HC UP Olomouc – UK Kings Prague 2:1 (kon.) | Black Dogs Budweis – VUT Cavaliers Brno 6:1 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
6:1 (3:0, 3:1, 0:0)
VUT Cavaliers Brno
Pondělí 30.09.2019, 18:15 • Hokejové centrum Pouzar • Univerzitní liga ledního hokeje • 9. kolo
Partner:
     
    Dnešní utkání je za námi! Black Dogs se v něm prezentovali velmi dobrým výkonem a v prvním domácím utkání sezony slaví výhru. Mimojiné za to může jejich povedený nástup do začátku utkání. Povedeým výkonem se prezentoval Lukáš Prášek, který se trefil rovnou třirkát a zapsal tak hattrick. (20:34:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Radek Rolínek dostal kotouč na pravý kruh. Tam se rychle připravil ke střele a mířil pod horní tyčku. Bohužel pro něj ale Bartošek včas zareagoval a jeho povedenou střleu vyrazil těsně nad!
     
    59:10
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Svatuška – 2 min., hákování).
     
    58:05
    Jan Kříž předvedl dobrý pohyb a zkoušel se natlačit až před soupeřovu branku. Tam však neprošel kvůlli poslednímu bránícímu hráči, a tak na brankoviště jen poslal přihrávku. Žádný ze spoluhráčů pak kotouč za brankovou čáru neusměrnil.
     
    57:22
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Fiala – 2 min., sekání).
     
    56:42
    Cavaliers jsou opět na kotouči, v pásmu se je zkusil udržet Martin Antal, nakonec se ale dostal za modrou čáru a brněnští hokejisté se musejí z pásma stěhovat pryč.
     
    55:23
    Oprotim předchozímu dějství se téměř nevylučuje a emoce na ledě již ustaly, což je znát také na rychlosti hry. Do konce utkání zbývá už jen hruba pouhých pět minut!
     
    54:53
    Black Dogs se po delší době vydali do útoku. Jmenovitě to byl Tomáš Vochozka, který zavezl kotouč do útočného pásma. Tam si ale lépe poradili Cavaliers a jsou to pro změnu oni, kdo zkusí zaútočit.
     
    53:29
    David Sedláček se vydal z obranných řad do útoku. Zkoušel najít prudkým pasem někoho ze spoluhráčů před brankou, ovšem tak se nestalo. Jeho přihrávku zachytil jen jeden z domácích beků.
     
    52:37
    Cavaliers jsou sice na kotouči, nicméně ne v pozicích, kde by být chtěli. Mají problém s přechodem do útoku, naopak Black Dogs celkem slušně brání a k moc šancím soupeře v oslabení nepouštějí.
     
    51:28
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Škopek – 2 min., sekání).
     
    51:24
    Tomáš Vochozka přejel útočnou modrou čáru, respektivě až za ni přebral přihrávku. Rozohdčímu postavení mimo hru neuniklo, a tak hru z útočného pásma Black Dogs vykazuje.
     
    49:24
    Radek Rolínek se zkoušel proháčkovat skrze soupeřovu obranu, ovšem neúspěšně. Byl zastaven posledním obráncem a VUT Cavaliers se následně osovobozují vyhození kotouče přes všechny čáry.
     
    48:54
    Šimon Masopust dostal dobrou přihrávku před branku. V rychlosti pak zkoušel ukldiit kotouč do horních pater branky, nicméně puk těsně horní tyčku přelétl.
     
    47:37
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno (Karpíšek – 2 min., podrážení).
     
    46:48
    Miroslav Tejko nepřihrál ve středním pásmu přesně, přesto se Black Dogs na chvíli dostali v útočném pásmu ke kotouči. Pokus, který by letěl směrem na Bartoška, ale zatím nepřišel.
     
    45:40
    Petr Spáčil si po delší době připsal také úspěšný zákrok, načež se vhazuje po jeho levé ruce. Uvidíme, zda se Cavaliers udrží v pásmu a z útočného snažení něco vytěží.
     
    44:50
    Lukáš Prášek dostal přihrávku před prázdnou branku, respektive před její odkrytou část. Odsud ale kotouč nezavěsil, neboť se Bartošek včas přemístíl a sedmou branku v brněnské kleci odvrátil.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Rolínek (Hrůša), 5. Prášek (Šuhaj), 15. Prášek (Šuhaj), 24. Prášek (Šuhaj), 26. Vochozka (Tejko), 36. Michal (Fiala) – 36. Gombarčík (Válek, Sedláček)


    Black Dogs Budweis: Spáčil (Svoboda) – Hrůša, Škopek, Sitter, Vávra, J. Kříž, Michal – Vochozka, Masopust, Tejko – Rolínek, Šuhaj, Prášek – Grossmann, Fiala, Dvořák – Šesták
    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (26. Bartošek) – Buchal, Sedláček, Karpíšek, Dobšák, Antal, Cívka – Stupka, Gombarčík, Hubáček, Polzer, Dlouhý, Svatuška, Malíř, Válek, Přibyl, Kmoníček

    Rozhodčí: Šperl – Vavruška, Bělohlav
    thejrc.org