Chabarovsk – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Jokerit 2:5 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 3:2 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 19.11.2019, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:51:29)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4367 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK) – 32 zákroků, 3 góly, 91,4%
     
    Střely na branku: 35 – 37
     
    Je konec! Barys Nur-Sultan nakonec dokonal v prodloužení obrat a poráží Jekatěrinburg 3:2. Hosté sice vlétli do prodloužení o něco aktivněji, ale na konci první minuty nechali zakončit Darrena Dietze, který rozhodl o výhře domácího mužstva!
     
    Konec zápasu.
    60:57 Darren DIETZ - 3:2
     
    60:57
    Barys právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí Barys nakonec bere bonusový bod! DARREN DIETZ projel s pukem ze středního pásma do pásma útočného, jednoduše zvolil zakončení zápěstím a překonal Jakuba Kováře.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Avtomobilist se ihned vydal do útoku, ale zakončení zápěstím prolétlo kolem branky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 33 – 36
     
    Třetí třetina končí! Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo. Hosté si přitom na začátku závěrečné periody vzali zpět své ztracené vedení přesilovkovou trefou Nigela Dawese! Za dvě minuty však dokázal vyrovnat Linus Videll! O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:19
    Barysu se nepovedla rozehrávka a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje zpátky před branku kazašského výběru.
     
    59:05
    Hokejisté Avtomobilistu už uklidňují hru v obranném pásmu a nikam se neženou. Zdá se, že hostující celek bude spokojen minimálně s bodem.
     
    58:16
    Dan Sexton mohl rozhodnout! Holland jej našel krásnou přihrávkou od mantinelu, jenže Sexton lehkou tečí špičkou čepele domácího brankáře nepřekonal!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    Jakub Kovář si poradil s nahozením z pravé strany ledové plochy. Český brankář navíc dokázal puk vyrazit mimo nebezpečný prostor před brankou.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Ševčenko (Akolzin, Metalnikov), 46. Videll, 61. Dietz – 10. Holland (Sexton, Litovčenko), 43. Dawes (Macek, Platt)


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (Kudrjavcev) – Dietz, Ohtamaa, Blacker, Metalnikov, Makljukov, Šalapov, Orechov – Tangradi, Boyd, Videll – R. Starčenko, Knight, Michajlis – Ševčenko, Valk, Akolzin – Šesťakov, Sagadejev, Asetov – Musorov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Mamkin, D. Bodrov, I. Višněvskij, Gurkin, Pereljajev – Golyšev, Macek, Dawes – Sexton, Holland, Litovčenko – A. Garejev, Dacjuk, Bělousov – Obidin, Platt, Chripunov – Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Bělov, Vasiljev – Sivov, Šalagin

    Diváci: 4367
    thejrc.org