Mladá Boleslav – Sparta 0:1 (0:1 po s.n.) | Třinec – K. Vary 1:6 (kon.) | Kladno – Pardubice 3:2 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 0:5 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 6:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 24.11.2019, 15:30 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:34 Tomáš MIKÚŠ - 1:6
     
    56:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici se ve středním pásmu rozjeli do rychlé akce, kterou korunují šestou brankou! Ondřej Beránek v přečíslení dvou proti jednomu našel najetého TOMÁŠE MIKÚŠE, který uklidil kotouč za bezmocného Malíka. Asistence: Ondřej Beránek, Vojtěch Polák.
    47:47 Tomáš KUBALÍK - 1:5
     
    47:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Oceláři nepříjemně napadali hostující rozehrávku, Energetici si ale dokázali poradit a po rychlé protiakci přidávají pátou branku! Malík pouze vyrazil střelu Adama Rašky do volného prostoru, nejrychleji k puku pak měl TOMÁŠ KUBALÍK, který jej z první poslal do odkryté části branky! Asistence: Adam Raška, Martin Kohout.
     
    40:39
    Tomáš Marcinko se ve středním pásmu ohnal po jednom z protihráčů, přičemž ho trefil do hlavy. Marcinko tak obdržel trest na dvě + 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Ondřej Kovařčík.
     
    38:49
    Hosté se v oslabení dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Ondřeji Beránkovi nechybělo mnoho, aby vsítil pátou branku svého celku. Puk ale nakonec jen projel brankovištěm.
     
    37:31
    Oceláři dostávají příležitost se vrátit do zápasu. Vojtěch Polák ve středním pásmu sevřel kotouč na delší dobu, než dovolují pravidla, a půjde si odsedět dvouminutový trest.
    36:15 Tomáš VONDRÁČEK - 1:4
     
    36:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Uplynulo jen dalších deset vteřin a hosté jdou do tříbrankového trháku! TOMÁŠ VONDRÁČEK dostal nabito na pravou stranu útočného pásma, Malík byl zcela bez šance! Asistence: Dominik Graňák, Václav Skuhravý.
    36:05 Tomáš VONDRÁČEK - 1:3
     
    36:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Gernát ve středním pásmu nechal kotouč za sebou, čehož dokonale hosté využili a odskakují do dvoubrankového vedení! Martin Kohout v přečíslení dvou proti jednomu přenechal puk TOMÁŠI VONDRÁČKOVI, ten po dlouhém bekhendovém blafáku zasunul kotouč za Malíkova záda! Asistence: Martin Kohout.
    31:29 Dávid GRÍGER - 1:2
     
    31:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po úspěšném vhazování se z rohu kluziště do předbrankového prostoru neohroženě vydal DÁVID GRÍGER, po jehož kličkách prošel kotouč do sítě pod Malíkovým betonem! Regulérnost branky ještě posvětil i videorozhodčí. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    31:07
    Michal Kovařčík zavezl kotouč do útočného pásma, na modré jej přenechal najíždějícímu Tomáši Kundrátkovi, ten ale svou ránu poslal jen do horní tyče karlovarské klece!
     
    29:31
    Chmielewski s Marcinkem ujeli do přečíslení, první jmenovaný v blízkosti hostující branky namazal Tomáši Marcinkovi, ten ale Novotného nepřekvapil!
     
    22:27
    Oceláři byli v poslední minutě aktivnějším týmem, do šancí se ale nedostávali. To se však může změnit v přesilové hře po faulu Matěje Stříteského na Marcinka.
     
    20:37
    Hosté mohli v závěru početní výhody vsítit druhou branku! David Gríger skvělým pasem nachystal ideální pozici pro Petra Šenkeříka, jeho střelu z první ale fantastickým zákrokem zastavil Nick Malík!
     
    18:39
    Ondřej Kovařčík se na útočné modré dostal pod tlak a musel si pomoci nedovoleným zákrokem. Druhá přesilovka pro hosty.
     
    14:45
    Michal Kovařčík se rozjel ve vlastním pásmu, centr první třinecké formace se protáhl kolem dvou bránících hráčů, s bekhendovým blafákem ale proti Novotnému neuspěl!
    10:19 Jan ZAHRADNÍČEK - 1:1
     
    10:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přispěchali s bleskovou odpovědí, skóre je srovnané! Matěj Stránský v útočném pásmu nabil na modré stojícímu JANU ZAHRADNÍČKOVI, ten vymetl pavučinky v pravém horním rohu Novotného branky! Asistence: Matěj Stránský, Ondřej Kovařčík.
    10:07 Petr KOBLASA - 0:1
     
    10:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení! Rána PETRA KOBLASY od modré se odrazila od vnitřního oblouku branky! Asistence: Václav Skuhravý, Vojtěch Polák.
     
    10:07
    Rána Petra Koblasy se záhadným způsobem odrazila od brankové konstrukce, hlavní sudí rozpažil, při přerušení nicméně půjde situaci zkontrolovat u videa!
     
    08:27
    Hosté si zahrají první přesilovku. Jan Hladonik se ve vlastním pásmu provinil podrážením.
     
    05:24
    Při Ocelářích teď stálo velké štěstí, hosté totiž skvěle vykombinovali přečíslení tří proti jednomu na střílejícího Ondřeje Beránka, ten ale z mezikruží napálil jen tyč Malíkovy branky!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 11. Zahradníček (M. Stránský, O. Kovařčík) – 11. Koblasa (Skuhravý, V. Polák), 32. Gríger (T. Rachůnek), 37. Vondráček (Kohout), 37. Vondráček (Graňák, Skuhravý), 48. T. Kubalík (Raška I, Kohout), 57. T. Mikúš (O. Beránek, V. Polák)


    HC Oceláři Třinec: Malík (Kváča) – Kundrátek, Gernát, M. Doudera, Zahradníček, D. Musil, Galvinš – O. Kovařčík, M. Kovařčík, M. Stránský – Hrňa, Marcinko (A), Dravecký (A) – Adamský (C), Polanský, Martynek – Chmielewski, Hladonik, Hrehorčák.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), Eminger, M. Rohan, D. Mikyska – Flek, Gríger, T. Rachůnek (A) – O. Beránek, T. Mikúš, V. Polák – T. Kubalík, Raška I, Kohout – Vondráček, Skuhravý (C), Koblasa.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Jindra, Zíka

    Diváci: 5 008
    ocianews.com