildumetz – 2 min., sekání).
    32:23 Štěpán BLÁHA - 2:0
     
    32:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po špatné rozehrávce hostů vypíchli domácí puk a šli do úniku dva na jednoho. Ondřej Bláha pak našel na pravý kruh najíždějícího ŠTĚPÁNA BLÁHU a ten poté švihl do kotouče a přízemním pokusem propálil Gábu – 2:0. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    30:50
    Radim Kucharczyk se dostal do nájezdu před domácí branku a tváří v tvář Brízgalovi vystřelil. Brankář Slovanu však zakročil a nyní notně podržel svůj tým.
     
    19:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Procházka – 2 min., podrážení).
     
    17:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Hunkes – 2 min., sekání).
     
    12:40
    V obrovské šanci se nyní zjevil Tomáš Vildumetz, zblízka ale Gábu nepřekonal. Posléze se ještě k dorážce dostal Petr Maršoun a znovu se zaskvěl Gába. Hra je přerušena a následuje první komerční přestávka.
    06:15 Petr MARŠOUN - 1:0
     
    06:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Slovanu je využita a domácí se ujímají vedení. Od modré čáry střílel Krejčí, kotouč se pak odrazil k Vildumetzovi, jenž ho posunul do mezikruží pro PETRA MARŠOUNA, jenž svižnou střelou Gábu překonal – 1:0. Asistence: Tomáš Vildumetz a Daniel Krejčí.
     
    04:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Antonín Pechanec – 2 min., podrážení).
     
    01:03
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Vildumetz – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Maršoun (Vildumetz, D. Krejčí), 33. Š. Bláha (O. Bláha) – 36. Kucharczyk (Hunkes), 54. D. Tůma (Jonák), 64. D. Tůma (Slováček)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – Müller, Smetana (C), Vl. Brož (A), D. Krejčí (A), Zukal, Hes – Kružík, J. Havel, Ma. Svoboda – Grim, Vildumetz, Maršoun – Kordule, Dörner, Filip – Jelínek, Š. Bláha, O. Bláha.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Hunkes, Kudělka, Teper, J. Drtina (C), Jeřábek, Holomek – Jonák, Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek (A).

    Rozhodčí: Grech, Micka – Hnát, Doležal

    Diváci: 609
    bahis siteleri