Warriors Brno – Havířov 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Chrudim 5:4 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Žďár n/S 8:2 (kon.)
Vsetín – Poruba 6:3 (kon.) | Litomyšl – Přerov 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
HC RT TORAX Poruba
Neděle 24.11.2019, 15:45 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    59:33
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Anlauf – 2 min., podrážení).
     
    52:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Střelu Daniela Häringu z větší vzdálenosti v mezikruží tečoval těsně před gólmanem MICHAL MORÁVEK. Kotouč tak na poslední chvíli změnil směr a zamířil si to nad Málkův pravý beton. Asistence: Daniel Häring, Daniel Zajíc.
     
    50:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak i ve třetí třetině jsme se dočkali gólu. Po přerušení hry se vhazovalo ve středním pásmu. Buly vyhráli Valaši a během devíti sekund se bleskově přemístili před Lamberta, kde zakončoval BORIS BABELIAK. Asistence: Daniel Klímek, Michael Vavřík.
     
    37:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po předchozí šanci Poruba zůstala v útočném pásmu a po nepovedené vsetínské rozehrávce zakončil WIKTOR BOCHNAK k nechráněné levé tyči. Asistence: Bez asistence.
     
    36:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třináct sekund. Přesně tolik stačilo DANIELU KLÍMKOVI z přesilové hry, aby se prosadil podobným způsobem jako krátce po polovině utkání. Vsetínský kapitán přidává pátou branku svého celku střelou z vrcholu pravého kruhu do bližšího horního rohu. Asistence: Adam Hilšer, Patrik Zeman.
     
    35:50
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Tvrdý – 2 min., podrážení).
     
    32:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Běží 33. minuta a ADAM HILŠER kompletuje hattrick! Prostor pro střelu mu při pohledné kombinaci vytvořili Michael Vavřík s Danielem Klímkem a Hilšer pak už z levého kruhu pouze usměrnil kotouč do odkryté branky. Asistence: Daniel Klímek, Michael Vavřík.
     
    30:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští nabruslili za útočnou modrou čáru a DANIEL KLÍMEK poslal kotouč svižnou střelou z vrcholu pravého kruhu do bližšího horního rohu. Asistence: Boris Babeliak, Jan Holáň.
     
    26:42
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Barčák – 2 min., napadení).
     
    13:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovku a dostává se do vedení. ADAM HILŠER se napřáhl na vrcholu levého kruhu a jeden z hostujících hráčů sám nasměroval kotouč lehkou tečí do pravého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    11:40
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Havlík – 2 min., hákování).
     
    08:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vojtěch Pernický vyslal do brejku Jana Vašenku. Ten se do pásma dostal po pravím křídle a jeho střelecký pokus skončil mezi Lambertovými betony. Zákrok hostujícího gólmana však nebyl jistý a ADAM HILŠER kotouč na brankovišti našel a dostal jej až za brankovou čáru. Asistence: Jan Vašenka, Vojtěch Pernický.
     
    04:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Barčákovi se nejprve nepovedla rozehrávka a zdálo se, že dojde k vsetínskému protiútoku. JONÁŠ BARČÁK si ale získal kotouč zpět a z pravého kruhu jej dostal za Málkova záda. Asistence: Alex Benka-Rybár, Jan Anlauf.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Hilšer (Vašenka, Pernický), 14. Hilšer, 31. Klímek (Babeliak, Holáň), 33. Hilšer (Klímek, Vavřík), 37. Klímek (Hilšer, Zeman), 51. Babeliak (Klímek, Vavřík) – 5. Barčák (Benka-Rybár, Anlauf), 38. Bochnak, 53. Morávek (Häring, Zajíc)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Siner, Pernický, Zeman, Holáň, Kožený, Kunst – Zemánek, Vašenka, Pospíšil, Vrána, Vavřík, Hrnčíř, Babeliak, Hilšer, Klímek, Frimel.
    HC RT TORAX Poruba: Lambert (Pawlas) – Pitucha, Hranický, Topolanský, Mrozek, Debnár, Havlík, Smička, Zajíc – Pavlík, Benka-Rybár, Tvrdý, Barčák, Stodůlka, Anlauf, Morávek, Häring, Bochnak.

    Rozhodčí: Goňa – Poláček, Kociňák
    thejrc.org