David Servis – Písek 5:2 (kon.) | Tábor – Klatovy 5:2 (kon.) | Bílina – Děčín 4:3 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Řisuty 3:2 (kon.) | Nová Paka – Trutnov 4:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 1:10 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | Žďár n/S – Šumperk 1:2 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Kolín – Kobra 3:2 (kon.) | China Golden Dragon – Příbram 4:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (3:1, 1:0, 3:2)
HK Nový Jičín
Středa 20.11.2019, 18:002. liga skupina Východ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do závěrečné sirény přidávají Bruslaři další gól do své sbírky! RICHARD CACHNÍN dostal přihrávku za obranu soupeře. Mladíček z Kotliny si rozhýbal Šimonů, kterého prostřelil mezi betony! Asistence: Petr Kuchta a David Vala.
     
    59:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního utkání je jasno! LUBOŠ VOŘÍŠEK si vzal puk a ze středního pásma trefuje přesně! Asistence: Marcel Juráň a David Vala.
     
    58:37
    Po několika odrazech zívala na Lukáše Finsterleho prázdná kasa. K jeho smůle nedostal puk za čáru, neboť mu gólovou radost překazila jedna z hokejem Havlíčkobrodských!
     
    58:08
    Šimonů prchá na střídačku!
     
    58:06
    Petr Macháček si bere čas na poradu a podle mě zůstane Daniel Šimonů na střídačce!
     
    58:06
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:15
    Filip Palička měl na holi čtvrtou branku svého týmu! Forvard hostů byl na levém kruhu, odkud vystřelil bez přípravy. jeho pokus na kříž bránou vyrazil Holík vyrážečkou. Touš se snesl těsně levé tyče!
     
    53:40
    Lukáš Finsterle měl na holi krom hattricku kontaktní gól. Útočník Ďáblů byl sám před Holíkem, kterého chtěl překonat k pravé tyči. Vítězství slavil maskovaný muž s maskou, jelikož proti střele nastavil svoji vyrážečku!
     
    53:19
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Matušík – 2 min., podrážení).
     
    52:46
    Jakub Hruška jako správný kapitán zavelel k útoku. Útočník Nového Jičína si odmítl obránce a jel vstříc Holíkovi. Jeho k´pokus nad levé rameno byl v poslední moment přizvednut do ochranné sítě.
     
    49:00
    Oddechový čas pro domácí.
     
    49:00
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín rychle střílí třetí branku! Máme tady náznak zápletky, neboť Martin Holík se vydal k volnému kotouči. Domácí gólman, ale trefil JIŘÍHO SLOVÁKA, který uklidil kotouč do prázdné branky!
     
    48:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové našli ve své výbavě rychlou odpověď! LUKÁŠ FINSTERLE v situaci dva na jedno, když celou akci vzal na sebe. Zkušený borec prostřelil Holíka na dřevěnou nohu! Asistence: Richard Kobylík a Dominik Kafka.
     
    47:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Komando z Kotliny přidává pátou trefu na svoji pažbu! Roman Mikeš našel najetého PATRIKA PŘIDALA na levé straně. Domácí forvard se probil až před branku, když si stáhl kotouč do bekhendu a poslal ho za beton novojičínského brankáře! Asistence: Roman Mikeš a Martin Holík.
     
    46:15
    Roman Mikeš našel krásnou přihrávkou před brankou najetého Patrika Přidala. Útočník první pětky nedokázal vtěsnat puk k levé tyči!
     
    42:55
    David Štefka si nabruslil mezi kruhy. V ideální střelecké pozici však neměl potřebný klid na zakončení. Puk mu byl v poslední chvíli odpálen z hole.
     
    42:08
    Teď jsem to zakřikl. Holík musel i v nehokejové pozici uhájit své království, což se mu s kusem štěstí podařilo. Stav je stále 4:1 pro Havlíčkův Brod!
     
    38:55
    Krásné přečíslení tři na dva v podání domácího celku. Na konci celé akce byl Roman Mikeš, který neprostřelil Šimonů k levé tyči. Puk, ale tančil na brankovišti, kde ho těsně minul Miroslav Třetina!
     
    36:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., faul loktem).
     
    35:48
    Jakub Kadlec přiťukl touš pro Jakuba Matušíka. Ten jen o kousek minul volný prostor u pravé tyče!
     
    34:02
    Richard Cachnín dostal přihrávku k levé tyči, odkud si vybruslil před Šimonů. Zakončení mu nesedlo, ale puk vyplaval příhodně pro Petra Kuchtu, kterého vychytal novojičínský fantom!
     
    33:47
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Metelka – 2 min., podrážení).
     
    29:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Semrád – 2 min., podrážení).
     
    28:53
    Gesto fair play je k vidění v havlíčkobrodské Kotlině. Kapitán Miroslav třetina odvolává faul na svoji osobu, kterého se měl dopustit Daniel Pecha.
     
    28:41
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Slovák – 2 min., podrážení).
     
    25:21
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Hruška – 2 min., podrážení).
     
    24:55
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Tolokonnikov – 2 min., faul kolenem).
     
    23:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Převaha Bruslařů je přetavena ve čtvrtý gól! PATRIK PŘIDAL byl sám proti Danielu Šimonů. Napoprvé byl úspěšnější maskovaný muž, jenže z následné dorážky se prosadil domácí borec k levé tyči! Asistence: Miroslav Třetina a Ladislav Pospíchal.
     
    21:13
    Roman Mikeš ani Patrik Přidal nepřekonal Daniela Šimonů, který výrazně podržel svůj tým!
     
    19:00
    David Vala napálil levou tyč Daniela Šimonů!
     
    17:35
    Jiří Slovák mohl potrestat chybu v domácí rozehrávce. Forvard Nového Jičína si vylepšil pozici, ale bekhendem jen o kousek minul prostor u levé tyče!
     
    16:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Souvislý tlak Havlíčkova Brodu nese třetí branku! Výměna mezi Lubošem Voříškem a JAKUBEM MATUŠÍKEM je osvědčenou souhrou. Autor branky vypálil z pravého kruhu, odkud trefil přesně k bližší tyči! Asistence: Luboš Voříšek a Michal Kliment.
     
    14:57
    Jakub Matušík obdržel skvělou přihrávku, ale ještě lepším zákrokem se blýskl Daniel Šimonů. Gólman Nového Jičína si pochutnal na bekhendovém zakončení pravým betonem!
     
    12:34
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Juráň – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mužstvo z Kotliny otáčí vývoj utkání! Martin Nepokoj se nacházel u pravého mantinelu, kde po zisku kotouče vyslal střelu na branku. Ve správný čas, na správném místě byl TOMÁŠ LUDVÍK. Útočník s číslem devět tečoval další puk do sítě Daniela Šimonů! Asistence: Martin Nepokoj a David Vala.
     
    09:52
    Daniel Pecha je v pořádku a po svých odjíždí na střídačku!
     
    05:40
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Pecha – 2 min., sekání).
     
    05:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři odpovídají hned záhy! Přesnou nahrávku Petr Kuchta vypálil z prostoru mezi kruhy. Jeho pokus šikovně tečoval TOMÁŠ LUDVÍK! Daniel Šimonů neměl nárok na úspěšný zákrok! Asistence: Petr Kuchta a Jiří Benák.
     
    04:54
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové otevírají gólový stav utkání ve vlastním oslabení. Chybu ve středním pásmu trestá LUKÁŠ FINSTERLE. Zkušený útočník jel sám na Holíka, kterého forhendovým blafákem překonal! Asistence: Dominik Kafka.
     
    03:36
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Rufer – 2 min.).

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Ludvík (Kuchta, Benák), 12. Ludvík (Nepokoj, Vala), 17. Matušík (Voříšek, Kliment), 24. Přidal (Třetina, Pospíchal), 48. Přidal (Mikeš, Holík), 60. Voříšek (Juráň, Vala), 60. Cachnín (Kuchta, Vala) – 5. Finsterle (Kafka), 49. Finsterle (Kobylík, Kafka), 49. Slovák


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Pospíchal, Semrád, Kliment, Benák, Nepokoj, Vala – Mikeš, Třetina (C), Přidal – Juráň, Matušík, Voříšek (A) – Kuchta, Cachnín ml., Ludvík – Holenda, Kadlec
    Trenér: Richard Cachnín st.

    HK Nový Jičín: Šimonů (Loubal) – Rufer, Krutil, Váňa, Hruška (C), Metelka, Kobylík, Tolokonnikov – Slovák, Kafka, Macuh, Štefka, Pecha, Finstrle, Palička (A), Irgl, Plitko, Krupa
    Trenér: Petr Macháček

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Pavel Mikšík, Marek Čelechovský

    Diváci: 342
    bahis siteleri