Vegas – Calgary 6:0 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
Calgary Flames
Pondělí 18.11.2019, 01:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 William KARLSSON - 6:0
     
    57:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON vystřelil v pravém kruhu pro vhazování bekhendem a po ledě zamířil ke vzdálenější levé tyči! Flames se nyní rozsypali. Asistence: Brayden McNabb a Nate Schmidt.
     
    56:11
    Cody Glass mohl skórovat po přihrávce z levého křídla na vzdálenější pravé tyči, Cam Talbot ale předvedl úžasný zákrok a skvěle ho vychytal!
    55:09 Mark STONE - 5:0
     
    55:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    MARK STONE nyní vypálil po přihrávce Maxe Paciorettyho přes šířku útočného pásma na bodu levého kruhu a parádní bombou bez přípravy vymetl bližší levý horní roh brány! Přesilovka využita. Asistence: Max Pacioretty.
     
    54:25
    Matthew Tkachuk usedl na trestnou lavici, aby odpykal dvě minuty po neúspěšné trenérské výzvě.
    54:25 Cody EAKIN - 4:0
     
    54:25
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Marchessault se nádherně protáhl mezi dvěma protihráči před bránu a připravil první gól v sezóně pro CODYHO EAKINA, který se prosadil v blízkosti levé tyče brány! Knights vedou 4:0! Asistence: Jonathan Marchessault.
     
    53:03
    Dnešní utkání sleduje 18083 diváků.
    48:13 Max PACIORETTY - 3:0
     
    48:13
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    MAX PACIORETTY na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a krásnou střelou z bodu pravého kruhu vymetl nad lapačkou Cama Talbota bližší horní roh brány! Vegas vede již 3:0. Asistence: William Karlsson a Nate Schmidt.
     
    45:36
    Mark Giordano si najel před bránu na nahození Matthewa Tkachuka z pravého křídla a Marc-André Fleury je nyní po fantastickém zákroku vyvoláván! Nyní zabránil jistému gólu Calgary.
     
    42:43
    Mark Giordano na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a těsně před bránou puk tečoval Milan Lucic, Marc-André Fleury ale kotouč levým betonem vykopl! Další fantastický zákrok.
    33:20 Reilly Smith mohl skórovat v oslabení, bránu ale minul!
     
    33:20
    Reilly Smith se řítil během oslabení sám na bránu, jenže rychlou střelou zápěstím zamířil těsně nad pravý horní roh brány! Málem 3:0.
     
    32:13
    Milan Lucic dostal dvě minuty za hrubost, stejně jako William Carrier. Útočník Vegas ale dostal ještě dvě minuty za podrážení, takže přesilová hra pro Calgary.
     
    32:13
    Ryan Reaves a Rasmus Andersson se nyní zapojili do potyčky a oba dva byli vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Hrát se tedy bude ve hře 4 na 4. Tak ne!
    29:39 Paul STASTNY - 2:0
     
    29:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    PAUL STASTNY v pravém kruhu pro vhazování oklamal pohybem Marka Giordana a rychlou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Cama Talbota k přední pravé tyči! Domácí Vegas vede 2:0. Asistence: Nate Schmidt a Shea Theodore.
     
    28:49
    Jonathan Marchessault dostal dvě minuty za hrubost a přesilová hra Vegas nabrala velice rychlého konce.
     
    28:27
    Jon Merrill a Matthew Tkachuk usedli souběžně na trestnou lavici, aby odpykali menší trest za hrubost. Útočník Calgary ale ještě dostal dvě minuty navíc za nedovolené bránění brankáři, takže Vegas si zahraje přesilovou hru. Dokáže navýšit jednobrankový náskok?
     
    23:15
    Cody Glass a Reilly Smith v rozpětí pěti sekund vystřelili v pravém kruhu pro vhazování a oba dva mířili ke vzdálenější levé tyči, Cam Talbot ale oba hráče Knights vychytal pravým betonem!
     
    19:46
    Mikael Backlund mohl v závěru první třetiny vyrovnat, když rychlou střelou zápěstím mířil z pravého kruhu ke vzdálenější levé tyči a Marc-André Fleuryho ho vychytal pravým betonem!
     
    19:21
    Mark Stone a Travis Hamonic byli shodně vyloučeni za hrubost a na počtu hráčů na ledě se nic nemění.
     
    19:21
    Max Pacioretty vypálil na bodu pravého kruhu a brankář Cam Talbot vytáhl fantastický semafor!
     
    18:33
    William Karlsson nyní vypálil v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy a Cam Talbot poté jeho ránu mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány vyrazil pravým ramenem do ochranné sítě!
     
    17:31
    Michael Stone fauloval v blízkosti brány Calgary a byl vykázán na trestnou lavici na dvě minuty za hákování.
    10:44 William KARLSSON - 1:0
     
    10:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a poté rychlou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Je to 1:0. Asistence: Reilly Smith a Nate Schmidt.
     
    10:38
    Sean Monahan zahodil stoprocentní brankovou příležitost! Hostující útočník mohl skórovat v blízkosti pravé tyče do prázdné brány, jenže překonaného a ležícího Marca-Andrého Fleuryho zachránil Cody Glass, který na brankové čáře vyrazil puk levým kolenem! Obrovská šance!
     
    01:15
    Cam Talbot předvedl v rychlém sledu tři fantastické zákroky a vleže nakonec kotouč zmrazil! Golden Knights promarnili obrovskou šanci.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. W. Karlsson (R. Smith, Schmidt), 30. Stastny (Schmidt, Theodore), 49. Pacioretty (W. Karlsson, Schmidt), 55. Eakin (Marchessault), 56. Mark Stone (Pacioretty), 58. W. Karlsson (McNabb, Schmidt)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Hague, Theodore, Merrill, Engelland (A) – Pacioretty, W. Karlsson, R. Smith (A) – Marchessault, Eakin, Mark Stone (A) – Tuch, Stastny, Glass – Carrier, Nosek, Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Hamonic, Kylington, Mi. Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Mangiapane, Backlund, Tkachuk (A) – Lucic, D. Ryan, Dubé – Rieder, Jankowski, Frolík. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Graham Skilliter. Čároví: Tyson Baker, Devin Berg

    Diváci: 18083
    bahis siteleri