Hattrick Brno – Chodov 7:8 (po pr.) | Střešovice – Česká Lípa 11:6 (kon.) | Sparta – Otrokovice 6:4 (kon.)
Ostrava – Liberec 3:7 (kon.) | Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 1:7 (kon.)
konec
ACEMA Sparta Praha
6:4 (0:3, 4:0, 2:1)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 24.11.2019, 17:00Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (19:04:05)
     
    Zápas je u konce. Sparta nakonec dokázal nepříznivý vývoj utkání otočit a zaslouženě vyhrála 6:4.

    Trvalo pouze 39 vteřin, než se hostující florbalisté mohli radovat ze vstřelené branky poprvé. Na konci rychlého otrokovického brejku po sparťanské ztrátě uprostřed hřiště se do gólového zakončení dostal Filip Hrabala, o devět minut později mohly Otrokovice slavit podruhé. Nahození Denise Zimmera srazil za záda sparťanského gólmana Martina Beneše František Vykopal. Třetí branka panterů přišla pět minut před koncem první třetiny, kdy na konci pohledné kombinaci stál František Vykopal, který z bezprostřední blízkosti překonal přesouvajícího se libeňského gólmana.

    Druhá třetina přinesla obrovský obrat. Sparta totiž dokázal během dvaceti minut nepříznivý výsledek 0:3 zvrátit. První branku vstřelil po osmi minutách druhé třetiny Lukáš Ujhelyi, o čtyři minuty později se mohl radovat ze vstřelené branky i Josef Juha. Vyrovnávací branku vstřelil kapitán Milan Garčar. Poprvé v dnešním utkání poslal Spartu do vedení Jakub Kolstrunk, který přetavil pohlednou sparťanskou kombinaci ve vstřelenou branku.

    Ve třetí části hry Sparta potvrdila svoje vítězství. Z páté branky se mohl radovat Marek Zouzal, o chvilku později se pak prosadil Jan Marvánek. Hosté to zkoušeli na závěr třetiny bez brankáře, vstřelit ale dokázali pouze jednu branku, kdy skóroval Petr Kittel.

    Střely: 24:18.
    Hráči utkání: Josef Juha (Sparta) a František Vykopal (Otrokovice).
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Lukáš Pešat pálí z poloviny hřiště, jeho okus nakonec srazil jeden ze sparťanských obránců mimo vyhrazenou hrací plochu.
     
    59:32
    František Vykopal v další nadějné střelecké pozici, ani tentokrát nedokázal svůj razantní střelecký pokus vměstnat mezi tři tyče libeňské branky.
     
    59:24
    Lukáš Ujhelyi z poloviny hřiště těsně minul jihomoravskou branku!
     
    59:01
    František Vykopal to zkusil z první ze strany, sparťanskou branku ale nakonec přestřelil.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:30
    Filip Hrabal dobrým obranným zákrokem zastavil rychlý sparťanský brejk, tohle mohlo v klidu skončit rozhodujícím gólem.
     
    58:12
    Závar před domácí brankou gólem nekončí, Otrokovice přesto zůstávají v útoku.
     
    58:01
    Marek Zouzal (Sparta) odehrál balonek po zapískání, rozhodčí ho za to na dvě minuty posílá na trestnou lavici. Otrokovice teď tak budou mít výhodu dvojnásobné početní výhody.
     
    57:30
    Po nepřesné sparťanské přihrávce se k míčku opět dostávají jihomoravské Otrokovice.
     
    57:12
    Filip Hrabal z nadějné střelecké pozice promáchl, k míčku se teď tak dostane Sparta, která se bude snažit ukrojit co největší díl ze zbývajícího času do konce zápasu.
     
    56:35
    Hra Otrokovic bez brankáře pokračuje.
    56:26 Petr KITTEL - 6:4
     
    56:26
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Že by se Otrokovicím ještě povedlo vyrovnat? Z bezprostřední blízkosti sparťanské klece se do zakončení dostal PETR KITTEL, který z první poslal míček pod víko domácí branky. Asistence: František Vykopal.
     
    56:17
    Přízemní pokus Lukáše Pešata proletěl těsně vedle levé tyče sparťanské branky.
     
    56:00
    Otrokovice to zkouší bez brankáře.
     
    55:20
    Obrovská šance Otrokovic! Lukáš Pešat poslal míček na volného Filipa Hrabala, který z bezprostřední blízkosti sparťanské branky ale nedokázal překonat přesouvajícího se Martina Beneše.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 29. Ujhelyi (Juha), 33. Juha (Křenek), 35. Garčar (Zeman), 38. Kolstrunk (Zouzal), 47. Zouzal (Kolstrunk), 47. Marvánek (Mart. Beneš) – 1. Hrabal (Kittel), 10. Vykopal (Zimmer), 16. Vykopal (Gál), 57. Kittel (Vykopal)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar (C), Marvánek, Křenek, Zeman – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Burian, Lang, Hurt – Kocián, Čermák, Čáp.
    PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Michaljovič) – Szweda, Kostka, Zimmer, Mich. Nagy (C), Kvapil – Červenka, Ďuriška, Jurčík – Hrabal, Koláčný, Gál – Blažek, Pešat, Kittel – Haša, Zdražil, Vykopal.

    Diváci: 280
    bahis siteleri