Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:1 (kon.) | Washington – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.)
Philadelphia – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
New Jersey Devils
Sobota 23.11.2019, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:30 John MARINO - 4:1
     
    42:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Další branka v hostující síti. Dělovka JOHNA MARINA z pravé strany skončila za bezmocným Blackwoodem, který nic neviděl, díky výborné cloně Bluegera. Asistence: Zach Aston-Reese, Sam Lafferty.
    42:05 Jared MCCANN - 3:1
     
    42:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci vedou již o dvě branky. Coleman nedokázal odehrát puk z vlastní třetiny, puk Galchenyuk promáchl a tak se k puku dostal nakonec JARED MCCANN a střelou pod břevno dává branku. Asistence: Alex Galchenyuk, Brandon Tanev.
    32:27 Jake GUENTZEL - 2:1
     
    32:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci si berou vedení v utkání zpět. Malkin posunul puk do samostatného úniku na útočnou modrou čáru, kde byl najetý JAKE GUENTZEL, který měl problémy se zpracováním přesto puk zpracoval rozhýbal Blackwooda a poslal puk výborným blakáfem do sítě. Asistence: Jevgenij Malkin, Bryan Rust.
    20:31 Taylor HALL - 1:1
     
    20:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno a využitá hostující přesilová hra. Vatanenova rána od modré ještě Jarryho nepřekonala, následný vyražený puk přihrál Hischier na TAYLORA HALLA, který touš uklidil přesně do branky. Asistence: Nico Hischier, Kyle Palmieri.
    07:51 Dominik KAHUN - 1:0
     
    07:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci jdou do vedení. Chybu v rozehrávce Vatanena zachytil Simon, který poslal puk na DOMINIKA KAHUNA, který si vyjel s toušem před branku a bekhendovou střelou ho poslal do růžku. Asistence: Dominik Simon.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 8. Kahun (Simon), 33. Guentzel (Malkin, Rust), 43. McCann (Galchenyuk, B. Tanev), 43. Marino (Aston-Reese, Lafferty) – 21. Hall (Hischier, Palmieri)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Dumoulin (A), Marino, J. Johnson, Ruhwedel, M. Pettersson, Trotman – Guentzel, Malkin (A), Rust – Galchenyuk, McCann, B. Tanev – Kahun, Simon, Hörnqvist (A) – Aston-Reese, Blueger, Lafferty.
    New Jersey Devils: Blackwood (43. Domingue) – A. Greene (C), Severson, Butcher, P. K. Subban, Müller, Vatanen – Hall (A), Hischier, Palmieri – Wood, Zacha, Bratt – J. Boqvist, J. Hughes, Simmonds – Coleman, Zajac (A), N. Gusev.

    Rozhodčí: Lee, Skilliter – Brisebois, Baker

    Diváci: 18.420
    thejrc.org