Kladno – Boca Chotěboř 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Jerigo Plzeň 5:3 (kon.)
konec
FK Kladno
3:2 (2:1)
FK Boca Chotěboř
Pátek 22.11.2019, 20:00 • MSH Kladno • 2. Futsal liga západ • 9. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou.
     
    Férový souboj nakonec dopadl zřejmě spravedlivou výhrou kladenského mužstva, které bylo po většinu času přece jenom aktivnější. Ale na plný bodový zisk se pořádně nadřelo, to nutno podotknout. Chotěboř předvedla bezpochyby sympatický výkon, hnala se v závěru dokonce za vyrovnáním. Leč svou pouť nedotáhla do úspěšného konce, za svůj výkon se stydět nemusí.
     
    Konec zápasu.
     
    39:37
    Čurda míč odevzdal, aby šetřil čas. Určitě chytrý tah kladenského hráče. Jsou to velké nervy pro Kladno, i pro trenéra Veselého, který je nyní ve svém obvyklém, dramatickém živlu.
     
    39:21
    Šestý akumulovaný faul hostujícího mužstva znamenal šanci na skórování pro Vašáka. Ale ten svou střelou nedokázal překonat brankáře Bence, jenž zasáhl svou nohou.
     
    39:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    39:04
    Žlutou kartu dostává Marek Vašák (FK Kladno). Zdržování hry je bezpochyby přestupek, za který se kartovat může. A rozhodčí tuhle situaci vyřešili přesně takto.
     
    38:58
    Rozhodnout mohl Vašák! Ocitl se sám před Bencem, jenže vyběhnuvšího soupeře nepřekonal. Chotěboř tak má pořád šanci srovnat.
     
    38:40
    Stejskal nyní zkušeně podržel míč na svých sálovkách. Čas, to je teď aspekt, který hraje proti Chotěboři. Už ho opravdu nezbývá mnoho.
     
    37:39
    Tůma jako by nyní nevěděl, co na pravé straně s míčem. A tak ho Stejskal zkušeně odzbrojil. Kladno působí nervózně. Toho by jeho soupeř rozhodně mohl využít.
     
    37:02
    Šnídl vyslal dělovku svou levačkou. Benc vyrazil míč do zámezí. Hostům se čas krátí a krátí...
     
    36:39
    Novotného zastavil u lajny Stejskal. Chotěboř je v tuhle chvíli lepším týmem. Nabuzené chce vyrovnat, je to vidět. A brankář Benc své spoluhráče i nadále neúnavně povzbuzuje.
     
    35:46
    Bělovský se prodral díky svému důrazu do parádní pozice! Snad ani tři jeho protihráči tenhle tank nezastavili. Nakonec tečovaný pokus skončil mimo hrací plochu. Kladno se o průběžnou výhru ještě určitě hodně strachuje.
     
    34:22
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak je tu přece jenom dramatický moment, který by nemusel misky vah převážit na stranu kladenského mužstva. Neboť k bližší tyčce se trefil přízemní střelou JIŘÍ KRATOCHVÍL, který se nyní se svými spoluhráči hecuje. Dojde ještě k vyrovnání? Uvidíme. Asistence: Jan Novotný.
     
    34:07
    Kladno potřebuje tohle klání dohrát, aby získalo chtěné vítězství. Domácí stratég Veselý se snaží své hráče korigovat tak, aby zisk plného počtu bodů uzmul na svou stranu.
     
    33:05
    Žlutou kartu dostává Miloš Moravec (FK Boca Chotěboř). Hostující kapitán na pravé straně zabránil slibně se rozvíjející akci svou rukou a byl potrestaný osobním trestem.
     
    32:53
    Šnídl zahrál standardkou přímou střelou na bránu. Tlačil svůj pokus na zadní tyčku, nicméně ten skončil o kousek vedle kýženého prostoru brány. Benc by na tuhle ránu zřejmě nestačil, kdyby směřovala do branky.
     
    32:30
    Sedm a půl minuty zbývá do konce tohoto klání. Boca stále nemůže najít cestu za snížením průběžného stavu, které by rozhodně přineslo dramatizaci celého střetnutí. I nadále je však nutno podotknout, že na půdě favorita odvádí sympatický výkon.

    Patrik Sandev


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Boca Chotěboř. Více informací zde.

    Branky: 19. Stejskal (Jaráb), 19. Šnídl (Stejskal), 30. Jaráb (Šnídl) – 2. Jaráb (vla.), 35. Kratochvíl (Novotný)

    Karty:   40. Vašák (KLA) – 27. Bělovský (CHO), 34. Moravec (CHO)


    FK Kladno: Kučera (Tetour) – Stejskal, Vašák, Šnídl, Čurda, Jaráb, Caizl, Šafář, Verner
    FK Boca Chotěboř: Benc – Moravec, Novotný, Staněk, Tůma, Bělovský, Čapek, Vymetal, Kratochvíl

    Rozhodčí: Vrtal, Čurda
    ocianews.com