New Jersey – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 2:5 (kon.) | Columbus – St. Louis 3:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:4 (po pr.)
Edmonton – Dallas 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:3 (kon.)
Arizona – Calgary 3:0 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
4:5 (2:1, 2:1, 0:2 - 0:1)
Dallas Stars
Sobota 16.11.2019, 22:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:14 Jamie BENN - 4:5
     
    61:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak se z následné akce prosazuje soupeř, který nakonec z Edmontonu odjede se dvěma body! JAMIE BENN dostal přihrávku k tyčce, kdy si krásně obhodil obránce a zakončil přesně k tyči! Asistence: Tyler Seguin a Esa Lindell.
    58:11 Tyler SEGUIN - 4:4
     
    58:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté ještě ani nepřikročili ke hře bez gólmana a tady je srovnáno! Miro Heiskanen si vzal puk na hůl za svou brankou a dostal se až do útočného pásma. Tam přenechal puk TYLERU SEGUINOVI, jenže se ranou z první prosadil a srovnal stav dnešního utkání. Asistence: Miro Heiskanen a Anton Chudobin.
    45:21 Blake COMEAU - 4:3
     
    45:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jen jsem to dopsala, vidíme branku v domácí síti! Andrew Cogliano našel křižným pasem před brankou úplně volního BLAKEA COMEAUA, jenž ranou z první nedal Koskinenovi nárok na zákrok. Asistence: Andrew Cogliano a Radek Faksa.
    38:41 Ethan BEAR - 4:2
     
    38:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru pět vteřin před jejím skončením a jdou do dvougólového vedení! Connor McDavid dostal přihrávku k tyčce, kdy na druhé straně našel volného ETHANA BEARA, jenž střelou z první trefil odkrytou část branky. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.
    23:34 Jujhar KHAIRA - 3:2
     
    23:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers sice přesilovou hru nevyužili, jenže se prosazují hned po ní! Connor McDavid udržel v těžké pozici kotouč, přenechal ho do druhé vlny JUJHARU KHAIROVI, který se ranou zápěstím prosadil dnes už podruhé! Asistence: Connor McDavid a Oscar Klefbom.
    20:48 Miro HEISKANEN - 2:2
     
    20:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže z následné útočné akce se prosazují hosté, a tak je zase srovnáno! Dnes to vypadá na střeleckou přestřelku. Jamie Benn vybojoval kotouč u mantinelu. Sám se s ním dostal za branku, odkud našel volného MIRA HEISKANENA, jenž se ranou z první nemýlil. Asistence: Jamie Benn a Jason Dickinson.
    19:26 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    19:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, poprvé v tomto utkání! Connor McDavid se dostal až před gólmana, který stačil jeho pokus mezi betony vyrazit. Kotouč se však odrazil příhodně na hokejku LEONA DRAISAITLA, který se trefil ke vzdálenější tyči, kde byla spousta místa! Asistence: Connor McDavid a Darnell Nurse.
    09:08 Jujhar KHAIRA - 1:1
     
    09:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže o pár vteřin je vyrovnáno, neskutečné, co se nyní děje v domácí aréně! Po buly se totiž vydala napadat JUJAR KHAIRA, jenž se dostal u mantinelu k puku, nikým neatakován až ke gólmanovi, kterého překonal střelou mezi betony! Bez asistence.
    08:57 Jason DICKINSON - 0:1
     
    08:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže hostům stačila jedna povedená akce a je z toho branka! Tyler Seguin našel na středu hřiště úplně volného JASONA DISKINSNA, který střelou z první nedal gólmanovi šanci. Asistence: Tyler Seguin a Roman Polák.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Khaira, 20. Draisaitl (McDavid, Nurse), 24. Khaira (McDavid, Klefbom), 39. Bear (McDavid, Draisaitl) – 9. Dickinson (Seguin, R. Polák), 21. Heiskanen (Ja. Benn, Dickinson), 46. Comeau (Cogliano, Faksa), 59. Seguin (Heiskanen, Chudobin), 62. Ja. Benn (Seguin, Lindell)


    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, Jones, Klefbom, Benning, K. Russell – Kassian, McDavid, Draisaitl – J. Archibald, Nugent-Hopkins, Neal – Gagner, Haas, M. Granlund – P. Russell, Sheahan, Khaira.
    Dallas Stars: Bishop (24. Chudobin) – Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Lindell, Fedun, R. Polák – Perry, Dowling, Radulov – Seguin, Dickinson, Ja. Benn – Comeau, Faksa, Cogliano – Caamano, Pavelski, Gurjanov.
    ocianews.com