Hattrick Brno – Chodov 7:8 (po pr.) | Střešovice – Česká Lípa 11:6 (kon.) | Sparta – Otrokovice 6:4 (kon.)
Ostrava – Liberec 3:7 (kon.) | Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 1:7 (kon.)
po prodl.
FBŠ Hummel Hattrick Brno
7:8 (3:2, 2:2, 2:3 - 0:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 24.11.2019, 17:00 • SH Maloměřice • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký večer a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou. (19:09:15)
     
    Utkání sledovalo 186 diváků.
     
    Hráči zápasu byli zvoleni Lukáš Jalový (Brno) a Marek Matejčík (Chodov)
     
    Utkání se dnes vydařilo zejména hostujícímu Mikuláši Krbcovi, který zaznamenal šest kanadských bodů za dva góly a čtyři asistence. Čtyřmi body se blýskl domácí Lukáš Jalový, dva góly dal a další dva připravil.
     
    Je dobojováno a i když hosté v utkání ani na okamžik nevedli, přesto si odváží výhru 8:7 po prodloužení. V nastaveném čase zvolil Chodov hru bez gólmana a převaha jednoho muže přinesla kombinaci s vítěznou trefou Ondřeje Mikeše. Publikum však domácí hráče odměňuje bouřlivým potleskem, Hattrick dnes předvedl velice sympatický výkon.
     
    Konec zápasu.
    62:00 Ondřej MIKEŠ - 7:8
     
    62:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Hosté se opět pustili do kombinace před Kejíkem, zprava poslal Krbec přihrávku k brankovišti a ONDŘEJ MIKEŠ sklepl míček za brankovou čáru – 7:8. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    61:20
    Jenže je potřeba myslet i na obranu. Tu nyní hosté trochu podcenili a na Rebra se řítil osamocený Fuchs. Široká klička doleva jej ale dostala ze střeleckého úhlu.
     
    60:10
    Hosté jsou hned od začátku na útočné polovině, nápor podpořili i odvoláním Rebra z branky. Je tu tak přečíslení čtyři na tři.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo, neboť v přestřelce se hostům povedlo na poslední chvíli srovnat a dostat zápas do pětiminutového nastavení. Střelci branek se střídali, Chodov srovnal, Brno se dostalo do vedení a tak stále dokola. Za domácí tým se ve třetí třetině trefili Lukáš Jalový a David Coufal, za Chodov skórovali Mikuláš Krbec, Marek Matejčík a Martin Pražan.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:26 Martin PRAŽAN - 7:7
     
    59:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostům to vyšlo a srovnávají! Po rychlém přechodu do útoku přišla přihrávka na střed a pohotová rána MARTINA PRAŽANA, kterou Kejík nezvládl pokrýt – 7:7. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    59:05
    Míček je mimo hrací plochu a domácí mohou rozehrát.
     
    58:47
    Chodov si bere oddechový čas.
     
    58:15
    Teď už je ale Rebro na střídačce a Chodov hraje v šesti.
     
    57:41
    Hronek udržel míček na útočné polovině, a zatím tak znemožnil hostům začít přemýšlet o hře bez brankáře.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Horák (Procházka II), 17. Ondráček (Hronek), 20. Jalový (Fuchs), 27. Fuchs (Jalový), 38. Mar. Nagy (Jalový), 49. Jalový (Sládeček), 55. Coufal (Mar. Nagy) – 7. Krbec (Pražan), 17. Pražan (Sýkora), 28. Mikeš (Krbec), 33. Maxa (Matejčík), 45. Krbec (Maxa), 50. Matejčík (Krbec), 60. Pražan (Krbec), 62. Mikeš (Krbec)


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kejík (Kuhn) – Jalový, Andrle, Sládeček, Horák – Procházka II, Gold, Fuchs – Coufal, Dvořák, Mar. Nagy – Ondráček, Grábl, Vlach – Maleček, Halama, Máček – Hronek, Kůra.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Pražan, Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Strnad – Maxa, Mikeš, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, M. Koutný – Matejčík, Eremiáš, J. Koutný – Krbec, Plíhal.

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula

    Diváci: 186
    thejrc.org