Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
6:3 (0:0, 3:1, 3:2)
SK Trhači Kadaň
Sobota 23.11.2019, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Sudí rozdali tresty následovně: Jakub Husa (PRO), který při potyčce tuším sekl na střídačce stojícího Foltýna, dostal pětiminutový trest a osobní trest do konce utkání. Shodné čtyřminutové tresty za hrubost si pak do statistik připisují Petr Krejčí (PRO), Michael Foltýn (KAD) a Štěpán Čech (KAD). Uvidíme, jestli Husův zákrok bude mít ještě dohru u disciplinární komise, vůbec bych se nedivil, kdyby tomu tak bylo.
     
    59:59
    V Prostějově už zazněla siréna, zimní stadion ovšem krátce po konci utkání viděl agresivní výměnu názorů, která se přelila až na hostující střídačku! Rozhodčím se podařilo situaci dostat pod kontrolu ještě celkem rychle.
    59:48 Marek RAČUK - 6:3
     
    59:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí ještě dvanáct sekund před koncem potvrzují svou výhru šestým gólem! Krejčík naservíroval kotouč do naprosto ideální pozice MARKU RAČUKOVI, který jej následně jen doťukl do prázdného prostoru v hostující brance – 6:3! Asistence: Lukáš Krejčík, Lukáš Žálčík.
    58:05 Štěpán ČECH - 5:3
     
    58:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté necelé dvě minuty před koncem upravují na 5:3, ŠTĚPÁN ČECH překvapil Štůralu střelou z mezikruží. Uvidíme, jestli se Hamarovým svěřencům podaří Prostějov šokovat ještě jednou, nebo jestli si domácí už výhru pohlídají. Asistence: Jakub Wojnar, Radek Procházka.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:13
    Opět uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách, Jakub Husa (PRO) je vyloučen za hrubost a Albert Michnáč (KAD) zase za krosček.
    53:08 Matěj NOVÁK - 5:2
     
    53:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš. Jiskra naděje, kterou Müller před pár minutami pro hosty vykřesal, uhasil MATĚJ NOVÁK zakončením z bezprostřední blízkosti brankoviště. Mladý forvard zakončil přesně mezi betony bezmocného Neužila – 5:2! Asistence: Patrik Miškář.
     
    52:39
    Wojnar dlouhou přihrávkou vysunul dopředu Čecha, který ale v souboji muže proti muži se Štůralou neuspěl! Velká škoda pro Kadaň!
    49:18 Jan MÜLLER - 4:2
     
    49:18
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Severočeši v přesilovce snižují, tohle možná bude ještě zajímavé! Trefného střela z kruhu propadla Štůralovy skrz betony a z bezprostřední blízkosti brankoviště puk do klece doklepl JAN MÜLLER! Prostějovským se branka hodně nelíbí, dlouhé protesty ale jim ale nepomohly – gól platí. Asistence: Jakub Trefný, Denis Zeman.
     
    47:57
    Lukáš Luňák (PRO) se s dvěma trestnými minutami na kontě odebírá na trestnou, vyloučen byl za podrážení.
    44:42 Dominik HRNÍČKO - 4:1
     
    44:42
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Máme před sebou ještě tři čtvrtě třetiny, dovolím si ale říct, že o vítězi je rozhodnuto již nyní! Jandus poslal puk DOMINIKU HRNÍČKOVI, jenž následně vyrazil na kruh a překonal Neužila střelou nad levé rameno. Prostějov vede o tři branky – 4:1! Asistence: Martin Jandus.
     
    37:59
    Kůs, pronásledován Mrázkem, vyrazil ve vlastním oslabení před svatyni Tomáše Štůraly, přičemž domácího gólmana nepřekonal!
     
    36:38
    Je to tak, František Wágner (KAD) míří za vysokou hůl na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    34:26
    Před domácí svatyní se jako blesk z čistého nebe zjevil Michael Foltýn, jehož zakončení připravený Štůrala zastavil levým betonem!
    31:27 Tomáš NOUZA - 3:1
     
    31:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ukázková přesilovková kombinace Prostějova vede k další brance, Neužil ze své klece musí lovit už třetí kotouč! Jandus z modré čáry našel na vzdálenějším kruhu nikým nehlídaného TOMÁŠE NOUZU, který si prudkou ranou z voleje následně zadělal na hattrick! Asistence: Martin Jandus.
     
    30:54
    Zeman bude mít na trestné lavici společnost, po hákování se k němu připojuje Lukáš Chalupa (KAD).
    29:46 Albert MICHNÁČ - 2:1
     
    29:46
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Severočeši zničehonic snižují na 2:1! Wojnar našel před modrou čárou ALBERTA MICHNÁČE, který si rychle zpracoval přihrávku, vyjel na kruh a překonal Štůralu jednoduchou střelou. Asistence: Jakub Wojnar.
     
    28:30
    Tomáš Jandus (PRO) je vyloučen za vysokou hůl, Zdeněk Zabloudil (KAD) za hrubost.
    23:35 Tomáš NOUZA - 2:0
     
    23:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Krejčíkova nevyužitá šance nemusí domácí mrzet, TOMÁŠ NOUZA je totiž jen krátce poté posílá do dvoubrankového vedení! Kotouč se od mantinelu poněkud šťastně odrazil na hůl zkušeného forvarda, který jej poslal do velkého prázdného prostoru v kadaňské svatyni – 2:0! Asistence: Petr Krejčí, Tomáš Divíšek.
     
    23:20
    Mohlo to být 2:0! Lukáš Krejčík z kruhu rychle vybruslil před brankoviště a chtěl uklidit puk pod víko, místo toho ale zasáhl jen ochrannou síť!
    22:17 Lukáš LUŇÁK - 1:0
     
    22:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce Prostějova končí první brankou, domácí jdou dvě minuty po startu druhé části do vedení! Divíšek nahrál před brankoviště volnému LUKÁŠI LUŇÁKOVI, který potrestal nedůslednost kadaňské obrany a uklidil puk za Neužila – 1:0! Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    21:28
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Nouza se ale po zpracování Divíškovy přihrávky nezvládl prosadit!
     
    19:59
    Denis Zeman (KAD) za vražení na hrazení dostává menší trest a desetiminutový "osobák", na trestnou jej tak doprovází Martin Dubský.
     
    19:59
    Zeman u kadaňské střídačky nevybíravě sestřelil jednoho z protihráčů, kterého okamžitě přijel pomstít Žálčík! Následovala agresivní strkanice.
     
    08:17
    Matěj Novák v rohu schytal ostrý hit od Procházky a zůstává ležet na ledové ploše!
     
    07:29
    Jakub Husa se dostal do výborné střelecké pozice, z prostoru mezi brankovištěm a kruhem a zasáhl jen Neužila!
     
    05:00
    Přesilovku si vyzkouší i Lubinovi svěřenci, Zdeněk Zabloudil (KAD) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    02:43
    Patrik Miškář (PRO) za Neužilovou klecí podrazil protihráče, za což dostává menší trest.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 23. L. Luňák (Divíšek), 24. Nouza (P. Krejčí, Divíšek), 32. Nouza (M. Jandus), 45. Hrníčko (M. Jandus), 54. M. Novák (Miškář), 60. Račuk (L. Krejčík, Žálčík) – 30. Michnáč (Wojnar), 50. J. Müller (Trefný, D. Zeman), 59. Čech (Wojnar, Procházka)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Rochla) – Mrázek, Muška, Hrdinka, M. Jandus, Husa, P. Krejčí – L. Krejčík, Račuk (C), Žálčík – Hrníčko, Divíšek (A), Nouza (A) – L. Luňák, V. Meidl, T. Jandus – M. Novák, Miškář, Chlán.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (Wolf) – Trefný (C), Novák, L. Chalupa, D. Zeman, Procházka, Poizl, Mert – Zabloudil, Kůs (A), Wágner – Zd. Zabloudil, Rindoš, J. Müller (A) – Wojnar, Čech, Michnáč – Dubský, Foltýn, Homer.

    Rozhodčí: Skopal, Kašík – Lukš, Novák.

    Diváci: 911
    thejrc.org