Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Carolina – Philadelphia 3:5 (kon.)
Columbus – Detroit 5:4 (kon.) | Florida – Anaheim 5:4 (po pr.) | Nashville – Vancouver 3:6 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:3 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Arizona – Toronto 1:3 (kon.) | Vegas – San Jose 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Edmonton 5:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 22.11.2019, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Vinnie HINOSTROZA - 1:3
     
    59:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je trošku mrzuté pro Andersena, který čisté konto přece jenom neudrží. Keller u modré nabil Oesterlemu, po jehož střele Dvorak nachystal dorážku pro VINNIEHO HINOSTROZU a ten zleva uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Christian Dvorak, Jordan Oesterle.
    40:48 Auston MATTHEWS - 0:3
     
    40:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je o vítězi zápasu rozhodnuto! Hosté tradičně uspěli na buly a přesunuli se na opačný konec kluziště. Tam zaváhal Ekman-Larsson a poté, co se puk odrazil od Nylandera, jej s přehledem uklidil do odkryté branky zdejší rodák AUSTON MATTHEWS. Asistence: William Nylander, Ilja Michejev.
    36:49 Pierre ENGVALL - 0:2
     
    36:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs skórují ve vlastním oslabení a kráčí za tolik potřebným vítězstvím! Prvním gólem v kariéře se o to postaral švédský útočník PIERRE ENGVALL, který nabral parádní rychlost ve středním pásmu a v úniku trefil velkou mezeru mezi Kuemperovými betony. Bez asistence.
    19:14 Tyson BARRIE - 0:1
     
    19:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se krátce před odchodem do šaten dostávají do vedení! Muzzin po buly střílel z levého mantinelu a odstartoval velkou skrumáž, při které Kuemper vyrazil Tavaresovy dorážky. Pak si ale vzal puk TYSON BARRIE a střelou z pravého kruhu otevřel skóre. Asistence: Ilja Michejev, Jake Muzzin.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 60. Hinostroza (Dvorak, Oesterle) – 20. Barrie (I. Michejev, Muzzin), 37. Engvall, 41. Matthews (W. Nylander, I. Michejev)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Oesterle, Ness – Garland, Schmaltz, Dvorak – Hinostroza, Stepan (A), Keller – Kessel (A), Söderberg, Crouse – Fischer, Richardson, Hayton.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Kaskisuo) – Ceci, Rielly (A), Holl, Muzzin, Barrie, Dermott – W. Nylander, Matthews (A), A. Johnsson – Hyman, Tavares (C), I. Michejev – Kapanen, Spezza, Marner – Petan, F. Gauthier, Engvall.

    Rozhodčí: StLaurent, L´Ecuyer – Pancich, Racicot

    Diváci: 12 495
    thejrc.org