MAC Budapešť – Michalovce 1:3 (kon.)
konec
MAC Budapešť
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pondělí 18.11.2019, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa najprv podarilo v 43. minúte znížiť Stretchovi a zápas ešte nabral správne grády, no Michalovce potom potvrdili miernu úlohu favorita a o celkovom triumfe Dukly rozhodol v 60. minúte Mesikämmen. (21:39:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Snaha domácich ešte pokračuje, no zrejme je to už márne.
     
    59:06
    Dukla Michalovce dala gól!
    O víťazovi tohto zápasu je zrejme definitívne rozhodnuté. Za bránkou zachytil puk KONSTA MESIKAMMEN a poslal ho preč z pásma. Puk napokon zapadol do odkrytej bránky.
     
    58:41
    Sledujeme vhadzovanie pred Trenčanom a domáci začínajú svoju powerplay v šestici.
     
    58:41
    Safaralejev vyhadzoval puk von z obranného pásma iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Tréner MAC Majoross si berie oddychový čas.
     
    58:14
    Michalovčania zodpovedne bránili vlastnú modrú čiaru a nepustili domácich do pásma na prvýkrát po prestriedaní.
     
    57:40
    Hostia posúvajú puk preč z obranného pásma iba žabkou, ktorá dopadla v obrannom pásme domácich. Michalovce rozhodne potrebujú každú sekundu.
     
    57:05
    Mašlonka delovkou spoza pravého kruhu vyskúšal pozornosť Bálizsa, ktorý vyrážal pred seba, kde ešte prišiel Ventelä, no trafil to iba mimo bránky.
     
    56:26
    Langkow vystihol puk v strednom pásme a ihneď zamieril dopredu. Potom sa mu ukazoval Bodó na pravom kruhu, no už mu puk neprepasíroval.
     
    55:54
    Michalovčania iba nahodili puk do útočného pásma a prenechávajú iniciatívu na hokejistoch MAC Budapešť.
     
    55:25
    Už sa začala posledná päťminútovka tretej tretiny. Sledujeme aj naďalej veľmi vyrovnaný zápas, v ktorom sa zatiaľ najviac vyznamenal brankár Trenčan.
     
    55:00
    Juusela odzbrojil na ľavom krídle Pitta a pokračoval s pukom na bránku. Dostal sa do tesnej blízkosti, potom jeho zakončenie bolo obrancom zblokované.
     
    54:11
    Stretch z pravého kruhu nachádzal ešte pred bránkoviskom Istvána Sofrona, ktorý pálil zblízka a už aj mierne dvíhal ruky nad hlavu, no Trenčan bol opäť bravúrny.
     
    53:40
    Po zakázanom uvoľnení v podaní hráčov Michaloviec sa hra presúva pred pravicu gólmana Adama Trenčana, kde uvidíme vhadzovanie.
     
    53:23
    Pri mantineli v obrannom pásme sa už nedokázal presadiť Hvila, ktorý prišiel o hokejku a musel si ju zodvihnúť z ľadu späť.
     
    52:40
    Prihrávka Dalhuisena do druhej vlny adresáta nenašla, Michalovce však prišli o puk v útočnom pásme iba nakrátko a čoskoro ho získali späť na svoje hokejky.
     
    52:17
    Dalhuisen zo stredného pásma iba vrátil puk späť dozadu na svojho kolegu z defenzívy. Michalovčania teda rozohrajú z vlastného pásma.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 43. Stretch (McNally, Sofron) – 15. Spilar (Juusela, Lalancette), 37. Mesikämmen (Kolba, Giľák), 60. Mesikämmen


    MAC Budapešť: Bálizs (Halász) – Garát, Macaulay, McNally, Carlisle, Bugár, Fejes, Dóczi, Pápa – Klempa, Pitt, Nagy – Orban Langkow, Bodó – Terbócs, Stretch, Sofron – Kreisz, Majoross, Szigeti
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Mesikämmen, Kolba, Vorobjev, Novický, Zekucia – Juusela, Lalancette, Mašlonka – Giľák, Galamboš, Spilár – Safaralejev, Linet, Hričina, Mesaroš, Toma, Hvila

    Rozhodčí: Baluška, Tvrdoň – Vyšný, J. Konc ml.
    thejrc.org