Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Riga 1:2 (po pr.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:1 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
2:3 (2:0, 0:2, 0:0 - 0:1)
Admiral Vladivostok
Úterý 26.11.2019, 17:10 • Minsk Arena, Minsk, Bělorusko • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:55 Kosticynovo vyloučení
     
    61:55
    Andrej Kosticyn (MIN) je sice kapitánem, nyní však vytvořil nebetyčnou klukovinu! Při dorážení na Ďjakova nejprve přistrčil zezadu svého soupeře, následně jej zřejmě z frustrace zasáhl holí do obličeje a dostává dvě minuty.
     
    54:22
    Alexandr Pavlovič dostal holí do obličeje od Adama Almqvista (ADM). Almquist dostává za svůj herní přestupek menší trest v podobě dvou minut a Minsk má tedy přímo ideální možnost na rozhodnutí.
     
    41:45
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Kirill Ďjakov – 2 min., podrážení).
     
    35:25
    Na programu tohoto přerušení je další vyloučení v utkání. Nikita Bobrjašov (ADM) tvrdě narazil na mantinel domácího Děmkova a dostává dvě minuty za naražení zezadu.
     
    31:08
    Ivan Lisin (ADM) během souboje s Jevenkem dokázal dostat nepovoleně hůl soupeři do obličeje, čehož si všiml hlavní sudí a posílá Lisina na trestnou lavici.
     
    27:05
    Minsk půjde poprvé v utkání do oslabení. Souboj Olega Jevenka (MIN) se soupeřem v předbrankovém prostoru byl posouzen jako krosček od domácí #21 a rozhodčí vylučují tohoto obra na dvě minuty.
    17:37 Vzájemné vyloučení Strelcova a Jerjomenka
     
    17:37
    První vyloučení přichází na obou stranách a těsně před koncem třetiny uvidíme hru 4 na 4. Vasilij Strelcov (ADM) jde na trestnou lavici kvůli drobnému háčku na Jerjomenka v útočném pásmu. Jenže na trestnou putuje i Vladislav Jerjomenko (MIN), dle názoru sudího totiž pád přihrál.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. A. Kosticyn (Kovyršin, Děmkov), 19. Prince (Spooner) – 29. Ljungh (Vicharev, Lalonde), 35. Ljungh (Lalonde), 64. J. Petrov (Vicharev, A. Osipov)


    HC Dinamo Minsk: Enroth – Kryskin, Znacharenko, Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Gotovec, Ďukov – Martynov, Paré, Prince – Děmkov, A. Kosticyn, Kovyršin – Pulkkinen, Spooner, Pavlovič – Kogaljov, Dadonov, Kitarov – Drozdov.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Miščenko, Kozlovskij, Bobrjašov, A. Osipov, Ostrovskij, Ďjakov – Vicharev, Ljungh, Bakoš – Lisin, J. Petrov, V. Butuzov – I. Zacharčuk, V. Strelcov, Lomako – Mereskin, Glazačev, K. Voronin.

    Rozhodčí: Oskirko, Rogačjov – Kučava, Černyšjov (všichni RUS)

    Diváci: 9 642
    thejrc.org