Zlín – Litvínov 3:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Kladno – Sparta 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 29.11.2019, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Tomáš FOŘT - 3:1
     
    58:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se pojišťují výhru třetím gólem a dnes si připíšou tři body! Ve vlastním pásmu vybojoval puk Bedřich Köhler, který ho poslal na rozjetého TOMÁŠE FOŘTA, který ho bez větších problémů uklidil do prázdné klece. Asistence: Bedřich Köhler.
    55:54 Štěpán FRYŠARA - 2:1
     
    55:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    O výhru Zlína se možná postará čtvrtá domácí útočná formace! Jan Dufek tečovanou přihrávkou našel mezi kruhy ŠTĚPÁNA FRYŠARU, který z první napálil puk ke vzdálenější pravé tyči, brankář hostů nestihl zareagovat. Bez asistence.
    11:57 Juraj MIKÚŠ - 1:1
     
    11:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva nakonec velmi rychle srovnává stav utkání! Po vyhraném vhazování se šikovně uvolnil Adam Jánošík, který švihem nahodil kotouč na bránu. Toto nahození by Marek Čiliak asi zachytil, ale JURAJ MIKÚŠ tečoval puk přesně do jeho protipohybu. Asistence: Adam Jánošík a Michal Trávníček.
    10:00 Jakub FERENC - 1:0
     
    10:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se přesně v polovině první třetiny dostávají do vedení! JAKUB FERENC se tvrdě napřáhl od modré čáry po přihrávce Bedřicha Köhlera. Jaroslav Janus měl zakrytý výhled, takže kotouč doplachtil až do sítě. Asistence: Bedřich Köhler a Valentin Claireaux.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 10. Ferenc (Köhler, Claireaux), 56. Fryšara, 59. Fořt (Köhler) – 12. J. Mikúš (Jánošík, Trávníček)


    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Freibergs, Ferenc, Gazda, Nosek (A), Žižka (C), Buchta, M. Novotný – Köhler, Claireaux, Fořt – Kubiš (A), P. Sedláček, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Okál.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – L. Doudera, Jánošík (A), Ščotka, Kudla, T. Pavelka, Baránek – F. Lukeš, V. Hübl (A), Petružálek – Jarůšek, M. Hanzl, Mahbod – Gerhát, Helt, Myšák – Trávníček, J. Mikúš, Kašpar (C) – Zygmunt.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Lučan, Kis

    Diváci: 4398
    thejrc.org