Mladá Boleslav – Sparta 0:1 (0:1 po s.n.) | Třinec – K. Vary 1:6 (kon.) | Kladno – Pardubice 3:2 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 0:5 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 6:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 24.11.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Daniel RÁKOS - 6:2
     
    59:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak Hradci tam teď spadne úplně všechno. Z pravé strany vypálil zpoza obránce DANIEL RÁKOS a Honzík zřejmě neviděl. Asistence: Radek Smoleňák, Petr Zámorský.
    58:15 Tomáš VINCOUR - 5:2
     
    58:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, do prázdné brány pečetí po přistrčení od Rudolfa Červeného TOMÁŠ VINCOUR. Hradec vyhraje doma za tři body poprvé od 11. října. Asistence: Rudolf Červený.
    52:32 Viktor HÜBL - 4:2
     
    52:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Východočeši tak dlouho riskovali ve své obranné třetině, až to Litvínov potrestal. Parádní pumelicí od břevna snižuje na 2:4 z pohledu hostů VIKTOR HÜBL. Asistence: Michal Trávníček.
    39:01 František LUKEŠ - 4:1
     
    39:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov trestá vyloučení Aleše Jergla a ještě vykřesal naději na výhru. Po ráně od modré čáry se puk odrazil od zadního mantinelu přesně k FRANTIŠKU LUKEŠOVI, který napálil kotouč přesně do prázdné brány.
    33:48 Matěj CHALUPA - 4:0
     
    33:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Litvínov se úplně sesypal a dostává čtvrtou branku. Jeho obrana teď třikrát za sebou provedla minelu a tu poslední trestá MATĚJ CHALUPA. Ten se dostal do samostatného úniku a s trochou štěstí propasíroval puk za Honzíkova záda zřejmě mezi rukou a tělem. Asistence: Petr Zámorský.
    31:15 Lukáš CINGEL - 3:0
     
    31:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velkou chybu litvínovské obrany trestá LUKÁŠ CINGEL. Verva nevyhodila puk po střele Smoleňáka a Cingel z otočky trefil přesně horní patra v bráně Honzíka. Bez asistence.
    20:06 Radek SMOLEŇÁK - 2:0
     
    20:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný start Hradce do druhé třetiny. RADEK SMOLEŇÁK se na modré čáře po buly chopil puku, proklouzl do pásma a ujížděl sám na bránu. Svůj brejk zakončil naprosto zkušeně blafákem do bekhendu. Asistence: Petr Zámorský, Michal Dragoun.
    11:03 Radek PILAŘ - 1:0
     
    11:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale i tak se Hradec prosazuje jako první. Od modré čáry vystřelil RADEK PILAŘ a jeho střela se záhadně odrazila do protipohybu Davida Honzíka. Pilař si tak připisuje svůj vůbec první gól v extralize i přesto, že nastupuje na pozici obránce, která mu není úplně vlastní. Asistence: Radovan Pavlík, Michal Dragoun.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 12. R. Pilař (R. Pavlík, Dragoun), 21. Smoleňák (Zámorský, Dragoun), 32. Cingel, 34. M. Chalupa (Zámorský), 59. Vincour (Červený), 60. Rákos (Smoleňák, Zámorský) – 40. F. Lukeš (T. Pavelka, V. Hübl), 53. V. Hübl (Trávníček)


    Mountfield HK: Mazanec (Sajdl) – Zámorský, Linhart, F. Pavlík, Šalda, Nedomlel, Rosandić, R. Pilař – Vincour, Rákos, Červený (A) – Smoleňák (C), Cingel, M. Chalupa – Jergl, Koukal, Perret – Vopelka, Dragoun, R. Pavlík (A).
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), L. Doudera, Baránek, Ščotka, Kudla, T. Pavelka – Mahbod, V. Hübl (A), F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl, Jarůšek – Myšák, J. Mikúš, Kašpar (C) – Válek, Gerhát, Trávníček – Zygmunt.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Gerát, Hynek

    Diváci: 4376
    thejrc.org