Plzeň – Olomouc 0:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Liberec – Kladno 2:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:5 (0:3, 0:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 22.11.2019, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční večer u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu její dvacáté kolo a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a BK Mladá Boleslav.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté se dále potácejí na chvostu extraligové tabulky a i letošní sezóna pro ně zatím není rozhodně dobře rozjetá. Letos je to o to horší, že se už se nehraje baráž a poslednímu celku tedy hrozí přímý sestup do Chance ligy. Verva je v současné době na předposledním třináctém místě se ziskem osmnácti bodů před posledními Pardubicemi. Verva pětkrát vyhrála a čtrnáctkrát prohrála. Naposledy nestačila na pražskou Spartu, se kterou před svými diváky padla 3:4 po prodloužení. Dnes ji čeká další těžká bitva o důležité body.

    Nejproduktivnější hráči

    Richard Jarůšek – 15 bodů (7+8)
    Jakub Petružálek – 14 bodů (5+9)
    Martin Hanzl – 10 bodů (4+6)
    Prosadí se dnes František Lukeš?
     
    BK Mladá Boleslav

    Hosté z Mladé Boleslavi jsou totiž v tabulce na čtvrtém místě a sezónu tak mají oproti svému dnešnímu soupeři rozjetou velmi dobře. Na svém kontě mají čtyřiatřicet bodů. Dvanáctkrát vyhráli a sedmkrát odešli z ledu jako poražený tým. Po prohře 0:3 v Třinci pak na svém ledě přivítali plzeňské indiány, které nakonec přetlačili 4:3 po prodloužení a zapsali další dva důležité body do tabulky. Na severočeský led do Litvínova jedou s cílem znovu bodovat. V duelu s Vervou budou favorité a uvidíme, zda tuto roli naplní. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavol Skalický – 20 bodů (9+11)
    Jakub Klepiš – 12 bodů (4+8)
    Adam Zbořil – 12 bodů (4+8)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošní sezóně utkaly. Na začátku října zvítězila na svém ledě Mladá Boleslav nad Litvínovem 5:1 a dnes by na tento úspěch ráda navázala. Domácí naopak prahnou po odplatě a pokusí se poprvé v sezóně s Bruslaři bodovat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), L. Doudera, Baránek, Ščotka, Štich, T. Pavelka – Mahbod, V. Hübl (A), Válek – Petružálek, M. Hanzl, Jarůšek – Myšák, J. Mikúš, F. Lukeš – Jurčík, Helt, Kašpar (C) – Zygmunt.

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Ševc (A), Hrbas, Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Kurka – Klepiš, Bičevskis, Šťastný – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – R. Zohorna, Jeglič, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hodek, Úlehla – Ondráček, Špůr.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání tak za malou chvíli bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Martin Hanzl a Litvínov jde hned do první útočné akce. Jarůšek to zkusil zblízka, ale kotouč skončil jen u zadního mantinelu.
     
    00:38
    Stejný hráč pak vybojoval puk a poslal ho Jakubu Petružálkovi, ale ten se ke střele před Krošeljem nedostal.
     
    01:17
    Zbořil napadal rozehrávku Litvínova v obranném pásmu domácích, ale sám se poté k puku nedostal. Následuje ztráta a útok litvínovské Vervy.
     
    01:46
    Michal Vondrka nezachytil přihrávku svého spoluhráče a opět se tak hosté z Mladé Boleslavi nedostali ke střele před Honzíkem.
     
    01:58
    Nyní už ale ano a brankář Litvínova musel zakročit. Poté přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    02:11
    Po špatném výhozu z obranné třetiny se Litvínovští dopustili zakázaného uvolnění a opět se bude vhazovat před Davidem Honzíkem. Hosté tak získali zadarmo útočné pásmo.
     
    02:28
    Poté následoval další icing a stejná situace se opakovala znovu. Na programu je tak třetí zakázané uvolnění domácích a opět se vše stěhuje před Davida Honzíka.
     
    02:48
    Lukáš Kašpar pálil z pravé strany z první, jeho pokus se ještě snažil tečovat Adam Jánošík, leč před Krošeljem neúspěšně.
     
    03:29
    Richard Jarůšek udržel útočné pásmo, neměl však tolik rychlosti a Mladoboleslavští tak po zisku puku spěchali před Davida Honzíka.
     
    04:14
    Lukáš Válek nabral rychlost a směřoval do útočného pásma, přihrávka na něho ale byla nepřesná a domácí útočník to měl na paty. Je z toho postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    04:45
    Ondřej Dlapa zachytil rozehrávku Litvínova a od vlastní branky zakládá akci Bruslařů.
     
    05:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hosté se z této akce prosazují. Flynn našel v prostoru mezi kruhy volného PAVLA KOUSALA, který poté svižnou ranou propálil Davida Honzíka a Bruslaři jdou do vedení – 0:1. Asistence: Oscar Flynn a Ondřej Najman.
    05:12 Pavel KOUSAL - 0:1
     
    06:21
    Nepřesná akce Litvínova a hosté se pak dostali znovu na kotouč, avšak tentokráte na Honzíka nevystřelili.
     
    07:05
    Adam Jánošík pálil na branku Krošelje, jeho pokus ještě někdo z domácích tečoval před jeho brankou, ale hostující brankář dostal kotouč do bezpečí.
     
    07:34
    Pavel Kousal se procpal do útočného pásma, tam ale měl na holi puk Jan Ščotka a postupně ho dostal až na druhou stranu. Ovšem Verva byla před Krošeljem opět bezzubá.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jan Ščotka – 2 min., podrážení).
     
    08:15
    Jako první si přesilovou hru zahrají hráči Mladé Boleslavi při vyloučení Ščotky. Mají tak možnost své vedení navýšit.
     
    08:15
    Nyní následuje komerční přestávka.
     
    08:37
    Hosté už se usadili v pásmu soupeře a hrozili před Honzíkem. Ten dostal kotouč pod kontrolu a poté přerušil hru. Bude se tak vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    08:43
    Hosté budou hrát dvojnásobnou přesilovou hru při zbytečném vyloučení Lukáše Kašpara!
     
    08:43
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Kašpar – 2 min., podrážení).
     
    09:00
    Hosté se prokombinovali k další akci v pásmu Litvínova a z vrcholu levého kruhu pak zakončoval Stránský, jehož tvrdou střelu vykryl David Honzík.
     
    09:22
    Následovala střela Marka Hrbase, ale i s touto si Honzík poradil. Obrana pak po chvilce vyhodila puk až před branku mladoboleslavského celku.
     
    09:57
    Další rána Hrbase, ta skončila na zadním mantinelu. Ale hosté stále drží útočné pásmo a hrozí před jeho brankou.
     
    10:15
    Litvínov je už ve čtyřech hráčích.
     
    10:43
    A nyní jsou už domácí hráči kompletní a to nejhorší mají za sebou. Nyní vytáhli hru do útočného pásma.
     
    11:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Verva sice ubránila dvojnásobné oslabení, ale to ji nijak nenakoplo. Hosté po další akci v útočném pásmu navyšují své vedení. Z hrany pravého kruhu švihl do kotouče ONDŘEJ NAJMAN a ten prošel až za Honzíkova záda – 0:2. Asistence: Pavel Kousal a Mitchell Fillman.
    11:50 Ondřej NAJMAN - 0:2
     
    12:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a je to během chvilky už o tři góly. Naprosto nikým nehlídaný MICHAL VONDRKA těsně před Honzíkem dostal od Zbořila nabito a poté pohotovou ranou domácího brankáře prostřelil – 0:3. Asistence: Adam Zbořil a Pavol Skalický.
    12:41 Michal VONDRKA - 0:3
     
    13:06
    S domácími to tedy nevypadá příliš dobře. Hosté mají během krátké doby tříbrankový náskok a i nyní se derou do další útočné akce.
     
    13:48
    Před Honzíkem došlo k další střele a tu si brankář Vervy pohlídal. Hra je přerušena a bude se vhazovat před jeho brankou. Ještě ale následuje další komerční přestávka.
     
    14:01
    Další nepřesnosti v útoku na straně Litvínova. Obrana Mladé Boleslavi získala kotouč a zavezla ho až před Davida Honzíka. Ovšem před ním nyní hosté neudeřili.
     
    15:24
    Baránek zachytil kotouč v obranném pásmu, který odskočil Skalickému a je tu pokus o útočnou akci Litvínova.
     
    16:00
    Jenže opět to nevyšlo, nikdo z domácích nedokázal ohrozit hostující klec a do rychlé akce na druhé straně zamířili zase hosté.
     
    16:52
    Ševc si pohrál s kotoučem za vlastní brankou, Petružálek se holí snažil puk vypíchnout, ale bez úspěchu. Mladá Boleslav tak zakládá další akci a jde před Honzíka.
     
    17:41
    Po zákroku Gašpera Krošelje je hra přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce. Verva se tak v teritoriu Mladé Boleslavi udrží i pro následující chvíle.
     
    17:56
    Vondrka prostrčil puk Skalickému, jenž ho ale neudržel. Obrana Vervy ale nedokázala touš získat a hosté tak stále operují před brankou Davida Honzíka.
     
    18:42
    Další zákrok musel vytasit brankář Litvínova David Honzík a znovu nechal před dotěrnými hosty přerušit hru.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:31
    Válek vyslal střelu k protější tyči. A i když puk šel vedle Krošeljovy branky, přesto ho raději brankář Boleslavi jistil.
     
    19:46
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Kousal – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:52
    Hanzl sice neuspěl po své střele, Mahbod chtěl pak zakončit před Krošeljem, ale ani jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí a byla v jasné režii hostů z Mladé Boleslavi. Ti se totiž velmi rychle dostali na tříbrankový náskok a mají tak slibně nakročeno do dnešního duelu. Domácím toho moc nevycházelo, k velkým šancím před brankou Gašpera Krošelje se nedostávali. Mají rozhodně co dohánět a uvidíme, zda se jim v prostřední části hry podaří se zápasem ještě něco udělat. Druhá třetina začne přibližně v 18:25.
     
    Střely na branku: 3 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Pavelka chtěl zavézt kotouč do útočného pásma, ale na útočné modré čáře ho ztratil. Nakonec se tam ale domácí dostali, před Krošeljem byli neúspěšní.
     
    20:42
    Martin Hanzl si nabruslil před Gašpera Krošelje a z pravé strany na něho vyslal táhlou střelu. Ovšem brankář hostů ji lapil a záhy přerušil hru.
     
    20:53
    Mladoboleslavští získali puk a David Bernad ho okamžitě odpálil až před domácí branku. Hosté šetří cenné vteřiny ze zbytku svého oslabení.
     
    21:14
    Jánošík nahazoval puk před branku soupeře, ale ten hosté zachytili. Jenže domácí ho získali zpět a Jakub Petružálek zakončoval před Krošeljem, ten znovu pozorný.
     
    21:46
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    22:09
    Kašpar nahodil puk před branku hostů pro Filipa Helta, ale ten zblízka Krošelje také nepřekonal. Hra je pozastavena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    22:59
    Znovu hráči Mladé Boleslavi déle operovali před brankou domácích, ale obrana Vervy dostala puk pod kontrolu a vyváží ho pryč z obranné třetiny.
     
    24:11
    Petružálek přenechal puk Richardu Jarůškovi, ten ale pálil mimo. Následně pak se strhla před Krošeljem menší potyčka mezi oběma tábory, ale vypadá to, že vše vyřešili sudí domluvou.
     
    24:39
    František Lukeš nebyl vůbec ve špatné šanci. Kolem brankoviště hostů si nabruslil na levou stranu, ale nakonec se mu zblízka nepovedlo dostat puk za Krošeljova záda.
     
    25:28
    Verva nadále útočí před hostující klecí a ve druhé třetině tak zlepšila hru. Zatím se jí to však nepovedlo zúročit snížením na rozdíl dvou gólů.
     
    26:24
    Dlapa si vyměnil puk se Stránským a ten okamžitě vystřelil. Jeho pokus ještě tečoval Žiga Jeglič, David Honzík ho ale vychytal. Hra je opět pozastavena.
     
    26:40
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:49
    Adam Jánošík nevzal hostům puk ve středním pásmu a ti nakonec kotouč protečovali před Honzíka, ale obrana Vervy je zastavila.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Šťastný – 2 min., podrážení).
     
    27:43
    Pláněk vyhodil puk až před domácí branku a Boleslav se díky tomu osvobodila. Domácí tak svou další akci zakládají od vlastního brankáře.
     
    28:46
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Mitchell Fillman – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:46
    Další vyloučený hostující hráč a Verva si zahraje dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    29:08
    Domácí zavřeli svého soupeře v jeho pásmu, Jánošík chtěl střílet od modré čáry, ale to se mu povedlo až napodruhé. Jeho pokus ještě tečoval Lukeše, ale znovu neúspěšně.
     
    29:34
    Boleslav má to nejhorší za sebou a nyní už je ve čtyřech hráčích.
     
    29:40
    Samson Mahbod sice dostal přihrávku na pravý kruh, ale měl to na bekhend a puk tak nezpracoval. Následně pak se hosté znovu osvobozují výhozem před domácí klec.
     
    30:39
    Jakub Petružálek netrefil částečně odkrytou hostující klec!
     
    30:46
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    31:21
    Nyní si zase přesilovou hru zahrají hosté. Jan Ščotka zastavil faulem soupeře a už putuje na trestnou lavici.
     
    31:21
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jan Ščotka – 2 min., podrážení).
     
    31:47
    Vondrkova střela skončila na tyči domácí branky a kotouč se dostal znovu ke stejnému hráči, avšak jeho další pokus nebyl úspěšný.
     
    32:08
    Zbořil po levé straně zatáhl puk do útočného pásma, na pravé straně pak jeho střelu dorážel Pavol Skalický, ale puk poslal jen k zadnímu mantinelu.
     
    32:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovku hosté využívají a jdou do čtyřbrankového trháku. Jeglič poslal puk na pravý kruh, kde ho ADAM ZBOŘIL svižnou ránou poslal za Honzíkova záda – 0:4 S domácími to tak nevypadá už dobře. Asistence: Žiga Jeglič a Jan Stránský.
    32:40 Adam ZBOŘIL - 0:4
     
    33:15
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:43
    Flynn teď před domácí brankou nadvakrát zakončoval, ale jeho pokus skončil jen na boční síti Honzíkovy branky. Šance se ale zrodila po další velké chybě domácí obrany.
     
    36:01
    David Bernad přihrál puk Vondrkovi a ten z první na pravé straně opět ohrozil Davida Honzíka. Hosté tak stále pokračují v útočném tažení.
     
    36:34
    Ani tato Petružálkova střela z pravé strany, která byla z kategorie těch nebezpečných, nekončí za Krošeljovými zády. Hosté tak stále drží hodně slibný náskok.
     
    37:20
    Mahbod od modré čáry nahodil puk až před branku hostů, tam ho sklepl Válek, ale Krošelj si poradil.
     
    38:13
    Jeden z hostujících beků udělal kličku Ondřeji Jurčíkovi a nepustil ho tak ke kotouči. Po chvilce pak na opačnou stranu zamířili hosté.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Bičevskis hledal Kousala, ale ten jeho pobídky nevyužil. Na druhé straně pak v akci střílel Martin Hanzl, jenže ani jeho střelecký pokus se nevešel mezi tři tyče.
     
    39:50
    Ještě to zkoušeli hosté, před domácí branku ale nestihli projít. Kotouč je v neutrální zóně a pomalu končí prostřední třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se hostům povedlo využít přesilovou hru a jsou ve vedení o čtyři branky. Domácí o něco zlepšili hru, přicházely tak i větší šance, ale na Krošelje dnes zatím Litvínovští nevyzráli. Ještě nás čeká třetí třetina, která začne přibližně v 19:16. Domácí tak mají už jen dvacet minut na to, aby se zápasem ještě něco udělali.
     
    Střely na branku: 14 – 26
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Hned na začátku třetí třetiny se Šťastný dostal až před domácí branku, Honzík ale proti jeho nebezpečné střele zakročil.
     
    40:56
    Zbořilovu přihrávku zachytil Hanzl, ale nedokázal pak poslat puk spoluhráčům a hosté se tak stále drží v útočné třetině.
     
    41:23
    Po Dlapově střele chytil puk do lapačky David Honzík a hned po svém dalším zákroku nechal hru přerušit.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 039 diváků.
     
    41:54
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před branku Gašpera Krošelje, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:05
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ondřej Jurčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:39
    Lukáš Kašpar zachytil puk a hned ho poslal až před hostující branku. Verva se tak dokázala osvobodit.
     
    43:25
    Hostům se tato přesilová hra příliš nedaří. Ale zatím je to nemusí mrzet, stále totiž mají velmi pohodlný náskok. Nyní zakládají další akci od své branky.
     
    43:54
    Litvínov je kompletní.
     
    44:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v utkání prosazují a snižují. Krošelj tak přichází o čisté konto. LUKÁŠ DOUDERA si na levé straně našel kotouč a poté ho pověsil prudkou střelou ke vzdálenějšímu rohu hostující klece – 1:4. Asistence: Juraj Mikúš.
    44:47 Lukáš DOUDERA - 1:4
     
    45:59
    Michal Vondrka na opačné straně špatně zpracoval puk a nedostal se k pořádnému zakončení. Hned na to pak spěchají domácí do další akce.
     
    46:36
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:46
    Pavel Kousal z prostoru mezi kruhy švihem nechal vyniknout Davida Honzíka, který puk chytá do své připravené lapačky.
     
    47:06
    Viktor Hübl si nabruslil až těsně před Krošelje, blafákem však proti němu neuspěl. Brankář hostů kotouč udržel u sebe a přerušil hru.
     
    47:35
    Gašper Krošelj musel opět zasahovat. Proti střele domácích sklapl betony a neinkasoval.
     
    49:03
    Richard Jarůšek čekal na přihrávku od Jánošíka, ale ten neudržel kotouč u modré čáry a málem do akce šli hosté.
     
    49:42
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    49:55
    Jan Myšák se otočil u brankoviště hostů a nahozený puk chtěl usměrnit do Krošeljovy branky, ale to se mu nepovedlo a hosté pak dostali puk do neutrální zóny.
     
    50:37
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Adam Zbořil – 2 min., držení).
     
    50:57
    Martin Hanzl se dostal až před hostující branku, avšak nedokázal propasírovat puk za Krošeljova záda. Ten tak po zisku kotouče přerušuje hru.
     
    52:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva v závěru využívá přesilovou hru a už to z jejího pohledu vypadá zase o něco lépe. Petružálkova střela byla sražena do mezikruží, kde si puku všiml SAMSON MAHBOD a svou střelou rozvlnil síť za Krošeljovými zády – 2:4. Asistence: Jakub Petružálek a František Lukeš.
    52:22 Samson MAHBOD - 2:4
     
    52:55
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:40
    Domácí hokejisté nemají na co čekat a pokud chtějí uspět, musí vrhnout všechny své poslední síly do útoku.
     
    54:33
    Hosté drží puk co nejdále od své branky. Nyní se ale dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před branku Gašpera Krošelje.
     
    55:11
    Z ostrého úhlu Mikúš nahodil puk před branku hostů, ale tam nebyl nikdo z domácích, kdo by kotouč tečoval. Krošelj tak přidržením kotouče opět zastavuje hru.
     
    55:24
    Bičevskis se natlačil před litvínovskou branku, ale Honzík následnou jeho střelu zastavil a podržel tak svůj tým.
     
    56:33
    Hosté nikam nespěchají a naopak začínají bránit své vedení. Nyní znovu nepustili domácí tým do zakončení.
     
    56:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zřejmě pečetí svou dnešní výhru. Kousal poslal puk před Honzíka, kde ho najíždějící ŽIGA JEGLIČ pohotově sklepl za jeho záda – 2:5. Asistence: Pavel Kousal a Jan Stránský.
    56:48 Žiga JEGLIČ - 2:5
     
    57:06
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Maris Bičevskis – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:06
    Branka domácích je prázdná, Verva to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:39
    Domácí se stále drží v útočném pásmu a snaží se o snížení. Ale hosté získali puk a hned ho poslali až před domácí branku.
     
    59:06
    Mladá Boleslav je v plném počtu.
     
    59:50
    Poslední vteřiny, troufám si napsat, zápasu. Domácí hráči jsou sice v útočném pásmu, ale hosté je už k ničemu nepouštějí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Verva sice dvěma góly ve třetí třetině snížila na rozdíl dvou branek, ale poslední slovo měli hosté, kteří tak pečetili tříbodový večer. Domácí tak znovu prohráli a stále se tak budou krčit na samém chvostu extraligové tabulky.
     
    Střely na branku: 30 – 37
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:05:48)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. L. Doudera (J. Mikúš), 53. Mahbod (Petružálek, F. Lukeš) – 6. P. Kousal (Flynn, Najman), 12. Najman (P. Kousal, Fillman), 13. Vondrka (Zbořil, Skalický), 33. Zbořil (Jeglič, J. Stránský), 57. Jeglič (P. Kousal, J. Stránský)


    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), L. Doudera, Baránek, Ščotka, Štich, T. Pavelka – Mahbod, V. Hübl (A), Válek – Petružálek, M. Hanzl, Jarůšek – Myšák, J. Mikúš, F. Lukeš – Jurčík, Helt, Kašpar (C) – Zygmunt.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Ševc (A), Hrbas, Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Kurka – Klepiš, Bičevskis, Šťastný – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – R. Zohorna, Jeglič, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hodek, Úlehla – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4 039
    bahis siteleri