Barcelona – Sparta 2:1 (kon.)
konec
Barcelona
2:1 (1:1)
Sparta Praha
Středa 20.11.2019, 15:00 • SH SCA, Minsk • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Pražané předvedli kvalitní výkon, nakonec ale kousek k remíze chyběl. Aicardo ve 28. minutě poslal Barcelonu do vedení a katalánský celek už dokázal náskok udržet až do konce. Sparťané se ale nemají za co stydět a zítra se představí v dalším duelu s domácím týmem Stalitsa Minsk. (17:20:04)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Poslední šance pro Spartu, vše na sebe vzal nakonec Amadeu, z nepříliš výhodné pozice ale netrefil branku Barcelony.
     
    40
    Wilde znovu na palubovce v brankářském dresu, Sparta mačká Barcelonu, větší šance ale stále nepřichází.
     
    39
    Kocić se pokusil prostřelit Juanja z levé strany, brankář Barcelony si ale připsal úspěšný zákrok.
     
    38
    Aicardo se snažil trefit přes celé hřiště prázdnou bránu, nepovedlo se mu to, do branky se ale musí vrátit Ondřej Vahala.
     
    38
    Pražané na chvíli přišli o míč, nyní ale již znovu kombinují na útočné polovině.
     
    38
    Sparta zkouší power-play, v brankářském dresu Wilde!
     
    37
    Aicardo z následného přímého kopu trefil pouze boční síť. Na druhé straně ale zahrozil Drahovský, kterého na hraně faulu obral o míč Lozano, rozhodčí ale faul neodpískali. Poté si trenér Sparty Beni Simitči vyžádal oddechový čas.
     
    37
    Michal Seidler se snažil vybojovat míč v souboji s Danielem Shiraishim, pomohl si však nedovoleným zákrokem, třetí akumulovaný faul pro Spartu.
     
    36
    Ferrao mířil znovu do brejku, dobře se stihl vrátit Novak, který následně inkasoval tvrdou ranou do hlavy od Vahaly, který nenasměroval svůj odkop příliš šťastně, balón následně zamířil za postranní čáru.
     
    36
    Daniel Shiraishi (BAR) obdržel žlutou kartu za zdržování hry.
     
    35
    Ferrao se uvolnil na hranici malé penalty ke střele a tvrdou ranou orazítkoval tyč za Vahalou! Sparta stále drží naději na dobrý výsledek.
     
    34
    Faul také na druhé straně, nyní byl postiženým právě Drahovský, nedovoleným zákrokem se prezentoval kapitán Barcelony Lozano. Druhý akumulovaný faul také pro Barcelonu.
     
    33
    Drahovský fauloval postupujícího Adolfa, druhý akumulovaný faul pro Spartu ve druhém poločase.
     
    32
    Pražané se snaží najít skulinu v obraně španělského celku, zatím to jde ale pouze velice těžko. Nyní zkoušel střílet Seidler, jeho pokus byl zblokován.
     
    31
    Wilde se na okamžik objevil volný těsně před Juanjem. Brazilec sice stačil zakončit, jeho pokus však zamířil vedle. Navíc ho po odehrání dohrál brankář Barcelony a Wilde se jen těžko zvedal z palubovky.
     
    30
    Za obranu Sparty si zaběhl Adolfo, to však neuniklo pozornosti Vahaly, který dokázal hráči Barcelony znepříjemnit situaci a následnou střelu vyrazil do zámezí.
     
    29
    Další střelu Joselita kryje Vahala.

    Martin Kamenik

    Branky: 20. Dyego (Ferrao), 27. Aicardo – 3. Drahovský (Wilde)

    Karty:   26. Ferrao (BAR), 36. Shiraishi (BAR) – 18. Novak (SPA), 23. Seidler (SPA)


    Barcelona: Juanjo (Didac Plana) – Aicardo, Lozano (C), Ferrao, Marcênio – Povill, Roger, Daniel Shiraishi, Dyego, Adolfo, Mario Rivillos, Joselito, Arthur
    Sparta Praha: Vahala (Plecitý, Cristiano) – Kocić, Novak, Wilde, Grbeša – Rick, A. Brahimi, Amadeu, Seidler, Drahovský (C), Křivánek, Hora

    Rozhodčí: Galante, Malfer (oba ITA) – Farkas (HUN)
    bahis siteleri