New Jersey – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 2:5 (kon.) | Columbus – St. Louis 3:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:4 (po pr.)
Edmonton – Dallas 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:3 (kon.)
Arizona – Calgary 3:0 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:4 (0:2, 3:1, 0:0 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 16.11.2019, 20:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:33 Andrej SVEČNIKOV - 3:4
     
    61:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hamilton křižnou přihrávkou našel rozjetého ANDREJE SVEČNIKOVA, který forhendem trefil prostor u vzdálenější levé tyče. Asistence: Dougie Hamilton.
    37:04 Carson SOUCY - 3:3
     
    37:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté chybují znova v obranném pásmu a Wild z toho těží vyrovnávací branku! Rask stáhl hru na pravé křídlo a na levé části zůstal nepokrytý CARSON SOUCY, který po zpracování kotouče a přesné střele zaznamenal svou první trefu v NHL. Asistence: Victor Rask.
    35:43 Zach PARISE - 2:3
     
    35:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovská radost domácích, kteří snižují ve vlastním oslabení. Po neúspěšném úniku Koivu vybojoval puk a přihrávkou přenesl hru na protější stranu, kam si už najížděl Dumba. Hosté naprosto zapomněli ZACHA PARISE postaveného před brankou, který sklepnutí nejprve poslal do betonu Reimera, ale jeho dorážka už skončila za jeho zády. Asistence: Matt Dumba a Mikko Koivu.
    28:50 Warren FOEGELE - 1:3
     
    28:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    První střela ve druhé třetině a hned je z toho branka. Dzingel postrčil puk před levou tyč, kde do kotouč plácl obsazený WARREN FOEGELE. Puk poté proplachtil do pravého růžku. Asistence: Ryan Dzingel a Jordan Staal.
    24:27 Luke KUNIN - 1:2
     
    24:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Senzační trefa LUKE KUNINA! Brodin po zajetí za branku poslal puk na spodní část levého kruhu, kam si Kunin sjížděl. Následně přišla okamžitá střela bez přípravy na vzdálenější tyč. Asistence: Jonas Brodin a Jordan Greenway.
    05:57 Brock MCGINN - 0:2
     
    05:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Krom začátku se domácí nepodívali do útočné třetiny a naopak opět inkasují. BROCK MCGINN si po odevzdání kotouče sjel před, kam mu puk vrátil Teräväinen. McGinn poté z otočky poslal puk na bližší levou tyč. Asistence: Teuvo Teräväinen a Jordan Martinook.
    03:56 Joel EDMUNDSON - 0:1
     
    03:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po zpomalení hry vytáhli hosté hru na modrou čáru, odkud se měl k tvrdé střele JOEL EDMUNDSON. Jeho střela šla přesně nad rameno Dubnyka. Asistence: Martin Nečas a Nino Niederreiter.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 25. Kunin (Brodin, Greenway), 36. Parise (Dumba, M. Koivu), 38. Soucy (V. Rask) – 4. Edmundson (Nečas, Niederreiter), 6. B. McGinn (T. Teräväinen, Martinook), 29. Foegele (Dzingel, J. Staal), 62. Svečnikov (D. Hamilton)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – Zuccarello, E. Staal, Zucker – Fiala, M. Koivu, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, Donato.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, H. Fleury, Gardiner, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Foegele, J. Staal, Dzingel – Nečas, Wallmark, Niederreiter – Martinook, Haula, B. McGinn.
    thejrc.org