Slavia – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Technika Brno – Jihlava 2:3 (kon.)
Hvězda Praha – Třemošná 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:1 (3:2 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 2:7 (kon.)
K. Vary – Chomutov 4:5 (kon.) | Havířov – Přerov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
Kladno – Kobra 4:1 (kon.) | Poruba – Olomouc 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Plzeň 0:1 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:3 (kon.) | Liberec – Tábor 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 16.11.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    58:30
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ MINAŘÍK trefuje střelou přes celé kluziště prázdnou branku Vsetína. Asistence: Bez asistence.
     
    53:44
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté po skončení přesilové hry poněkud zvolnili a neměli takový tlak jako předtím. I přes to se jim ale šest minut před koncem třetí třetiny podařilo dostat do vedení. Lehkou střelu Jana Kučery zablokoval domácí obránce Krajčík, ale Draci se opět dostali k puku. Kučera nabil MATĚJI TRÖGNEROVI na pravý kruh, a ten jej s odrazem od tyčky dostal za brankovou čáru. Asistence: Jan Kučera, Jiří Koutecký.
     
    48:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští už podruhé v dnešním utkání využívají přesilovou hru a podruhé také vyrovnávají. Z vrcholu levého kruhu prostřelil Ryšavého k vzdálenější tyči BORIS BABELIAK. Asistence: Matyáš Adámek, Stanislav Kunst.
     
    32:49
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí útočník Dědek byl proti přesile čtyřech hráčů Šumperka zastaven. Na levé křídlo si v tento moment nabruslil JAN KUČERA, který dostal dlouhou přihrávku od Antonína Kareše. Kučera se rázem ocitl úplně sám uprostřed útočného pásma a zakončil do levého horního rohu. Asistence: Antonín Kareš.
     
    25:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A během 30 sekund je vyrovnáno. Před brankou se nejlépe zorientoval VÁCLAV KOČÍ, jenž poslal kotouč do horních pater branky. Asistence: Tomáš Tobola.
     
    25:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se raduje z první branky v utkání. Střelu Borise Babeliaka z mezikruží tečoval na hranici brankoviště MATYÁŠ ADÁMEK do levého horního rohu. Asistence: Boris Babeliak.
     
    06:33
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hostující celek přesilovku velmi rychle využívá. Draci se nahrnuli k brankovišti a po krátké kombinaci v těsné blízkosti Nešpůrka jej střelou nad ramena překonává obránce ANTONÍN KAREŠ. Asistence: Jiří Fibigr, Jan Kučera.
     
    00:12
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle je opravdu rychlý start. Z první akce překonává vsetínského brankáře JÍŘÍ FIBIGR střelou nad levé rameno. Šumperský kapitán zamířil v nepříliš výhodné pozici, ale gólman byl v mírném podřepu a odkryl Drakům horní část branky. Asistence: Jan Kučera.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 26. Adámek (Babeliak), 26. Kočí (Tobola), 49. Babeliak (Adámek, Kunst) – 1. Fibigr (Kučera), 7. Kareš (Fibigr, Kučera), 33. Kučera (Kareš), 54. Trögner (Kučera, Koutecký), 59. Minařík


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Šedlbauer, Velikovský, Kočí, Fojtík, Krajčík, Kunst – Bednařík, Kopřiva, Rigo, Babeliak, Tobola, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Jurek.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý – Seidenglanz, Minařík, Slabý, Kareš, Netolický, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Goňa – Kociňák, Pospíšil
    thejrc.org