Košice – Lipt. Mikuláš 8:0 (kon.)
konec
HC Košice
8:0 (3:0, 4:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 19.11.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas medzi HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš je definitívne na konci. Po 60 minútach sú s výsledkom spokojnejší domáci, tí si vďaka výsledku v pomere 8:0 do tabuľky pripisujú tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 37:17

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:54:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Už sa pravdepodobne nič zaujímavé neudeje.
     
    58:16
    Posledné dve minúty.
     
    57:58
    Suja z uhla tesne ponad ľadovú plochu. To sú pre gólmanov veľmi náročné situácie, Romančík to teraz so šťastím ustál.
     
    57:07
    Ubehla ďalšia minúta. Domáci fanúšikovia oslavujp, na ľade sa hrá za Košarišťanom.
     
    56:15
    Bortňák sa snažil oklamať Romančíka a poklepaním o ľad si pýtal puk. To mu nevyšlo, 25-ročný rodák zo Skalice si dal dostatočný pozor.
     
    55:10
    Hrá sa v strednom pásme. Oba celky sa už sústredia na koncepčnú prácu v defenzívy, do bezhlavých útočných výpadov sa púšťať nebudú.
     
    53:46
    Milimetrová prihrávka pred bránkovú čiaru, Skokan do nej len vkládal svoju čepeľ. Romančík má na svojom konte ďalší skvelý zákrok.
     
    52:50
    Ale aj pästný súboj. Pri striedačkách si v družnom objatí „zatancovali“ domáci Koch a hosťujúci Haluška. Všetko vyriešil postranný arbiter, ktorý borcov dopravil na hráčske lavice.
     
    51:54
    Košice pokračujú v útočení, vo vzduchu visí ďalší gól.
     
    50:53
    Hokejová exhibícia v celej svojej kráse. Jokeľ so Sujom rozobrali defenzívu súpera na drobné a vypracovali si obrovskú šancu. Romančík okrajom lapačky Liptákov fantasticky podržal.
     
    49:51
    Píska sa zakázané uvoľnenie v neprospech Oceliarov z Košíc.
     
    49:30
    Romančík kontroloval dlhé košické nahodenie. Puk si vzal následne na čepeľ Nemec, ktorý sa vydal na útočný výpad. Všetko to bolo bez podpory jeho spoluhráčov.
     
    48:26
    Marcel Petran je na ľade, táto presilová hra Oceliarov ostane nevyužitá. Už sa skôr čaká na záver stretnutia.
     
    47:56
    Hostia teraz dobre vykrývali stredné pásmo, čím súperovi znemožňovali nakorčuľovať až pred Romančíka.
     
    47:04
    Bellušovi puk odskočil od korčule, hostia sa dokázali oslobodiť. Za takéhoto stavu sa ale nemôžu hnevať ani domáci fanúšikovia.
     
    46:20
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Marcel Petran – 2 min., hákovanie).
     
    45:49
    Hostia pôsobia rezignovane, niet sa čomu čudovať. Mezovský ale naďalej bráni Košiciam v kombinácii, dnes ide o jedného z najvýraznejších mužov v červenom drese.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Bortňák (Růžička, Haščák), 11. Haščák (Květoň), 19. Haščák (Skokan, Květoň), 27. Haščák (Květoň, Růžička), 29. Klhůfek (Růžička), 30. Skokan (Květoň, Haščák), 34. Haščák (Skokan), 45. Jokeľ (Belluš, Klhůfek)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Růžička, Michalčin, Koch (A), Bučko — Květoň, Bortňák, Haščák — Rapáč, Skokan (C), Klhůfek — Milý, Suja, Jokeľ — Belluš, Vrábeľ, Hrabčák
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (41. Romančík) — Petran (A), Droppa, Nemec, Kurali, Mezovský, Roman, Smutný, Stehlík — J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) — Lunter, Oško, Ru. Huna (A) — Nechal, Uhrík, Michalík — Ri. Huna, Ro. Huna, Haluška

    Rozhodčí: Valach, Orolin — Stanzel, Šoltés
    thejrc.org