Třinec – Zlín 4:5 (3:4 po s.n.) | Plzeň – Kladno 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:0 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.)
po s.n. (3:4)
HC Oceláři Třinec
4:5 (0:0, 3:2, 1:2 - 0:0)
Berani Zlín
Úterý 26.11.2019, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Valentin CLAIREAUX - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Vítěznou branku v nájezdech vstřelil VALENTIN CLAIREAUX.
    54:34 Tomáš FOŘT - 4:4
     
    54:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se nedokázali vymanit ze sevření Zlínských a inkasují počtvrté. Střelu od modré vyrazil Kváča před sebe, kde domácí bránící hráči nepokryli volného TOMÁŠ FOŘT, který puk dorazil do třinecké branky. Asistence: Martin Novotný, Jakub Ferenc. Stav utkání 4:4.
    51:20 Lukáš BUCHTA - 4:3
     
    51:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Třineckým bránícím hráčům teď propadla přihrávka ze zlínského útočného rohu mezi kruhy, kde stál LUKÁŠ BUCHTA a opět koriguje na jednobrankový rozdíl. Asistence: Antonín Honejsek, Jakub Šlahař. Stav utkání 4:3.
    46:34 Petr VRÁNA - 4:2
     
    46:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že to Oceláři překombinovali. Drželi puk na holích, ale málo stříleli, hledali ideální kombinaci až do branky. Nakonec se mezi kruhy zjevil nehlídaný PETR VRÁNA, puk mu tam poslal z modré čáry Krajíček a Vrána překonal z ideální pozice na slotu Čiliaka bekhendovou střelou mezi betony. Asistence: Lukáš Krajíček, Matěj Stránský. Stav utkání 4:2.
    34:48 Jakub ŠLAHAŘ - 3:2
     
    34:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Opět vidíme branku Zlína těsně po úspěšně odbráněném oslabení ze strany Ocelářů. Kváča ve třinecké brance toho moc neviděl a zaplul do jeho sítě prudký kotouč, který od modré čáry vyslal JAKUB ŠLAHAŘ. Asistence: Valentin Claireaux, Jakub Ferenc. Stav utkání 3:2.
    31:49 Pavel KUBIŠ - 3:1
     
    31:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Třinečtí oslabení ubránili, ale za Kváčovými zády přesto končí puk vyslaný zlínským hráčem. PAVEL SEDLÁČEK hledal od pravého mantinelu někoho ze svých spoluhráčů před brankou, ale kotouč se po odrazu od Michala Kovařčíka dostal do sítě. Asistence: Pavel Kubiš, Jakub Ferenc. Stav utkání 3:1.
    28:06 Tomáš MARCINKO - 3:0
     
    28:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostali do situace tři na jednoho. Dravecký podržel na druhé straně puk, poslal jej pod padajícím bránícím hráčem na TOMÁŠE MARCINKA a ten měl z levého kruhu za úkol přesně trefit. To se mu povedlo, byť Čiliak byl na místě brzy. Marcinko trefil puk pod horní tyč a zlínský brankář neměl nárok. Asistence: Vladimír Dravecký. Stav utkání 3:0.
    27:18 Michal KOVAŘČÍK - 2:0
     
    27:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zlínští byli po brance aktivnější, ale víc než zblokovanou Šlahařovu střelu nad branku nevymysleli. Na druhé straně se prosazují bratři Kovařčíkové. Ondřej zavezl puk do útočného pásma, dal puk na bratra MICHALA KOVAŘČÍKA, který najížděl z druhé vlny a poslal kotouč přesně k pravé tyči. Asistence: Ondřej Kovařčík, Patrik Hrehorčák. Stav utkání 2:0.
    26:20 Matěj STRÁNSKÝ - 1:0
     
    26:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gól platí, rozhodčí neseznali, že by branky bylo dosaženo způsobem, který odporuje pravidlům. Střelcem branky MATĚJ STRÁNSKÝ, který vystřelil na Čiliakovu lapačku a zlínský brankář puk propustil do své klece. Asistence: Petr Vrána, Lukáš Krajíček. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 27. M. Stránský (P. Vrána, Krajíček), 28. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Hrehorčák), 29. Marcinko (Dravecký), 47. P. Vrána (Krajíček, M. Stránský) – 32. P. Sedláček (Kubiš, Ferenc), 35. Šlahař (Claireaux, Ferenc), 52. Buchta (Honejsek, Šlahař), 55. Fořt (M. Novotný, Ferenc), rozh. náj. Claireaux

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Matěj Stránský (TRI)
    1:1   Jakub Ferenc (ZLN)
    2. série:
    2:1   Jiří Polanský (TRI)
    2:2   Antonín Honejsek (ZLN)
    3. série:
    3:2   Aron Chmielewski (TRI)
    3:2   Jakub Šlahař (ZLN)
    4. série:
    3:2   Štěpán Novotný (TRI)
    3:3   Jakub Herman (ZLN)
    5. série:
    3:3   Petr Vrána (TRI)
    3:4   Valentin Claireaux (ZLN)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Malík) – Kundrátek, Zahradníček, Krajíček (C), M. Doudera, D. Musil, Galvinš – Chmielewski, P. Vrána, M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Martynek, Polanský, Adamský (A) – Novotný.
    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Ferenc, M. Novotný, Nosek (A), Buchta, Gazda, Freibergs, Hamrlík – Fořt, Claireaux, Köhler (A) – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (C) – Šlahař, Honejsek, Herman – Okál, Fryšara, Dufek.

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 4 215
    thejrc.org