Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:6 (4:2, 0:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Sobota 23.11.2019, 12:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • turnaj O Pohár DHL • 21. kolo
Partner:
     
    59:01
    Famózní zákrok Kmece! Z bezprostřední blízkosti pálil pod horní tyč Indrst, Kmec předvedl perfektní semafor a kotouč elegantně zachytil do své lapačky.
     
    56:59
    Švančara na střídačce! Třinec to zkouší v šesti!
     
    48:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři navyšují vedení! Z protiútoku se prosazuje MICHAL SIMON, jenž z osy hřiště zakončoval přesně k levé tyči. Asistence: Ján Petriska.
     
    45:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou do vedení! A opět po brance z přesilové hry. Tentokrát se na pravém kruhu dostal ke střele ANDREJ MORAVČÍK a jeho výborně trefená rána skončila až za zády Švančary. Asistence: Miroslav Vasilev a David Sýkora.
     
    43:53
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Ramik – 2 min.).
     
    36:02
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Simon – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:39
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Havránek – 2 min., hákování).
     
    31:46
    Petržilka se ocitl v obrovské šanci! Zjevil se zcela sám na vzdálenější tyči, kde dostal přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů z druhé strany hřiště. Objevila se předním zcela odkrytá klec, avšak Švančara se štěstím vyrazil jeho pokus přizvednutím svého betonu. Nyní chybělo málo k obratu!
     
    28:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři ruší dvoubrankové manko a opět srovnávají s Oceláři krok! Krátkou početní převahu se podařilo využít MICHALU SIMONOVI, jenž usměrnil střílenou nahrávku Dudychy přesně mezi tři tyče. Asistence: Štěpán Dudycha a Matěj Houška.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Konečný – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:12
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Schulz – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    21:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři také využívají svou přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! Po kombinaci se Szturcem se ke střele z levého kruhu dostal Dudycha. Jeho střela doletěla do předbrankového prostoru, kde ji ještě tečoval MATĚJ HOUŠKA. Švančara bez šance. Asistence: Štěpán Dudycha a Gabriel Szturc.
     
    20:01
    Střídání v týmu BK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Zeithaml, přichází Kmec.
     
    19:37
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Krč – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    17:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle využívají přesilovou hru 5 na 3 a jdou už do dvoubrankového vedení! Na levém kruhu se dokázal ke střele dopracovat MAREK HAVRÁNEK, jenž si na chvíli pohrál s pukem,zamířil a přesně zakončil pod horní tyč. Asistence: Ondřej Grygar a Nico Geidl.
     
    17:29
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Šíma – 2 min., podrážení).
     
    16:24
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Filip – 2 min., podrážení).
     
    11:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde opět do vedení! Svou skvěle mířenou a prudkou ranou z pravého kruhu se prosazuje JAKUB VACULA. Asistence: Marek Havránek.
     
    10:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav nakonec ze svého dobrého napadání těží vyrovnávací branku! Dudycha nahazoval kotouč od modré a zdá se, že tečí se jej podařilo usměrnit mezi tři tyče ANDREJOVI MORAVČÍKOVI. Asistence: Štěpán Dudycha.
     
    06:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se opět ujímá vedení! Dobrým forčekingem se ke kotouči dostal VIKTOR KONEČNÝ a svou bekhendovou střelou dostal kotouč až za záda Zeithamla, který v krátkém sledu kapituluje podruhé. Bez asistence.
     
    05:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav blesku rychle srovnává s Oceláři krok! Po kombinaci s Půčkem a Mežnarem, se ke střele z mezikruží dostal nejproduktivnější hráč Bruslařů JAKUB PETRŽILKA a svou střelou nedal Švančarovi žádnou šanci. Asistence: Jan Půček a Eric Mežnar.
     
    04:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do vedení z protiútoku! Ve středním pásmu zachytil kotouč Marek Havránek, jenž jej ještě poslal na PAVLA MATĚJE. Třinecký forvard zakončil přesně k levé tyčce. Asistence: Marek Havránek.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 5. Matěj (Havránek), 7. Konečný, 12. Vacula (Havránek), 18. Havránek (Grygar, Geidl) – 6. Petržilka (Půček, Mežnar), 11. Moravčík (Dudycha), 22. Houška (Dudycha, Szturc), 29. Simon (Dudycha, Houška), 46. Moravčík (Vasilev, Sýkora), 49. Simon (Petriska)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Jenáček, Vacula, Cienciala, Grygar, Mituchovič, Radzienciak – Havránek, Krč, Stránský, Pastor, Geidl (C), Mastič, Konečný, Matěj (A), Ramik, Dobša
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (20.Kmec) – Moravec, Sýkora, Dotter (C), Houška (A), Dudycha, Filip – Závora, Szturc, Dlask, Petržilka, Půček, Mežnar, Schulz, Petriska, Vasilev (A), Moravčík, Šíma, Simon

    Rozhodčí: Mrkva – Lederer, Bartek
    thejrc.org