Motor ČB – Chomutov 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 4:5 (po pr.) | Třebíč – Prostějov 1:3 (kon.)
Slavia – Vsetín 5:4 (po pr.) | Kadaň – Sokolov 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 20.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:22 Tomáš ŠMERHA - 5:4
     
    64:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vsetín ztratil puk a Slavia rozhoduje o výhře a bonusovém bodu! Petr Vampola ujel po levém křídle a předložil puk na druhou stranu TOMÁŠI ŠMERHOVI, který bekhendem poslal puk Gábovi mezi betony. Asistence: Petr Vampola.
    57:12 Martin PROCHÁZKA - 4:4
     
    57:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Slávistická obrana úplně zapomněla na prostor před brankou a Vsetín tvrdě trestá vyrovnávacím gólem. Ondračka si všiml volného MARTINA PROCHÁZKY, který tváří v tvář Michaljovovi vyrovnává skóre. Asistence: Tomáš Ondračka a Vlastimil Dostálek.
     
    56:36
    Furch vyzval ke střele Kubicu, který z dobré pozice jen těsně míjí!
     
    54:34
    Skvělé zákroky Michaljova a obrany Slavie drží jednobrankové vedení! Po střele od modré doráželi ve sledu několika vteřin Jonák s Tůmou, ale i když před sebou měli odkrytou branku, nedokázali kvůli neuvěřitelným zákrokům sešívaného gólmana a zadáků puk poslat do sítě.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Hořava – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    51:16
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., podrážení).
     
    51:10
    Dnešní utkání sleduje 1294 diváků.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Karafiát – 2 min., krosček).
     
    44:00
    Šilhavý z otočky pálil přímo na Michaljova, ještě nebezpečněji pak z hranice brankoviště dorážel Hořanský.
    40:21 Filip VLČEK - 4:3
     
    40:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Odpověď přichází velice rychle. Vampola vyslal do brejku FILIPA VLČKA, který objel Gábu a bekhendem zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Petr Vampola a Tomáš Duda.
     
    39:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Karafiát – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Filip Kuťák – 2 min., hrubost).
     
    39:21
    Dudášovu střelu od modré nebezpečně dorážel Pechanec, o chvíli později pak puk ve změti těl našel nejrychleji Gorčík a bekhendem ho poslal na přesunujícího se Michaljova. Skvělý zákrok slávistického brankáře!
    37:24 Vojtěch ŠILHAVÝ - 3:3
     
    37:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Vsetín se opět usadil v útočném pásmu, VOJTĚCH ŠILHAVÝ si pokryl puk v souboji se slávistickým obráncem, otočil se s ním a z ostrého úhlu poslal na Michaljova. Před ním nikdo nestál, kotouč ho ovšem zaskočil natolik, až skončil v brance. Asistence: Davíd Vítek a Adam Hořanský.
     
    37:01
    Střela bez přípravy po vhazování. Recept, který Vsetín používal především v první třetině, teď zkusil Dudáš a trefil tyčku!
    34:35 David VÍTEK - 3:2
     
    34:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín výborně a agresivně napadal v útočném pásmu a tvrdá práce se nakonec vyplácí. K puku se na levém kruhu dostal DAVID VÍTEK, vyhnul se bránícímu slávistovi a střelou nad rameno Michaljova dostává hosty znovu na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    31:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., podrážení).
     
    30:40
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., držení).
     
    25:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Robin Všetečka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    23:20 Tomáš ŠMERHA - 3:1
     
    23:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Důkaz, jak rychlý hokej umí být, znamená třetí branku Slavie! Michaljov rychle rozehrál puk, Vampola přiťukl puk na pravé křídlo TOMÁŠE ŠMERHU, který vjel do útočného pásma, napřáhl až ke stropu a na vzdálenější tyč prostřeluje Gábu. Asistence: Petr Vampola.
     
    22:42
    Do útočné třetiny se ale červenobílí vrátili velmi rychle a Vlček připravil solidní příležitost pro Brože. Slávistický mladík byl nehlídaný v mezikruží, Gába se ovšem proti jeho střele stačil přesunout.
     
    20:35
    Kubica s Vampolou jeli sami ve dvou na Gábu! První jmenovaný přenechal elitnímu slávistickému centrovi, ale brankář Vsetína to čekal a puk po rychlém přesunu skvěle zastavil.
    17:57 Daniel VRDLOVEC - 2:1
     
    17:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhá početní výhoda, druhá branka sešívaných. Hlaváč udržel na mantinelu puk proti dvěma protihráčům, přenesl hru na pravou stranu na nehlídaného Brože, který stříleným pasem našel hůl DANIELA VRDLOVCE. Asistence: Jaroslav Brož a Filip Vlček.
     
    17:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Tůma – 2 min., sekání).
     
    16:56
    Slavia rychle přešla střední pásmo a hnala se ve třech proti dvěma bránícím hráčům Vsetína. Bohužel pro domácí však Vampola nedokázal předat přesně puk Šmerhovi, jemuž kotouč přišel na paty.
    16:22 Antonín PECHANEC - 1:1
     
    16:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rychlé přenesení hry a Vsetín srovnává skóre. Obránci Vsetína si vyměnili puk mezi sebou a Teper střílenou nahrávkou přesně našel hůl ANTONÍNA PECHANCE, který usměrnil puk mimo dosah Michaljova. Asistence: Jakub Teber a Ondřej Slováček.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., nedovolené bránění).
    11:58 Petr VAMPOLA - 1:0
     
    11:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají první přesilovku v zápase a jdou vedení! Početní výhodu využívá PETR VAMPOLA, který si po nahrávce Kuťáka vyjel zpoza branky a u pravé tyčky překvapil Gábu. Puk se nakonec od betonu vsetínského brankáře odrazil za čáru. Asistence: Filip Kuťák a Jan Novák.
     
    10:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., vysoká hůl).
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 12. Vampola (Kuťák, J. Novák), 18. Vrdlovec (Jar. Brož, Hlaváč), 24. Šmerha (Vampola), 41. Vlček (Vampola, T. Duda), 65. Šmerha (Vampola) – 17. Pechanec (Teper, Slováček), 35. Vítek (Ondračka), 38. Šilhavý (Vítek, Hořanský), 58. Procházka (Ondračka, Dostálek)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák, P. Hořava, Barák, Kučný, Steinocher, Antoš – Šmerha, Vampola, Kubica – M. Ondráček, Vrdlovec, Hlaváč – Všetečka, Kuťák, Furch – Vlček, Kohút, Jar. Brož.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček, Kudělka, Dudáš, J. Drtina, Jeřábek, Ondračka – D. Tůma, Kucharczyk, Jonák – Dostálek, Rehuš, Procházka – Gorčík, Pechanec, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Hořanský.

    Rozhodčí: Čáp, Pavlovič – Horažďovský, Janíček

    Diváci: 1294
    bahis siteleri