Motor ČB – Chomutov 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 4:5 (po pr.) | Třebíč – Prostějov 1:3 (kon.)
Slavia – Vsetín 5:4 (po pr.) | Kadaň – Sokolov 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 20.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť! Vítám Vás u zápasu 24. kola Chance ligy mezi hokejisty HC Slavia Praha a VHK ROBE Vsetín. Úvodní vhazování je naplánováno na 18:00 na led pražského Edenu.
     

    HC SLAVIA PRAHA

    Sešívaní vstoupili do zápasů po reprezentační pauze výborně: v úvodním duelu zvítězili na ledě Přerova. Klíčové body však nedokázali posbírat v následujících dvou duelech, když ztroskotali shodně poměrem 1:4 nejprve doma proti Chomutovu a naposledy v pondělí s Porubou. Svěřenci Miloše Říhy se tak s 38 body nacházejí na hranici postupové osmičky, o dva body za dotírající Jihlavou.

     

    VHK ROBE Vsetín

    Hráči Vsetína přijíždějí do Edenu rozhodně v lepší pohodě. Vždyť nejenže mají na svém kontě 45 bodů a vyhřívají se na pátém místě, ale přemožitele už nenašli v sedmi utkáních v řadě. Naposledy v pondělí na domácím ledě rozmetali 8:0 Benátky. Je však potřeba poznamenat, že Moravané během této vítězné šňůry zdolali ze sedmi soupeřů šest, kteří se momentálně nacházejí na posledni šesti místech tabulky. I pro ně tak zápas s osmou Slavií bude výzvou.

     

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:
    03.10.19 Vsetín – Slavia 4:5
    20.02.19 Slavia – Vsetín 3:5
    07.01.19 Vsetín – Slavia 3:2 PP
    26.11.18 Slavia – Vsetín 7:3
    13.10.18 Vsetín – Slavia 3:2 PP

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák, P. Hořava, Barák, Kučný, Steinocher, Antoš – Šmerha, Vampola, Kubica – M. Ondráček, Vrdlovec, Hlaváč – Všetečka, Kuťák, Furch – Vlček, Kohút, Jar. Brož.

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček, Kudělka, Dudáš, J. Drtina, Jeřábek, Ondračka – D. Tůma, Kucharczyk,
    Jonák – Dostálek, Rehuš, Procházka – Gorčík, Pechanec, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Hořanský.

    Rozhodčí: Čáp, Pavlovič – Horažďovský, Janíček.
     
    Oba týmy už jsou připravené na ledě. Za chvílí začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Sešívaní vyhráli úvodní buly a posílají puk na Gábu.
     
    00:14
    Ten se snažil rychle rozehrát, ovšem domácí jeho rozehrávku zachytili.
     
    00:27
    A první střely směrem na vsetínskou branku. Po střele z levé strany se dostal k dorážce Šmerha, ale z komplikované pozice branku netrefuje. Puk byl ještě tečován.
     
    01:06
    Na ledě už jsou druhé útoky. Ondráček nahrával spoluhráčům střílenou přihrávkou do rohu.
     
    01:42
    Drtinova prudká nahrávka na pravé křídlo přesná nebyla, paradoxně však dostala do dobré pozice Karafiáta. Tomu ovšem při pokusu o střelecký pokus sjel puk z hole.
     
    02:41
    Zatím nevidíme ani z jedné strany nějakou propracovnější rozehrávku. Oběma týmům se daří útočné akce zastavovat již ve středním pásmu.
     
    03:12
    To se dá říct i o nahrávce Hořavy z obranného rohu. Ta navíc končí na zakázaném uvolnění poté, co Brož nestihl puk protečovat do útočné třetiny.
     
    03:18
    Vsetín vyhrál útočné vhazování a Tůma zkoušel bez přípravy zaskočit Michaljova. Naneštěstí pro Moravany nastřelil pouze jednoho z bránících hráčů Slavie.
     
    03:51
    Vkleče vleže se Petr Vampola snažil proti vsetínské přesile uhájit kotouč. Neúspěšně. Hosté obracejí hru.
     
    04:03
    Rehuš na nic nečekal a už od modré čáry pálil přímo na Gábu.
     
    04:28
    Exslávista Drtina zvolil podobný postup jako Rehuš a poté, co překročil modrou čáru, bez váhání pálil na Michaljova. Jeho pokus mířící mezi betony sice slávistický brankář odrazil, ale zákrok zdaleka nevypadal tak jistě.
     
    05:40
    Ze snahy Baráka rychle přerušit postupující vsetínský útok se nakonec vyklubalo zakázané uvolnění. Puk totiž už nestihl zachytit žádný z jeho spoluhráčů.
     
    05:46
    Michaljov to rozhodně nemá jednoduché. Vsetín se ho totiž snaží zaskočit rychlými střelami z první. Naposledy to hned po buly zkoušel Dudáš. Těsně netrefil.
     
    06:27
    Vampola už vybízel průnikovou nahrávkou do úniku Kubicu, ovšem druhý jmenovaný, ačkoliv špičkou hokejky puk zachytil, ho nedokázal zpracovat. Škoda pro domácí.
     
    07:12
    Vsetín přidává na obrátkách. Naposledy to po individuální akci na levém křídle zkoušel Procházka. Michaljov připraven.
     
    07:56
    Furch se výborně vrátil a na poslední chvíli nadzvedl hokejku napřahujícímu se Vítkovi, jenž už se chystal poslat zdravici Michaljovovi.
     
    09:06
    Nechat si puk nahrát od obránců a po narážečce protečovat puk na Gábu, čímž zajistit vhazování v útočném pásmu. Takový recept teď zvolil FIlip Vlček. Úspěšně.
     
    10:22
    Na Pechancovu tečovanou střelu na jedné straně reagoval brejkem směrem na vsetínskou branku Kuťák, o dorážku se pak pokoušel ještě Hořava. Tempo se po pár minutách strnulosti opět trochu zvyšuje.
     
    10:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:56
    A slávisté dostávají příležitost první přesilové hry, dvě minuty za vysokou hůl si totiž půjde odsedět Vojtěch Šilhavý (VSE).
     
    11:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají první přesilovku v zápase a jdou vedení! Početní výhodu využívá PETR VAMPOLA, který si po nahrávce Kuťáka vyjel zpoza branky a u pravé tyčky překvapil Gábu. Puk se nakonec od betonu vsetínského brankáře odrazil za čáru. Asistence: Filip Kuťák a Jan Novák.
    11:58 Petr VAMPOLA - 1:0
     
    12:35
    Vsetín mohl rychle odpovědět. V akci byla po oslabení druhá formace hostů, která na nic nečekala a hrnula puk na Michaljova. Nejnebezpečnější dorážkou se prezentoval Rehuš, ale brankář červenobílých splaskl své betony včas.
     
    13:26
    Slávisté se snažili v útočném pásmu o kombinaci vedoucí ke střele, ale nakonec je z toho vyloučení.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:03
    Vsetín sází na kombinaci. Jedinou střelou se zatím prezentoval od modré Teper, Tůma se totiž z dorážky už k zakončení nedostal.
     
    15:11
    Slavia hraje oslabení velmi dobře. Opět se jí podařilo vyhodit.
     
    15:35
    Ale rychlý protiútok vedený z trestné lavice se navrátivším Dudou sešívaní úspěšně zakončit nedokázali. Střelu slávistického obránce ztečoval první z bránících hráčů Vsetína.
     
    16:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rychlé přenesení hry a Vsetín srovnává skóre. Obránci Vsetína si vyměnili puk mezi sebou a Teper střílenou nahrávkou přesně našel hůl ANTONÍNA PECHANCE, který usměrnil puk mimo dosah Michaljova. Asistence: Jakub Teber a Ondřej Slováček.
    16:22 Antonín PECHANEC - 1:1
     
    16:56
    Slavia rychle přešla střední pásmo a hnala se ve třech proti dvěma bránícím hráčům Vsetína. Bohužel pro domácí však Vampola nedokázal předat přesně puk Šmerhovi, jemuž kotouč přišel na paty.
     
    17:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Tůma – 2 min., sekání).
     
    17:31
    Sešívané čeká druhá přesilovka v zápase. Dokáží ji opět využít?
     
    17:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhá početní výhoda, druhá branka sešívaných. Hlaváč udržel na mantinelu puk proti dvěma protihráčům, přenesl hru na pravou stranu na nehlídaného Brože, který stříleným pasem našel hůl DANIELA VRDLOVCE. Asistence: Jaroslav Brož a Filip Vlček.
    17:57 Daniel VRDLOVEC - 2:1
     
    18:29
    Hosté mohli rychle odpovědět, Procházkovi se však nepodařilo nařídit mířídla do prostoru mezi třemi tyčemi. Střílel příliš vysoko.
     
    19:38
    Poslední minuta se hraje nahoru dolů. S pukem na holi a tváří v tvář Gábovi se z ničeho nic zjevil Všetečka, o chvíli později pak do horních prostor branky mířil Duda.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině už se nic dalšího nestane. Slavia odcházi do šaten s vedením 2:1. Obě dvě branky vstřelila v přesilových hrách, nejprve se trefil Petr Vampola, dvě minuty před koncem pak početní výhodu využil Daniel Vrdlovec. Vsetín však rozhodně o moc nezaostává, Michaljov měl co dělat a v 17. minutě nestačil na teč Antonína Pechance.
     
    Druhá třetina začne zhruba v 18:59.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Vsetín uspěl na úvodní vhazování druhé třetiny a tlačí se do útoku.
     
    20:35
    Kubica s Vampolou jeli sami ve dvou na Gábu! První jmenovaný přenechal elitnímu slávistickému centrovi, ale brankář Vsetína to čekal a puk po rychlém přesunu skvěle zastavil.
     
    21:25
    Sešívaní přesně zachytili rozehrávku Vsetína a Ondráček posílal puk z ostrého úhlu na Gábu.
     
    22:22
    Steinocher na modré nezpracoval prudkou Vlčkovu nahrávku a slávisté tak musí začít ze středního pásma.
     
    22:42
    Do útočné třetiny se ale červenobílí vrátili velmi rychle a Vlček připravil solidní příležitost pro Brože. Slávistický mladík byl nehlídaný v mezikruží, Gába se ovšem proti jeho střele stačil přesunout.
     
    23:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Důkaz, jak rychlý hokej umí být, znamená třetí branku Slavie! Michaljov rychle rozehrál puk, Vampola přiťukl puk na pravé křídlo TOMÁŠE ŠMERHU, který vjel do útočného pásma, napřáhl až ke stropu a na vzdálenější tyč prostřeluje Gábu. Asistence: Petr Vampola.
    23:20 Tomáš ŠMERHA - 3:1
     
    24:25
    Jak už je v dnešním utkání zvykem, Vsetín se snaží po inkasované brance zamknout sešívané v jejich obranném pásmu. Puk však momentálně leží někde v chumlu hráčů v obranném rohu sešívaných.
     
    25:11
    Vsetínští ho vydolovali první a Karafiát zkoušel štěstí střelou z levé strany. Jinak ovšem Michaljov nic moc na práci neměl.
     
    25:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Robin Všetečka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:35
    Jonák hledal na pravém křídle křižnou přihrávkou z první Kucharczyka, ale ten byl otočen zády a nestihl se včas zorientovat.
     
    27:18
    Kudělka si dvakrát vyměnil kotouč s Rehušem, k přesné střele na branku se ovšem zatím ani jeden neprotlačil.
     
    27:48
    Vsetín většinu přesilovky strávil v útočném pásmu, leč bez nebezpečnějších střel.
     
    28:34
    Teď už ale Moravané Slavii zamkli a vytvořili si minimálně dvě pozoruhodné šance. Nejprve to zkoušel Pechanec, ještě více však Michaljova ohrozil z prostoru mezikruží Gorčík.
     
    29:41
    Brož vypíchl puk jednomu ze vsetínských obránců a ujížděl s Vlčkem do přečíslení dvou proti jednomu. Zadovkou našel svého spoluhráče, ale ten byl příliš z úhlu a zakončit už nedokázal.
     
    30:34
    Otěže posledních minut opět přebrali sešívaní. Furch dorážel z pravé strany kotouč, o chvíli později ho z levého křídla následoval Ondráček.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., držení).
     
    31:02
    Vsetínští si nerozuměli při rozehrávce a Teper už na modré nestihl zachytit puk v útočném pásmu.
     
    31:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., podrážení).
     
    31:24
    Přesilovka Vsetínu po 44 sekundách končí. Na dvě minuty za podrážení na trestnou lavici míří Ondřej Slováček (VSE).
     
    32:05
    Vlček si narazil puk s Vrdlovcem a hned mířil před branku do prostoru mezi kruhy. Vrdlovec mu puk vrátil, ale Vlček už přihrávku nestihl zpracovat.
     
    32:42
    Slávisté hrají v plném počtu a čeká je necelá tři čtvrtě minuta přesilové hry.
     
    33:20
    Sešívaní stihli jednu střelu Nováka od modré, VHK však jejich zkrácenou početní výhodu v pohodě přečkal.
     
    33:45
    Teper se vyhnul slávistické obraně a zpoza branky vybídl ke střele z bezprostřední blízkosti Hořanského. Michaljov byl na svém místě a puk vyrazil.
     
    34:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín výborně a agresivně napadal v útočném pásmu a tvrdá práce se nakonec vyplácí. K puku se na levém kruhu dostal DAVID VÍTEK, vyhnul se bránícímu slávistovi a střelou nad rameno Michaljova dostává hosty znovu na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Ondračka.
    34:35 David VÍTEK - 3:2
     
    35:52
    Valaši se znovu tlačí v útočném pásmu. Puk si momentálně za brankou drží Procházka.
     
    36:48
    Vsetín pokračuje v tlaku. Teperovu střelu od modré před brankou v pádu dorážel Karafiát, z levého křídla to pak zkoušel další z hostujících hráčů. Michaljov raději puk přidržel.
     
    37:01
    Střela bez přípravy po vhazování. Recept, který Vsetín používal především v první třetině, teď zkusil Dudáš a trefil tyčku!
     
    37:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Vsetín se opět usadil v útočném pásmu, VOJTĚCH ŠILHAVÝ si pokryl puk v souboji se slávistickým obráncem, otočil se s ním a z ostrého úhlu poslal na Michaljova. Před ním nikdo nestál, kotouč ho ovšem zaskočil natolik, až skončil v brance. Asistence: Davíd Vítek a Adam Hořanský.
    37:24 Vojtěch ŠILHAVÝ - 3:3
     
    38:39
    Domácí chtějí rychle odpovědět, Kuťákovu střelu však Gába vyrazil do rohu a zabránil tak jakékoliv dorážce.
     
    39:21
    Dudášovu střelu od modré nebezpečně dorážel Pechanec, o chvíli později pak puk ve změti těl našel nejrychleji Gorčík a bekhendem ho poslal na přesunujícího se Michaljova. Skvělý zákrok slávistického brankáře!
     
    39:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Karafiát – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Filip Kuťák – 2 min., hrubost).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    První třetinu vyhráli poměrem 2:1 domácí, v té druhé uspěli stejným rozdílem Vsetínští. Na začátku druhé periody přitom měli sešívaní navrch – ve 24. minutě dokonce Tomáš Šmerha poslal tvrdou ranou z pravého křídla červenobílé už do dvoubrankového vedení. Pak ale začali úřadovat hosté. Góly z podobných pozic se v rozmezí tří minut prosadili David Vítek a Vojtěch Šilhavý a stanovili tak vyrovnané skóre 3:3.
     
    Třetí třetina začne zhruba v 19:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Třetí třetinu začínají oba týmy ve čtyřech. Využije nějaký z nich většího prostoru?
     
    40:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Odpověď přichází velice rychle. Vampola vyslal do brejku FILIPA VLČKA, který objel Gábu a bekhendem zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Petr Vampola a Tomáš Duda.
    40:21 Filip VLČEK - 4:3
     
    40:45
    Michaljov betonem výborně vyrazil šanci Hořanského, který se zjevil na středu hřiště.
     
    41:45
    Slávisté znovu ukázali rychlý přechod do útoku, na Šmerhovu střelu však byl Gába připraven.
     
    43:23
    Vsetínští hráči se nedomluvili při rozehrávce, rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    44:00
    Šilhavý z otočky pálil přímo na Michaljova, ještě nebezpečněji pak z hranice brankoviště dorážel Hořanský.
     
    44:58
    Hlaváč výborně vypíchl puk jednomu ze vsetínských obránců a vydal se do přečíslení. Ondráček od něj nahrávku dostal, ale bekhendem už nedokázal puk ani nahrát zpět, ani poslat směrem na Gábu.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Karafiát – 2 min., krosček).
     
    46:18
    Karafiát srazil k zemi Furcha, který střet nepříjemně odnesl a skončil na ledě. Svoje proviněni si půjde odpykat na trestnou lavici.
     
    47:12
    Novák přehrál puk na Šmerhu, který tvrdě pálil z první. Gába vyrazil jeho pokus i následné střely Nováka.
     
    47:45
    Sešívaní jsou stále usazení v útočném pásmu. Vymyslí něco?
     
    48:19
    Vsetín s vypětím všech sil oslabení nakonec ubránil. Gába zvládl i poslední dělovku z hole Nováka, kterou mu ztížila předbranková clona.
     
    49:40
    Na levém křídle se ocitl osamocen Vítek, Michaljov však tentokrát zasahovat nemusel. Střelu zblokoval jeden z jeho spoluhráčů před ním.
     
    50:56
    Na jedné straně se blokem proti dělovce od modré prezentoval Šmerha, načež jeho spoluhráči vyrazili do útoku a akci zakončili nadějným pokusem z pravého křídla.
     
    51:10
    Dnešní utkání sleduje 1294 diváků.
     
    51:16
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., podrážení).
     
    52:31
    Teperová rána od modré. To je jediný vážnější střelecký pokus, kterým se Vsetínští zatím mohou pochlubit.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Hořava – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    52:58
    18 sekund přesilovky 5 na 3 pro Vsetín. Jsme svědky klíčového momentu zápasu?
     
    53:22
    Sešívaní dvojnásobné oslabení přežili a už se jim podařilo vyhodit i při klasické početní nevýhodě.
     
    54:34
    Skvělé zákroky Michaljova a obrany Slavie drží jednobrankové vedení! Po střele od modré doráželi ve sledu několika vteřin Jonák s Tůmou, ale i když před sebou měli odkrytou branku, nedokázali kvůli neuvěřitelným zákrokům sešívaného gólmana a zadáků puk poslat do sítě.
     
    55:35
    Vsetínský útok zastaven ofsajdem. Oba týmy teď mají příležitost se ještě poradit. Následuje totiž poslední komerční přestávka.
     
    56:09
    Takové chyby si Valaši už příliš dovolovat nemůžou. Zakázané uvolnění teď vrátí hru zpět do jejich obranného pásma.
     
    56:36
    Furch vyzval ke střele Kubicu, který z dobré pozice jen těsně míjí!
     
    57:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Slávistická obrana úplně zapomněla na prostor před brankou a Vsetín tvrdě trestá vyrovnávacím gólem. Ondračka si všiml volného MARTINA PROCHÁZKY, který tváří v tvář Michaljovovi vyrovnává skóre. Asistence: Tomáš Ondračka a Vlastimil Dostálek.
    57:12 Martin PROCHÁZKA - 4:4
     
    58:02
    Všetečka se v souboji zbavil obránce, vyjel si směrem ke středu a nahodil puk na branku. Jeho střela však po tečích končí v ochranné síti.
     
    58:13
    Vampola ustál souboj v rohu a nabídl střeleckou pozici pro Šmerhu. Ten měl na středu kluziště poměrně dost prostoru, ovšem střela mu nesedla.
     
    58:32
    Rychlý protiútok Vsetína zakončoval po Procházkově nahrávce Rehuš, ale sám před brankou trefil jen přesunujícího se Michaljova. Důležitý zákrok gólmana sešívaných.
     
    59:22
    Valaši se ještě snaží v úplném závěru urvat všechny body pro sebe. Gorčík nahazoval puk bekhendem z pravého křídla, Michaljov vyráží mimo.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina je u konce a stále nemáme vítěze. V závěrečné části základní hrací doby se oba týmy prosadily jednou – nejprve ve 41. minutě poslal domácí opět do vedení Filip Vlček, avšak Valaši dvě minuty před koncem zásahem exslávisty Martina Procházky gólový výčet dorovnali.
     
    Po krátké pauze nás čeká pětiminutové prodloužení 3 na 3. Pokud gól nepadne, budou následovat samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:05
    Vsetín získává puk a rozehrává z obranného pásma.
     
    60:19
    Procházka vyslal do polobrejku Tůmu, ale Vlček se rychle vrátil a zezadu vsetínskému útočníkovi zabránil ve střele.
     
    61:04
    Dudáš si při výměně puku nerozuměl s Dostálkem a málem na to mohli doplatit. Do brejku totiž vyrazili Barák s Vrdlovcem, jehož střela z levého křídla ale vysokého Gábu nepřekvapila. Nsáleduje vhazování po pravici vsetínského gólmana.
     
    61:27
    Gorčíkovo nahození mělo k serióznímu pokusu o vstřelení gólu daleko, přesto se Michaljov rozhodl puk přidržet a uklidnit hru.
     
    61:52
    Možná i trochu nečekaně, ale velmi nebezpečně pálil Vlček poté, co se puk odrazil od zadního mantinelu. Gába maskou vyráží.
     
    62:10
    O chvíli později si prostor šikovně udělal Vampola a bekhendem nahazoval puk na branku. Jen těsně netrefil.
     
    62:53
    Slávisté kontrolují puk. Co s ním udělá Vrdlovec?
     
    63:05
    Domácím nevyšla rozehrávku a s kotoučem na holi tak znovu dispnují Vsetínští.
     
    63:24
    Ani oni se však nikam neženou a dbají spíše na to, aby puk zbytečně neztratili.
     
    63:54
    Valaši kontrolují puk. Drtina se teď snaží vyzrát nan slávistickou obranu.
     
    64:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vsetín ztratil puk a Slavia rozhoduje o výhře a bonusovém bodu! Petr Vampola ujel po levém křídle a předložil puk na druhou stranu TOMÁŠI ŠMERHOVI, který bekhendem poslal puk Gábovi mezi betony. Asistence: Petr Vampola.
    64:22 Tomáš ŠMERHA - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Slavia v dnešním utkání třikrát vedla a nakonec si odnáší bonusový bod za výhru 5:4 v prodloužení. O vítěznou trefou se postaral v prodloužení Tomáš Šmerha.
     
    Já Vám děkuji za pozornost a budu se těšit zase někdy u hokeje na počtenou! (20:41:08)
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 12. Vampola (Kuťák, J. Novák), 18. Vrdlovec (Jar. Brož, Hlaváč), 24. Šmerha (Vampola), 41. Vlček (Vampola, T. Duda), 65. Šmerha (Vampola) – 17. Pechanec (Teper, Slováček), 35. Vítek (Ondračka), 38. Šilhavý (Vítek, Hořanský), 58. Procházka (Ondračka, Dostálek)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák, P. Hořava, Barák, Kučný, Steinocher, Antoš – Šmerha, Vampola, Kubica – M. Ondráček, Vrdlovec, Hlaváč – Všetečka, Kuťák, Furch – Vlček, Kohút, Jar. Brož.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček, Kudělka, Dudáš, J. Drtina, Jeřábek, Ondračka – D. Tůma, Kucharczyk, Jonák – Dostálek, Rehuš, Procházka – Gorčík, Pechanec, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Hořanský.

    Rozhodčí: Čáp, Pavlovič – Horažďovský, Janíček

    Diváci: 1294
    bahis siteleri