Edmonton – Dallas 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:3 (kon.)
Arizona – Calgary 3:0 (kon.) | Buffalo – Ottawa 4:2 (kon.) | Florida – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 6:1 (kon.) | Boston – Washington 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:2 po s.n.)
Montreal – New Jersey 3:4 (po pr.) | St. Louis – Anaheim 1:4 (kon.) | Nashville – Chicago 2:7 (kon.)
Vancouver – Colorado 4:5 (po pr.) | San Jose – Detroit 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Anaheim Ducks
Neděle 17.11.2019, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Derek GRANT - 1:4
     
    58:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak Ducks potvrzují své vítězství střelou do opuštěné klece! Anaheim získal puk ve svém obranném pásmu a Getzlaf následně vyslal do úniku DEREKA GRANTA, který už dovezl kotouč do brány, a dokonal tak svůj hattrick. Asistence: Ryan Getzlaf.
    27:21 Derek GRANT - 1:3
     
    27:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se prosazují ve svém oslabení! DEREK GRANT zřejmě v tomto utkání přitahuje špatné rozehrávky domácích, protože se prosazuje po další velké chybě domácích obránců, když Faulk vracel kotouč do druhé vlny, ale Grant byl ve správný čas na správném místě a puk si sebral a jel sám na Binnigtona, kterému naznačil kličku do bekhendu, ale poté poslal puk mezi jeho betony. Bez asistence.
    23:14 Vince DUNN - 1:2
     
    23:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak domácí hokejisté jsou zpět ve hře, když Sanford ve středním pásmu přiťukl kotouč do jízdy VINCI DUNNOVI, který následně přejel do útočného pásma, kde nic nevymýšlel a vystřelil a jeho pokus překvapivě prošel Gibsonovi pod jeho betony. Asistence: Zach Sanford, Robert Bortuzzo.
    05:41 Derek GRANT - 0:2
     
    05:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská minela domácích! Ducks nahodili kotouč do pásma, kde si ho za bránou sebral Binnington, který ho posunul na Pietrangela, jenž poté nahrával bekhendem naslepo, ale kotouč se odrazil od napadajícího Deslaurierse přímo před bránu, kde byl DEREK GRANT, jenž využil toho, že domácí brankář ještě nebyl ve své bráně a vstřelil kotouč do opuštěné klece. Asistence: Nicolas Deslauriers.
    04:00 Ryan GETZLAF - 0:1
     
    04:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce Anaheimu! RYAN GETZLAF si zpracoval těžkou přihrávku na modré rukou a následně šli hosté dva na jednoho a udělali to na jedničku, když si vyměnili kotouč a GETZLAF už jen poté střílel do zcela odkryté brány. Binnington dělal co mohl, když alespoň natáhl svou hůl, kterou i Getzlaf trefil, ale kotouč stejně skončil v domácí bráně. Asistence: Max Jones, Rickard Rakell.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 24. Dunn (Sanford, Bortuzzo) – 4. Getzlaf (Jones, Rakell), 6. D. Grant (Deslauriers), 28. D. Grant, 59. D. Grant (Getzlaf)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Parayko, Pietrangelo, Bouwmeester, Faulk, Bortuzzo, Dunn – Schwartz, B. Schenn, Thomas – Sanford, R. O'Reilly, Perron – K. Kostin, Bozak, Blais – MacEachern, Barbašev, Sundqvist.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Del Zotto, Fowler, Mahura, Gudbranson, Guhle, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf, Jones – Rakell, Henrique, Silfverberg – D. Shore, Steel, Terry – Deslauriers, D. Grant, Rowney.
    thejrc.org