Znojmo – Bolzano 1:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Bolzano
Neděle 17.11.2019, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Znojmo mělo tlak i šance, ale dnes na body nedosáhne. DENNIS ROBERTSON naskočil z trestné lavice, dostal vyhozený puk přímo na hůl a prázdnou branku trefuje. Asistence: Colton Hargrove.
     
    50:37
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Znojemská formace byla dlouho na ledě, v závěru se nechala zavřít v pásmu před Lassilou a soupeř trestá. Beránkovo nepovedené vyhození sebral na modré DENNIS ROBERTSON, sjel si s pukem blíže k brance a přesným švihem vymetl horní růžek branky. Bez asistence.
     
    36:59
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají po zaváhání domácích ve středním pásmu. ANGELO MICELI se následně dostal do úniku, přečíslení dvou na jednoho se rozhodl řešit střelou a trefil se přesně nad rameno brankáře. Asistence: Dennis Robertson, Colton Hargrove.
     
    20:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se hned v úvodu druhé třetiny dostává do vedení v dohrávané přesilovce, poté co se tvrdou ranou od modré prezentoval Sedlák, Fazzio jen vyrazil před sebe, puk se rychle dostal na levý kruh k TOMÁŠI SVOBODOVI, a ten trefil odkrytou klec. Asistence: Philip McRae, Anthony Luciani.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 21. Svoboda (McRae, Luciani) – 37. Miceli (Robertson, Hargrove), 51. Robertson, 59. Robertson (Hargrove)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš, Novák – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, McRae, Gago – Berisha, Češík, Oščádal.
    HC Bolzano: Fazio (Irving) – Spinozzi, Marchetti, Robertson, Daly, Flemming, Glira – Miceli, Arniel, Hargrove – Frigo, Bernard, Insam – Frank, Sylvestre, Bardaro – DeLuca, Alberga, Schweitzer.

    Rozhodčí: Kincses, Siegel – Muzsik, Nagy
    ocianews.com