David Servis – Písek 5:2 (kon.) | Tábor – Klatovy 5:2 (kon.) | Bílina – Děčín 4:3 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Řisuty 3:2 (kon.) | Nová Paka – Trutnov 4:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 1:10 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | Žďár n/S – Šumperk 1:2 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Kolín – Kobra 3:2 (kon.) | China Golden Dragon – Příbram 4:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (3:1, 1:0, 3:2)
HK Nový Jičín
Středa 20.11.2019, 18:002. liga skupina Východ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do závěrečné sirény přidávají Bruslaři další gól do své sbírky! RICHARD CACHNÍN dostal přihrávku za obranu soupeře. Mladíček z Kotliny si rozhýbal Šimonů, kterého prostřelil mezi betony! Asistence: Petr Kuchta a David Vala.
     
    59:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního utkání je jasno! LUBOŠ VOŘÍŠEK si vzal puk a ze středního pásma trefuje přesně! Asistence: Marcel Juráň a David Vala.
     
    49:00
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín rychle střílí třetí branku! Máme tady náznak zápletky, neboť Martin Holík se vydal k volnému kotouči. Domácí gólman, ale trefil JIŘÍHO SLOVÁKA, který uklidil kotouč do prázdné branky!
     
    48:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové našli ve své výbavě rychlou odpověď! LUKÁŠ FINSTERLE v situaci dva na jedno, když celou akci vzal na sebe. Zkušený borec prostřelil Holíka na dřevěnou nohu! Asistence: Richard Kobylík a Dominik Kafka.
     
    47:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Komando z Kotliny přidává pátou trefu na svoji pažbu! Roman Mikeš našel najetého PATRIKA PŘIDALA na levé straně. Domácí forvard se probil až před branku, když si stáhl kotouč do bekhendu a poslal ho za beton novojičínského brankáře! Asistence: Roman Mikeš a Martin Holík.
     
    23:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Převaha Bruslařů je přetavena ve čtvrtý gól! PATRIK PŘIDAL byl sám proti Danielu Šimonů. Napoprvé byl úspěšnější maskovaný muž, jenže z následné dorážky se prosadil domácí borec k levé tyči! Asistence: Miroslav Třetina a Ladislav Pospíchal.
     
    16:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Souvislý tlak Havlíčkova Brodu nese třetí branku! Výměna mezi Lubošem Voříškem a JAKUBEM MATUŠÍKEM je osvědčenou souhrou. Autor branky vypálil z pravého kruhu, odkud trefil přesně k bližší tyči! Asistence: Luboš Voříšek a Michal Kliment.
     
    11:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mužstvo z Kotliny otáčí vývoj utkání! Martin Nepokoj se nacházel u pravého mantinelu, kde po zisku kotouče vyslal střelu na branku. Ve správný čas, na správném místě byl TOMÁŠ LUDVÍK. Útočník s číslem devět tečoval další puk do sítě Daniela Šimonů! Asistence: Martin Nepokoj a David Vala.
     
    05:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři odpovídají hned záhy! Přesnou nahrávku Petr Kuchta vypálil z prostoru mezi kruhy. Jeho pokus šikovně tečoval TOMÁŠ LUDVÍK! Daniel Šimonů neměl nárok na úspěšný zákrok! Asistence: Petr Kuchta a Jiří Benák.
     
    04:54
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové otevírají gólový stav utkání ve vlastním oslabení. Chybu ve středním pásmu trestá LUKÁŠ FINSTERLE. Zkušený útočník jel sám na Holíka, kterého forhendovým blafákem překonal! Asistence: Dominik Kafka.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Ludvík (Kuchta, Benák), 12. Ludvík (Nepokoj, Vala), 17. Matušík (Voříšek, Kliment), 24. Přidal (Třetina, Pospíchal), 48. Přidal (Mikeš, Holík), 60. Voříšek (Juráň, Vala), 60. Cachnín (Kuchta, Vala) – 5. Finsterle (Kafka), 49. Finsterle (Kobylík, Kafka), 49. Slovák


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Pospíchal, Semrád, Kliment, Benák, Nepokoj, Vala – Mikeš, Třetina (C), Přidal – Juráň, Matušík, Voříšek (A) – Kuchta, Cachnín ml., Ludvík – Holenda, Kadlec
    Trenér: Richard Cachnín st.

    HK Nový Jičín: Šimonů (Loubal) – Rufer, Krutil, Váňa, Hruška (C), Metelka, Kobylík, Tolokonnikov – Slovák, Kafka, Macuh, Štefka, Pecha, Finstrle, Palička (A), Irgl, Plitko, Krupa
    Trenér: Petr Macháček

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Pavel Mikšík, Marek Čelechovský

    Diváci: 342
    thejrc.org