Leganés – Barcelona 1:2 (kon.) | Real Betis – Valencia 2:1 (kon.) | Granada – Atlético 1:1 (kon.)
Real Madrid – Real Sociedad 3:1 (kon.)
konec
Real Madrid
3:1 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 23.11.2019, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:56:37)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:16.
     
    Je konec! Na domácím stadionu nakonec zůstanou všechny tři body za výhru 3:1. Vedení svému týmu dal po třech minutách druhé půle Federico Valverde, jehož ránu si nasměřoval do vlastní branky obránce. Hosté se sice snažili, ale moc velkých šancí neměli. Tak se znovu prosadil Bílý balet. Luka Modrić vyslal parádní ránu z voleje a určil stav dnešního zápasu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Karim Benzema si nyní odtáhl celou akci! Dostal přihrávku na stranu, naběhl si na hranici šestnáctky a vyslal jedovatou střelu pod horní tyčku. Álex Remiro Gargallo vyškrábl míč na roh!
     
    90+2
    Aritz Elustondo to zkusil ze střední vzdálenosti. Jeho rána mu však sjela po nártu, a tak skončila hodně mimo branku. Thibaut Courtois nemusel zasahovat.
     
    90+1
    Ale ještě jsme mohli vidět branku na straně Realu! Gareth Bale si naběhl do malého vápna, kde měl před sebou gólmana. Toho sice překonal střelou mezi nohama, ovšem jeho pokus jen prolétl okolo brankové čáry!
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Je za námi základní hrací doba. Uvidíme rozhodně ještě nějaké malé nastavení, ale to už rozdíl do tohoto utkání nepřinese, domácí zvítězí.
     
    88
    To byla velmi zajímavá šance Madridu, ale skóre se nemění! Gareth Bale si naběhl do šestnáctky, odkud posílal křižný pas, ale Isco si na něj vůbec nenabíhal.
     
    87
    Real Madrid drží balón na svých kopačkách a vypadá to, že tady je pro dnešek rozhodnuto. Domácí budou brát tři body a zase se dotáhnou na Barcelonu.
     
    86
    Martin Ödegaard nevyslal vůbec špatný centr. V šestnáctce navíc bylo hodně hráčů, ale domácí obránce míč poslal mimo bezprostřední ohrožení.
     
    85
    Rozhodčí nechával výhodu hostujícímu týmu, ale ta k ničemu nevedla. Proto nakonec odpískal faul, po kterém budou hosté zahrávat standardku.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Joseba Zaldúa (Real Sociedad San Sebastian).
     
    83
    Thibaut Courtois předvedl hodně důležitý zákrok! Willian José pálil dobře na zadní tyč, ale domácí gólman vytáhl balón konečky prstů na roh!
     
    83
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Isco.
     
    82
    Eden Hazard dostal pas na hranici šestnáctky ze strany. Naběhl si proto do lepší pozice, ze které pálil, ovšem trefil jen před sebou stojícího Benzemu.
     
    81
    Eden Hazard táhl celou útočnou akci svého týmu. Nakonec poslal balón na Karima Benzemu, jenže jeho střela minula tyčku o pořádný kus.

    Denisa Józsová

    Branky: 37. Benzema (Modrić), 47. Valverde (Modrić), 74. Modrić (Benzema) – 2. José

    Karty:   52. Ramos (REA) – 84. Zaldúa (RSC)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:16.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, F. Mendy – Modrić (83. Isco), Casemiro, Valverde (76. Kroos) – Rodrygo (67. Bale), Benzema, E. Hazard.
    Náhradníci: Aréola – Jović, Isco, Kroos, Bale, Militao, Marcelo.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro Gargallo – Zaldúa, A. Elustondo, D. Llorente, Monreal – Ödegaard, Zubeldia, Merino – Portugués (73. Januzaj), José, Oyarzabal (80. Isak).
    Náhradníci: Moyà – Januzaj, Isak, Guevara, Muñoz, Le Normand, Zurutuza.

    Rozhodčí: Jesús Gil – Rubén Becerril, Diego Sánchez

    Diváci: 69 305
    thejrc.org