Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 23.11.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 23. 11. se odehraje další hokejové utkání Chance ligy, ve kterém se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a HC Stadion Litoměřice. V posledním utkání se domácí Třebíči nepodařilo udolat prostějovské Jestřáby, kteří si odvezli tři body po výhře 3:1. Na druhé straně Litoměřice za sebou mají taktéž prohru s přerovskými Zubry 2:4 a skončili s nulovým ziskem bodů.

    Nyní se tyto dva týmy postaví proti sobě na domácím ledě Horácké Slavie. Jak bude toto utkání vypadat? To se dozvíme již zítra v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování tohoto utkání.

    POSLEDNÍ ODEHRANÉ ZÁPASY TŘEBÍČE

    SK Horácká Slavia Třebíč – VHK ROBE Vsetín 2:3
    HC Frýdek-Místek – SK Horácká Slavia Třebíč 3:5
    SK Horácká Slavia Třebíč – AZ Residomo Havířov 4:3
    HC Baník Sokolov – SK Horácká Slavia Třebíč 3:4
    SK Horácká Slavia Třebíč – LHK Jestřábi Prostějov 1:3


    POSLEDNÍ ODEHRANÉ ZÁPASY LITOMĚŘIC

    HC Stadion Litoměřice – HC Dukla Jihlava 3:1
    HC Baník Sokolov – HC Stadion Litoměřice 2:3 po samostatných nájezdech
    HC Stadion Litoměřice – ČEZ Motor České Budějovice 5:8
    LHK Jestřábi Prostějov – HC Stadion Litoměřice 4:5 po prodloužení
    HC Stadion Litoměřice – HC Zubr Přerov 2:4

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Jekel – Nedbal, Hlaváč, Forman, Szathmáry, Kowalczyk, Furch, Hort – Kunc, Bittner, Šťovíček – Vodný, Nedvídek, T. Havránek – Paták, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Podlaha, Havlát, Ferda.

    Sestava Litoměřic z minulého utkání: A. Beran – Mlčák, Kukla, Marcel (A), Dajčar, Krutil, Strejček, Jebavý (A) – Korkiakoski, Střondala, Jánský – Voženílek (C), Jícha, M. Kadlec – Šik, Štohanzl, Kangas – D. Sklenář, M. Havelka, Kropáček.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, Forman, Szathmáry, Jenáček, Furch, Kowalczyk, Hort – Šťovíček, Bittner, T. Havránek – P. Kratochvíl, Nedvídek, Vodný – Paták, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Kunc, Havlát.

    HC Stadion Litoměřice: Škorpík (A. Beran) – Kukla, Jebavý, Dajčar, Marcel, Strejček, Mlčák, Klejna – Jánský, Střondala, Korkiakoski – M. Kadlec, Jícha, Voženílek – Kangas, Přikryl, Šik – Kropáček, M. Havelka, Vitouch.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Komínek, Roupec.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Za pár okamžiků nám začne další utkání Chance ligy, tentokrát mezi domácí SK Horáckou Slavií Třebíč a HC Stadionem Litoměřice. Oba týmy jsou po úvodním rozbruslení a my vyčkáváme prvního vhazování. Zápas začne v 17:30.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní vhazování končí na holi hráčů Stadionu. Ti se rovnou pouští do útoku, který je ale zastaven na modré čáře obranou domácí Třebíče.
     
    00:46
    Nyní nebezpečná rozehrávka Ferdy za bránou Jekela, kdy mu kotouč sjel z hole a dostal se ihned na hokejku jednoho z hráčů Litoměřic. Brankář domácích byl ale připraven.
     
    01:33
    Přihrávka rukou. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    01:40
    První zákrok Jekela, který končí pod jeho lapačkou a bude se vhazovat po pravé straně jeho brány.
     
    01:49
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí a Ferda se dostává za modrou čáru, kde je ale zastaven litoměřickou obranou.
     
    02:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (David Vitouch – 2 min., sevření puku rukou).
     
    02:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., podrážení).
     
    02:12
    Hostům se daří ihned vyhodit kotouč z nebezpečného postavení a na okamžik se osvobozují z třebíčského sevření.
     
    02:45
    Vodný kombinuje se Szathmárym, kterému ale na modré čáře sjel kotouč z hole a domácí musí až ke svému brankáři.
     
    03:23
    Kratochvíl se dostal do samostatného průjezdu, kterým dokázal objet dva litoměřické obránce, jeho střela ale končí na výstroji Škorpíka a následně za bránou.
     
    03:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí dokázali využít početní výhody a vstřelit úvodní branku zápasu, kdy se do dobrého postavení dostal Karel Nedbal. Jeho následná přihrávka napříč útočným pásmem skončila přesně na holi Lukáše FORMANA, který bezchybně trefil místečko mezi betony Škorpíka. Stav utkání je tak 1:0 pro domácí. Asistence: Nedbal, Kratochvíl.
    03:46 Lukáš FORMAN - 1:0
     
    05:45
    Vhazování před Škorpíkem si bere Vodný a Nedvídek okamžitě pokračuje v kombinaci. Kotouč se nakonec po nepovedené rozehrávce dostává ve středním pásmu na hůl Szathmáryho, který se musí vracet zpátky do své třetiny.
     
    06:40
    Paták nyní neproměnil gólovou šanci! Po přihrávce zpoza Škorpíkovy brány se dsotal puk až na jeho hůl, dokázal bezprostředně obehrát jednoho z protihráčů a dostat brankáře na led, ale následná koncovka do prázdné brány šla těsně vedle pravé tyče! Nyní měli hosté štěstí.
     
    07:07
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:44
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, kteří se dostali až před Jekela, kde ale dobře zapracovala třebíčská obrana a dostala hráče Stadionu z výhodných pozic.
     
    08:27
    Kratochvíl se Sazthmárym vyjeli sami na Škorpíka, které ale nakonec litoměřická obrana včas dostihla a dokázala zhatit jejich pokus.
     
    09:07
    Hosté v plném počtu.
     
    09:15
    Zakázané uvolnění Litoměřic. Vhazuje se před Škorpíkem.
     
    09:17
    Kotouč si berou domácí a Paták ihned za bránou hostů rozehrává kotouč do prostoru před brankářem. Tam ale dobře pracuje obrana Stadionu.
     
    09:28
    Puk končí na holi Malce a ten předává na Formana. Po chvilce je ale na modré čáře u puku opět Malec, kterého z dobrého postavení dokázala odstranit obrana litoměřického Stadionu.
     
    10:43
    Mlčák dostává kotouč do středního pásma, dále se ale hosté nedostali a Třebíč může pokračovat v protiútoku.
     
    11:25
    Bittner se dostává do předbrankového prostoru a střílí na volného Škorpíka, který je se svým betonem připraven a úspěšně vyráží tento pokus domácích.
     
    11:47
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Petr Kratochvíl – 2 min., sekání).
     
    11:53
    Domácí se ihned osvobozují na základě vyhození kotouče až za bránu Škorpíka.
     
    12:23
    Marcel se dostává do dobré pozice a střílí na Jekela, tento pokus končí ale v lapačce gólmana Třebíče.
     
    12:27
    Kadlec kombinuje s Marcelem na modré čáře, nakonec střílí právě Malec ze stejné pozice jako pár vteřin před tím a situace má taktéž obdobné znění. Jekel je se svou lapačkou bezchybný a vhazování se bude opakovat.
     
    13:29
    Kukla střílí ze středu útočné třetiny na Jekela, tento pokus trefil ale pouze hokejku jednoho z bránících hráčů Třebíče a hra se tak po chvilce dostává pod kontrolu domácích.
     
    14:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nádherný průjezd a únik se podařil Lukáši FORMANOVI, ke kterému se dostal puk po souboji a následném odrazu ve středním pásmu a mohl se tak rozjet sám na Škorpíka. Jeho střela mířila přímo do litoměřické svatyně a pro Lukáše Formana se tak dnes jedná o již druhou branku tohoto zápasu. Stav utkání je tedy 2:0. Asistence: Šťovíček.
    14:11 Lukáš FORMAN - 2:0
     
    16:00
    Vhazování před Škorpíkem se lépe podařilo Tadeáši Královi a puk končí na holi domácí Třebíče. Hra je ale rychle přerušena po zásahu rozhodčího do oblasti obličeje. Ten odchází po svých na střídačku a na ošetřovnu. Nejedná se ale naštěstí o žádné vážnější zranění, po chvilce se vrací a zápas může pokračovat dál.
     
    16:16
    Souboj za bránou Škorpíka je po chvilce přerušen rozhodčím a vhazovat se bude v obranném pásmu Litoměřic.
     
    16:29
    Vhazování před Škorpíkem si berou hosté a prostřednictvím Střondaly se dostávají rychle před Jekela. Tam ale dobře pracuje třebíčská obrana a po chvilce zahajuje protiútok.
     
    17:09
    Vodný je na vhazování úspěšnější a puk se dostává ihned na hůl Furchovi. Přichází také střela s následnou tečí a puk končí těsně vedle brány Škorpíka.
     
    17:50
    Přikryl se rozjíždí ze středního pásma na Jekela, u modré čáry je ale zastaven a domácí mohou založit protiútok.
     
    18:15
    Puk se dostává na hole hráčů Stadionu. Dajčar nahazuje kotouč od modré čáry za Jekela a hosté pokračují v kombinaci.
     
    18:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice se dočkaly snížení stavu na příznivějších 2:1. Krásnou přihrávku od Josefa Jíchy dostal k pravému kruhu třetiny domácích Patrik MARCEL, který krásně trefil levý horní růžek třebíčské svatyně a Stadion se tak dočkal snížení stavu utkání. Asistence: Jícha.
    18:28 Patrik MARCEL - 2:1
     
    19:30
    Zakázané uvolnění Třebíče.
     
    19:33
    Ještě jedna střela Litoměřic od modré čáry. Hráči už se ale nikam nehrnou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu dnešního utkání. Ta nám přinesla poměrně rychlý start v podání Horácké Slavie. Ne jen, že dostala možnost si zahrát přesilovku 5 na 3, ale také jí dokázala využít. Prostřednictvím Lukáše Formana v čase 3:46 se dostala do vedení 1:0 a zbýval jim ještě kousek z druhého trestu Stadionu. Toho ale už domácí nevyužili. Netrvalo dlouho a Lukáš Forman byl stále při chuti. Padlo 14:11 a do úniku se opět dostal tento třebíčský obránce. Náhle tak Třebíč vedla nad Litoměřicemi 2:0. Hosté se ale s takovýmto výsledkem rozloučit do kabiny nechtěli. V čase 18:18 se na ně již usmálo štěstí a díky velmi aktivnímu Patriku Marcelovi dokázaly snížit stav utkání na 2:1. Do konce třetiny se pak již nic převratného nestalo.

    Byli jsme svědky krásného, gólového, ale také agresivního hokeje, což se podepsalo i na počtu vyloučení, která padla celkem čtyři. Tři pro Stadion a jedno pro domácí Slavii. Utkání nabírá na obrátkách a my se máme na co těšit! Další třetina začne přibližně v 18:25.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Úvodní vhazování druhé třetiny nám právě padlo. Kotouč končí na holi domácích a ti míří ihned od útoku.
     
    20:50
    Ofsajd hostů. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    20:52
    Mlčak se nedokázal dostat přes střední pásmo a byl zastaven třebíčskou obranou.
     
    21:27
    Kadlec musí zpátky do středního pásma a začít nový útok po dobré dohře domácí Horácké Slavie.
     
    22:02
    Dobrý zákrok od Pavla Jekela v režii jeho levého betonu.
     
    22:24
    Vhazování před bránou domácích si berou hosté a přichází okamžitá střela. K té se dostal Kukla, jeho pokus končí ale nad bránou domácích.
     
    23:09
    Nedbal drží útočné pásmo a následně i Ferda s Havlátem, od kterého nakonec přichází střela, která ale své místo nachází za bránou Škorpíka.
     
    23:43
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vojtěch Střondala – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:45
    Vhazování před Škorpíkem si berou domácí, Szathmáry kombinuje na modré čáře s Nedvídkem, který následně i pálí, ale jeho pokus končí ve výstroji jednoho z obránců Stadionu.
     
    24:36
    Další střela ze strany domácích, tentokrát byl úspěšný Škorpík a vhazovat se bude opět před bránou hostů.
     
    24:42
    Hosté se osvobozují vyhozením kotouče přes střední pásmo až za bránu Jekela.
     
    25:09
    Vodný drží útočné pásmo společně se svými spoluhráči, nakonec jsou ale hráči Litoměřic úspěšnější a osvobozují se na základě vyhození kotouče do středního pásma.
     
    25:43
    Hosté v plném počtu.
     
    26:13
    Kowalczyk drží střední pásmo a posílá dopředu své spoluhráče, těm je ale puk odebrán na hranicích modré čáry s útočným pásmem a hosté mohou zaútočit.
     
    27:07
    Havlát drží puk, ale ne příliš dlouho, kdy ho obrana hostů dokázala dobře obrat a Litoměřice míří před Jekela.
     
    27:59
    Nedbal svádí souboj s Koriakoskim v levém rohu obranné třetiny hostů, kde je Stadion úspěšnější a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    28:22
    Po vhazování před Jekelem skončil puk na holi Stadionu, který se dostal také ke střele, jejich pokud ale končí za bránou brány domácích.
     
    28:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vojtěch Střondala – 2 min., hrubost).
     
    28:40
    Vhazování před Škorpíkem si berou hosté a dopředu se při vlastním oslabení dostávají Litoměřice. Martin Havelka projel středním pásmem a dostal se také ke střele, jeho pokus je ale sražen vysoko nad do ochranné sítě.
     
    29:10
    Krásná kombinace Szathmáryho a Havláta, který se následně dostal ke střele, tato akce ale končí obětavým zákrokem jednoho z hráčů Litoměřic, který zaklekl do letící střely.
     
    30:23
    Forman posílá žabičku na Škorpíka, která ho nebezpečně pár vteřin ohrožovala, nakonec byl ale brankář hostů pozorný a včas kotouč přirazil lapačkou k ledu.
     
    30:39
    Hosté v plném počtu.
     
    30:51
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Jenáček rozehrává s Nedbalem kotouč a Horáci se můžou pustit do útoku.
     
    31:26
    Krásné nahození od modré čáry z hole Jenáčka končí až vyražením Škorpíka, u kterého ještě nebezpečně stál jeden z hráčů Třebíče, nakonec ale celá situace končí v pravém rohu třetiny hostů. Škorpík si vše pohlídal.
     
    32:27
    Souboj u mantinelu ve středním pásmu končí lépe pro Litoměřice, které okamžitě míří před Jekela. Vhazovat se po zákroku brankáře bude v levém kruhu obranného pásma domácích.
     
    32:59
    Krásný zákrok nyní předvedl Pavel Jekel se svým vycvičeným betonem, kdy ho dokázal rychle přemístit včas na správné místo a zabránil tak velice slibně vypadající příležitosti na straně Litoměřic. Brankář Třebíče nyní podržel svůj tým!
     
    33:42
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Paták – 2 min., sekání).
     
    33:55
    Král nyní krásně pracuje v útočném pásmu a drží hru ve prospěch svého týmu. Hostí mají problém s jeho zneškodněním, nakonec se jim to zákrokem hraničním s faulem podařilo a Litoměřice mohou do útoku.
     
    34:50
    Kadlec míří do útoku společně s Voženílkem, následně na modré čáře pokračuje ve hře Marcel a předává puk dále na své spoluhráče.
     
    35:40
    Marcel nyní tvrdým bodycheckem zlikvidoval Krále mířícího ven ze své třetiny! Poslední vteřiny přesilovky se tak dohrají ve středním pásmu.
     
    35:43
    Domácí v plném počtu.
     
    36:36
    Kowalczyk spolupracuje na modré čáře s Ferdou, ten se nyní dostal před bránou do velmi dobrého postavení, ale při pokusu o střelu míjí bránu. Nyní měli hosté štěstí.
     
    37:29
    Ferda dostává do útočného pásma Havláta s Nedvídkem, Šťovíček nakonec nahazuje kotouč směrem za bránu Škorpíka a hra se pomalu rozjíždí směrem ke střednímu pásmu.
     
    38:28
    Kotouč se dostává pod lapačku Škorpíka, který měl chvíli problém s jeho likvidací. Nakonec ho ale zkrotit dokázal.
     
    39:00
    Ofsajd domácích. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    39:02
    Puk si berou hosté na své hole a Kadlec míří před Jekela. Domácí jsou ale pozorní a dokázali ho zneškodnit.
     
    39:25
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, kteří kotouč posílají pouze za bránu Škorpíka a puk si tak berou hosté.
     
    39:49
    Havelka se pokouší o poslední útok, ale bez úspěchu.
     
    Druhá třetina skončila.
     
    A máme za sebou i druhou třetinu základní hrací doby. Další branky jsme se nedočkali, ale bylo na co koukat. Oba týmy postupně nabírají čím dál více na otáčkách a ani jeden to tomu druhému nechce nechat jen tak zadarmo. Šance jsou velké na obou stranách a agresivita mezi hráči se vyostřuje. Počet vyloučení je po této třetině sice menší, a to jedno pro Třebíč a dvě pro Litoměřice, nicméně dohrávek hraničících s trestem přibylo. Stav utkání nám nakonec zůstal beze změny a domácí si zatím stále drží jednobrankové vedení.

    Před námi poslední dvacetiminutovka základní hrací doby a po dvou třetinách nám vede domácí Třebíč. To se ještě ovšem může změnit. Zůstaňte s námi! Další třetina začne přibližně v 19:13.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    A máme tu začátek poslední dvacetiminutovky základní hrací doby. Vhazování končí na straně hostů a ti ihned míří do útoku.
     
    40:12
    Ferda zachytil kotouč v obranném pásmu a míří před Škorpíka.
     
    40:38
    Szathmáry se dostal až před Škorpíka a přišla i následná střela, která ale končí pouze mimo bránu v lapačce brankáře hostů.
     
    41:06
    Dajčar se dostal přes střední pásmo až k Jekelovi a domácí mají plné ruce práce s likvidací stadionských nájezdníků.
     
    41:50
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, kteří se přes střední pásmo dostávají až za modrou čáru, dále je ale odpískán ofsajd a bude se opět vhazovat.
     
    42:08
    Forman bere kotouč pod svá křídla. Jeho předávka přes střední pásmo ale nevyšla podle představ a puk končí na holi Stadionu. Ten se může pustit do útoku.
     
    42:50
    Havlát nahazuje puk za bránu Škorpíka a nechává svůj tým v klidu vystřídat.
     
    43:25
    Jenáček zachytil puk ve středním pásmu a vyslal dopředu Bittnera se Szathmárym. Ti ale nedokázali ustát nápor litoměřické obrany a puk se po chvilce dostává do prostoru před bránou Jekela.
     
    44:05
    Vhazování před Jekelem si berou domácí a Furch posouvá puk na své spoluhráče ve středním pásmu.
     
    44:27
    Strejček pálí na Jekela, ten je ale připraven a výstrojí likviduje s přehledem tuto střelu.
     
    45:05
    Forman se pokouší o svůj dnešní hattrick. Pálí od modré čáry, ale jeho pokus po teči Patáka končí za bránou Škorpíka.
     
    45:37
    Za bránou Jekela zůstává ležet jeden z litoměřických hráčů a hra je přerušena. Snad se nejedná o nic vážného.
     
    45:37
    Voženílek se s dopomocí rozhodčích zvedá a odjíždí na střídačku po svých. Snad bude vše v pořádku a hra pokračuje.
     
    45:47
    Havlát nedokázal zachytit kotouč na modré čáře a hosté se dostávají alespoň do středního pásma.
     
    46:25
    Havlát přebírá za bránou Škorpíka kotouč a předává Bittnerovi, následná zpětná přihrávka ale zůstala na holi jednoho z litoměřických hráčů.
     
    47:00
    Vhazování před Škorpíkem si berou na své hole hosté a Marcel vyváží kotouč ven ze své obranné třetiny.
     
    47:17
    Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    47:19
    Kotouč končí na holi domácí Třebíče, která ihned odjíždí za bránu Škorpíka, kde následně svádí o puk souboj.
     
    47:56
    Nedbal drží kotouč a pokouší se objet Škorpíkovu bránu. To se mu nakonec daří, zkusí sám na sebe ještě zasunout puk pod jeho betony, ale to už je příliš velké sousto. Kotouč si berou pod svá křídla hráči Stadionu a míří do středního pásma.
     
    48:56
    Jícha se dostává do útočného pásma, kde je ale rychle zastaven třebíčskou obranou.
     
    49:33
    Jánský nahazuje kotouč do útočného pásma, kde se ho ale zmocnila třebíčská obrana, která posílá své útočníky na steč před Škorpíka.
     
    50:22
    Nedbal nahazuje puk na modrou čáru pro Formana a s tím následující sekundy kombinuje. Nakonec se ke střele dostává Šťovíček, pálí a jeho pokus musí likvidovat šikovný Škorpík a jeho rychlý beton. Brankář nyní podržel svůj tým.
     
    51:00
    Vodný je na bully úspěšnější a předává kotouč Kratochvílovi. Následně se ale domácí dostávají do výhody, která je po chvilce přerušena a Třebíč si zahraje přesilovku.
     
    51:11
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., držení hole).
     
    51:19
    Král kombinuje v levém rohu se Šťovíčkem, ten vytahuje hru před Škorpíka a hosté se musí rychle přeskupit. To se jim daří a dokáží se nakonec i dostat z třebíčského sevření.
     
    52:12
    Vodný je v držení puku, který předává na Szathmáryho. Nakonec pálí Šťovíček, který trefuje hůl Škorpíka.
     
    52:45
    Vhazování před Škorpíkem si berou Domácí. Havránek si bere puk na svou hůl a kombinuje s Bittnerem. Nakonec se ke střele dostává Forman a následně Vodný, jeho pokus končí ale mimo branku Škorpíka.
     
    53:35
    Jekel má puk ve výstrojí. Nyní brankář domácích podržel svůj tým.
     
    53:39
    Vhazování před Jekelem si bere Korkiakoski, následně na modré čáře Dajčar. Jeho následná střela končí ve výstroji Jekela a hra je přerušena.
     
    53:50
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, kteří jedou ihned před Škorpíka. Šťovíček se dostává do dobré pozice, zkouší vymést pravý horní růžek branky hostů, ale brankář Litoměřic jeho úklidovou četu zastavuje.
     
    54:47
    Voženílek bojuje o kotouč v pravém rohu třetiny domácích, nakonec jsou hosté úspěšní a můžou pokračovat v kombinaci.
     
    55:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřicím se nakonec daří srovnat stav utkání na 2:2! Po přihrávce od Jana Mlčáka se k puku dostal na pravé straně Martin KADLEC, který bezchybně o pravou tyčku Jekelovy brány zavěsil svůj gólový kotouč do svatyně Horácké Slavie. Dnes ještě není rozhodnuto! Asistence: Mlčák, Strejček.
    55:09 Martin KADLEC - 2:2
     
    55:36
    Hosté dále pokračují v náporu na třebíčskou pětku. Jekel musel nyní čelit dalším střelám, které dokázal úspěšně zneškodnit. Vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    56:00
    Klejna se stahuje do středního pásma a zakládá znovu útočnou akci.
     
    56:25
    Vodný vyváží kotouč do středního pásma, kde o něj ale po chvilce přichází a hráči Stadionu míří zpět k Jekelovi.
     
    56:37
    Vhazování před Škorpíkem končí na holi Horácké Slavie, která ihned útočí. Hráči se ale nedokázali dohodnout a po pár šťouchnutích od Litoměřic se dostávají do středního pásma a musí začít od znova.
     
    57:19
    Jícha je proti Bittnerovi úspěšnější na vhazování a Litoměřice zakládají útok směrem na Jekela.
     
    57:45
    Přihrávka rukou. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:55
    Mlčák vyjíždí přes střední pásmo až k Jekelovi. třebíčská obrana byla ale úspěšnější.
     
    58:26
    Jícha vyráží před Jekela, kde je ale zneškodněn třebíčskou obranou.
     
    59:00
    Vodný drží kotouč za bránou Škorpíka. Kukla je ale neodbytný a nakonec ho o puk dokázal připravit.
     
    59:30
    Král se dostává do samostatného nájezdu, střílí na Škorpíka, ale ten je se svým pravým betonem úspěšný! Nyní brankář hostů podržel svůj tým!
     
    59:55
    Poslední vhazování před Škorpíkem.
     
    59:59
    Poslední střela od modré čáry v podání Nedbala končí mimo branku Škorpíka.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Máme za sebou už i třetí dvacetiminutovku dnešního utkání. V základní hrací době jsme se nedočkali rozhodnutí o dnešním vítězi a půjdeme do prodloužení. Ve třetí třetině se Litoměřice dočkaly v čase 55:09 srovnání stavu utkání na 2:2 a tento stav také do konce třetiny udržely. Třebíč se ale nechtěla vzdát jen tak. Posledních třicet vteřin před koncem se ke střele ještě dostal Tadeáš Král, jehož pokusu čelil bezchybný Škorpík. Za pár vteřin nám začne prodloužení. Dočkáme se konečného vítěze nebo půjdeme do nájezdů?
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Kotouč končí na holi litoměřického Stadionu a ten se dostává do prvního útoku tohoto prodloužení.
     
    60:46
    Útočící brankář v třebíčském brankovišti. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    60:53
    Marcel kombinuje s Jíchou, kterého se snaží poslat dopředu. Jeho nahození ale končí zakázaným uvolněním.
     
    61:10
    Vhazování před Škorpíkem si berou domácí a Král může kombinovat.
     
    61:26
    Nedbal je v držení puku, Litoměřice jsou ale úspěšnější v rozehrávce a dostávají se do protiútoku.
     
    62:13
    Forman pálí tvrdou střelu na Škorpíka z velké blízkosti. Ten je nakonec úspěšný a bude se vhazovat před jeho bránou.
     
    62:20
    Nedvídek je v držení puku a kombinuje s Havránkem. Ten předává puk opět Nedvídkovi a střela zatím stále nepřichází.
     
    63:00
    Nedvídek nahazuje puk před Škorpíka, kolem kterého kotouč ale pouze projel.
     
    63:25
    Tadeáš má puk za Jekelovou bránou a míří do útoku.
     
    63:48
    Král se pokusil prošťouchnout kotouč mezi betony Škorpíka. Ten byl ale pozorný a dokázal je rychle scvaknout k sobě.
     
    63:50
    Szathmáry má puk pod kontrolou a předává ho Vodnému. Nakonec střílí Szathmáry od modré čáry a puk končí v ochranné síti.
     
    64:01
    Vhazování před Škorpíkem si berou Litoměřice.
     
    64:19
    Voženílek střílí na Jekela, jeho přesný beton ale dokázal tento pokus zlikvidovat.
     
    64:49
    Strejček pálí na Jekela od modré čáry, ten je ale pozorný.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani po prodloužení jsme se nedočkali vítěze. O všem tedy rozhodnou samostatné nájezdy. V prodloužení byla poměrně dlouhou dobu na koni Třebíč, která ale na úkor toho musela čelit poslední vteřiny náporu ze strany Litoměřic. Za pár okamžiků začnou samostatné nájezdy, které nám označí konečného vítěze. Každý z týmů má jistý alespoň jeden bod. O ten druhý se nyní budou muset utkat.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Josef JÍCHA neproměňuje.
    Josef JÍCHA
     
    1. série
    0:0
    Robert HAVLÁT neproměňuje.
    Robert HAVLÁT
     
    2. série
    0:0
    Markus KORKIAKOSKI neproměňuje.
    Markus KORKIAKOSKI
     
    2. série
    1:0
    Lukáš NEDVÍDEK proměňuje.
    Lukáš NEDVÍDEK
     
    3. série
    1:1
    Vojtěch STŘONDALA proměňuje.
    Vojtěch STŘONDALA
     
    3. série
    2:1
    Lukáš FORMAN proměňuje.
    Lukáš FORMAN
     
    4. série
    2:2
    Daniel VOŽENÍLEK proměňuje.
    Daniel VOŽENÍLEK
     
    4. série
    2:2
    Tomáš HAVRÁNEK neproměňuje.
    Tomáš HAVRÁNEK
     
    5. série
    2:2
    Martin KADLEC neproměňuje.
    Martin KADLEC
     
    5. série
    2:2
    Martin ŠŤOVÍČEK neproměňuje.
    Martin ŠŤOVÍČEK
     
    6. série
    2:2
    Lukáš FORMAN neproměňuje.
    Lukáš FORMAN
     
    6. série
    2:2
    Patrik MARCEL neproměňuje.
    Patrik MARCEL
     
    7. série
    2:2
    Lukáš NEDVÍDEK neproměňuje.
    Lukáš NEDVÍDEK
     
    7. série
    2:2
    Daniel VOŽENÍLEK neproměňuje.
    Daniel VOŽENÍLEK
     
    8. série
    3:2
    Lukáš FORMAN proměňuje.
    Lukáš FORMAN
     
    8. série
    3:2
    Filip PŘIKRYL neproměňuje.
    Filip PŘIKRYL
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ FORMAN.
    Lukáš FORMAN - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    A máme za sebou další utkání Chance ligy. Po dlouhém zápase je vše dokonáno a Třebíč si bere dva body do své sbírky. Ani Litoměřice ale nezůstaly bez odměny, která pro ně činní jeden bod. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (20:14:23)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 4. Forman (Nedbal, P. Kratochvíl), 15. Forman (Šťovíček), rozh. náj. Forman – 19. Marcel (Jícha), 56. M. Kadlec (Mlčák, Strejček)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Josef Jícha (LTM)
    0:0   Robert Havlát (TRE)
    2. série:
    0:0   Markus Korkiakoski (LTM)
    1:0   Lukáš Nedvídek (TRE)
    3. série:
    1:1   Vojtěch Střondala (LTM)
    2:1   Lukáš Forman (TRE)
    4. série:
    2:2   Daniel Voženílek (LTM)
    2:2   Tomáš Havránek (TRE)
    5. série:
    2:2   Martin Kadlec (LTM)
    2:2   Martin Šťovíček (TRE)
    6. série:
    2:2   Lukáš Forman (TRE)
    2:2   Patrik Marcel (LTM)
    7. série:
    2:2   Lukáš Nedvídek (TRE)
    2:2   Daniel Voženílek (LTM)
    8. série:
    3:2   Lukáš Forman (TRE)
    3:2   Filip Přikryl (LTM)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, Forman, Szathmáry, Jenáček, Furch, Kowalczyk, Hort – Šťovíček, Bittner, T. Havránek – P. Kratochvíl, Nedvídek, Vodný – Paták, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Kunc, Havlát.
    HC Stadion Litoměřice: Škorpík (A. Beran) – Kukla, Jebavý, Dajčar, Marcel, Strejček, Mlčák, Klejna – Jánský, Střondala, Korkiakoski – M. Kadlec, Jícha, Voženílek – Kangas, Přikryl, Šik – Kropáček, M. Havelka, Vitouch.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Komínek, Roupec.

    Diváci: 1274
    ocianews.com