Vsetín – Benátky n/J 8:0 (kon.) | Poruba 2011 – Slavia 4:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 1:3 (kon.)
Prostějov – Litoměřice 4:5 (po pr.) | Sokolov – Třebíč 3:4 (kon.) | Havířov – Kadaň 4:0 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Přerov – Motor ČB 3:2 (2:1 po s.n.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
4:5 (1:0, 3:1, 0:3 - 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 18.11.2019, 18:00Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:49 Martin KADLEC - 4:5
     
    64:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice dokonaly obrat! Krejčí ztratil v obranném pásmu puk. Situaci se snažil hasit Žálčík a vypadalo to, že se mu to podaří. Jenže hosté se přeci jen dostali zpět k puku ještě v pásmu. Nakonec z toho byla nahrávka před bránu a krásné zakončení od MARTINA KADLECE, který si, nutno dodat, za svůj dnešní výkon gól zasloužil.
    51:06 Daniel VOŽENÍLEK - 4:4
     
    51:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Střela od modré byla ještě tečovaná a výsledkem je vyrovnání! Jestřábi během necelé půlminuty ztratili dvoubrankové vedení, které v prostřední části postupně budovali. Autorem branky je DANIEL VOŽENÍLEK. Asistence: Patrik Marcel.
    50:54 Vojtěch STŘONDALA - 4:3
     
    50:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Puk se odrazil od zadního mantinelu a přímo na hokejku VOJTĚCHA STŘONDALY, který hlídkoval před bránou. Byla z toho střela do růžku, nechytatelná. Asistence: Peter Jánský.
    41:11 Martin HAVELKA - 4:2
     
    41:11
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Na Hufa naopak platila nepříliš prudká střela po ledě. Postaral se o ni MARTIN HAVELKA, který dokonale prostějovského brankáře překvapil.
    Asistence: Jan Mlčák.
    36:36 Tomáš DIVÍŠEK - 4:1
     
    36:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde znovu do tříbrankového náskoku. Vypadalo to, že střela do horních pater branky gólem neskončí. Nicméně puk se odrazil a nakonec si ho sám srazil do brány Král. Střelcem gólu ej TOMÁŠ DIVÍŠEK.
    Asistence: Dominik Hrníčko.
    35:26 Patrik MARCEL - 3:1
     
    35:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Huf nakonec přeci jen kapituluje. Litoměřice si opět vypracovaly tlak a výsledkem je zakončení, které Danielu Hufovi prošlo pod pravým betonem. Spokojeným střelcem je PATRIK MARCEL.
    Asistence: Martin Štohanzl.
    32:15 Tomáš JANDUS - 3:0
     
    32:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Miškář nejdříve trefil bránu jen z boku, nicméně po něm už se ze stejného místa na hraně pravého kruhu prosazuje TOMÁŠ JANDUS. Ten dostal skvělou nahrávku z osy hřiště, brankář Král už se neměl šanci přesunout.
    Asistence: Ondřej Machala, Dominik Březák.
    26:34 Dominik HRNÍČKO - 2:0
     
    26:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do trháku! Prudká střela od modré čáry napáchala zmatek před bránou. Puk se následně dostal na hranu kruhu, odkud DOMINIK HRNÍČKO trefil přesně.
    Asistence: Tomáš Nouza.
    19:09 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:0
     
    19:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Jestřábům stačilo deset vteřin a dostávají se do vedení. Nahrávka na kruh našla LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který se nemýlil. Asistenci si připsal i nováček v sestavě Vachutka.
    Asistence: Daniel Hrníčko, Daniel Vachutka.
    Marken.cz

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 20. Žálčík (Hrníčko), 27. Hrníčko (Nouza), 33. T. Jandus (Machala, Březák), 37. Divíšek (Hrníčko) – 36. Marcel (Štohanzl), 42. M. Havelka (Mlčák), 51. Střondala (Jánský), 52. Voženílek (Marcel), 65. M. Kadlec (Strejček)


    LHK Jestřábi Prostějov: Huf (Štůrala) – Mrázek, Březák, Hamrlík, Muška, Husa, P. Krejčí – L. Krejčík, Chlán, Žálčík – Hrníčko, Divíšek, Nouza – Machala, M. Novák, T. Jandus – Miškář, V. Meidl, Vachutka – L. Luňák.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (37. A. Beran) – Mlčák, Kukla, Marcel, Dajčar, Krutil, Strejček, Jebavý – Korkiakoski, Střondala, Jánský – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – Šik, Vitouch, Kangas – M. Havelka, Štohanzl, D. Sklenář.
    bahis siteleri