Motor ČB – Chomutov 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 4:5 (po pr.) | Třebíč – Prostějov 1:3 (kon.)
Slavia – Vsetín 5:4 (po pr.) | Kadaň – Sokolov 4:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:4 (2:3, 2:0, 2:1)
Piráti Chomutov
Středa 20.11.2019, 16:00 • Budvar aréna • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 36:30
    Střely mimo – 20:8
    Zblokované střely – 5:15
    Úspěšnost vhazování – 62%:38%
    Trestné minuty – 8:6 (18:29:02)
     
    Je konec. Motor nakonec tento těsný zápas, který byl dramatický i v posledních sekundách, ukořistil pro sebe! Českobudějovičtí dnes byli o něco lepším týmem, i Piráti se ale na jihu Čech prezentovali příjemným dojmem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Conor Allen poslal kotouč z obranného pásma Motoru do středního. Odtud ho pak Zdeněk Doležal posílá kolem mantinelu za opuštěnou branku hostujícího celku.
     
    58:22
    Martin Altrichter opět zůstává na střídačce svého týmu. Uvidíme, zda se tento tah Pirátům vyplatí, zatím jsou nastěhováni v útočném pásmu.
    57:49 Lukáš KLÍMA - 6:4
     
    57:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak i hostující celek se ještě raduje z přesné trefy. Že by poslední naděje? Filip Suchý poslal přihrávku na LUKÁŠE KLÍMU, který nekompromisní bombou prostřelu Strmeně. Asistence: Filip Suchý.
    57:12 Matouš VENKRBEC - 6:3
     
    57:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto! Jan Rudovský nezachytil kotouč na modré čáře, čehož využil MATOUŠ VENKRBEC, který se rozjel, dostal se k puku a poslal jej bez obtíží do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    56:46
    Martin Altrichter zůstává na střídačce a Piráti to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    56:30
    Chomutov bude hrát přesilovou hru, ale ještě před jejím začátkem si chomutovská střídačka bere oddychový čas. Uvidíme, co trenér Martin Štrba vymyslí.
     
    56:30
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Conor Allen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:24
    Karel Plášil se octil na vrcholku kruhu, odkud mířil do horního růžku. Altrichter ale měl čas k tomu, aby si povyjel. A tak učinil. Plášilův pokus nakonec skončil těsně nad horní tyčkou.
     
    54:35
    Darby Llewellyn mohl mít hattrick! Llewellyn byl před Strmeňovou svatyní zcela sám. Ukázal šikovné ruce, když s kotoučem několikrát zakvrdlal, na zmatení domácího brankáře to však nestačilo.
     
    53:30
    Lukáš Klíma se ocitl na modré čáře, odkud vyslal pořádně prudký projektil. Ten nakonec českobudějovická obrana udržela před brankovou čárou, s čímž měla nyní trochu obtíže.
     
    52:32
    Radek Prokeš dojížděl kotouč před branku. Nakonec ho možná ještě popostrčil směrem za brankovou čáru, Altrichter se ale dobře natáhl a s vypětím všech sil kotouč udržel někde pod svou rukavicí.
     
    51:54
    Conor Allen byl na modré čáře velmi aktivní. Nakonec si z této pozice našel i střeleckou pozici a zkusil své štěstí. Jeho svižný pokus nakonec vyrazil Martin Altrichter, který si trochu povyjel.
     
    50:08
    Dnes si do Budvar arény našlo cestu 6009 diváků.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Venkrbec (Christov), 6. Holec (R. Přikryl, Z. Doležal), 25. Christov (Venkrbec), 31. J. Kloz (M. Novák, Beránek), 45. J. Veselý, 58. Venkrbec – 8. Llewellyn, 12. Klíma (Rudovský, J. Černý), 20. Llewellyn (Žovinec, Stloukal), 58. Klíma (Suchý)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha, Plášil, Suchánek, Allen, Lytvynov, Pavel – Babka, R. Přikryl, Z. Doležal – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, J. Kloz, Endál – Karabáček, Prokeš, J. Veselý – Beránek.
    Piráti Chomutov: Pavlát (6. Altrichter) – Blaha, Kurka, Štochl, Tejnor, Žovinec, Rýgl, Seemann – J. Sklenář, Stloukal, J. Černý – Klíma, Suchý, Rudovský – Tomica, Doktor, Llewellyn – Chrpa, J. Svoboda, Hlava.

    Rozhodčí: Kostourek, Šindel – Kreuzer, Polonyi
    thejrc.org