Novosibirsk – Kazaň 1:4 (kon.) | Ufa – Kunlun 1:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 4:2 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 4:3 (1:0 po s.n.) | Viťaz – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Riga – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Ak Bars Kazaň
Středa 20.11.2019, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:26 Kirill PETROV - 1:4
     
    52:26
    Kazaň vstřelila branku!
    I další přesilová hra je bleskově využita, s domácím celkem to nevypadá nejlépe! Do palebné pozice si sjel hostující Azevedo, jehož přízemní pokus dokázal Säteri vykopnout betonem, jenomže odražený předmět si jako první dokázal najít KIRILL PETROV, který neměl problém se zametením puku do prázdné branky.
    Asistence: Justin Azevedo, Roman Rukavišnikov.
    47:34 Danis ZARIPOV - 1:3
     
    47:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté si berou dvoubrankové vedení rychle zpět! Vše začalo úspěšným vhazováním, po kterém se mezi kruhy dostal Judin, kterému se u bližší brankové konstrukce povedlo najít DANISE ZARIPOVA, jenž bleskovým způsobem našel recept na domácího brankáře Säteriho.
    Asistence: Dmitrij Judin.
    40:50 Jegor MILOVZOROV - 1:2
     
    40:50
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak ono to bude přeci jenom hodně zajímavé, domácí rovněž využívají přesilovou hru! Sibir se pohlednou kombinací dostal až do pásma, kde před brankou číhal zcela nekrytý JEGOR MILOVZOROV, který ránou švihem dokázal prostřelit brankáře Biljalova.
    Asistence: Mikael Ruohomaa, Juuso Puustinen.
    33:15 Kirill PETROV - 0:2
     
    33:15
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilová hra je bleskovým způsobem zužitkována! Kazaň se konečně dostala k poklidné kombinaci, přičemž se Azevedovi povedlo u vzdálenější konstrukce najít nekrytého KIRILLA PETROVA, který své zakončení vměstnal k bližší brankové konstrukci. Novosibirsk to bude mít hodně složité!
    Asistence: Justin Azevedo, Mikael Wikstrand.
    02:03 Matt FRATTIN - 0:1
     
    02:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat, do vedení jdou hosté! Sibiru se totiž nepovedlo dostat puk do bezpečí, naopak se do útočné třetiny dostal jeden z hráčů, načež si Säteri připsal první zákrok. Následná dorážka od MATTA FRATTINA skončila v domácí svatyni.
    Asistence: Vladislav Kara, Vjačeslav Osnovin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 41. Milovzorov (Ruohomaa, Puustinen) – 3. Frattin (Kara, Osnovin), 34. K. Petrov (Azevedo, Wikstrand), 48. Zaripov (Judin), 53. K. Petrov (Azevedo, Rukavišnikov)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, Jokipakka, Loginov (C), Ilja Morozov (A), Timašov, Chabarov, Jefremov, K. Alexejev – Puustinen, Ruohomaa, Milovzorov – Romancev, Sajustov, Šarov – Česalin, V. Komarov, J. Peltola (A) – Zyrjanov, Torčeňuk, Pervušin.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin, Chenkel, Pedan, Judin, Rukavišnikov, Žuravljov – K. Petrov, Cormier, Azevedo (A) – Zaripov (C), V. Tichonov, Galijev – Kara, Osnovin, Frattin – Fisenko, M. Gluchov, Lukojanov (A) – A. Galimov.

    Rozhodčí: Spirin, Judakov – Maximovskij, Parikov

    Diváci: 7170
    thejrc.org