Luleå – Lausanne 5:2 (kon.) | Biel – Frölunda 3:5 (po pr.) | Zug – Mountfield HK 0:4 (kon.)
Mnichov – Djurgården 0:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:2 (3:0, 1:1, 3:1)
Piráti Chomutov
Úterý 10.12.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 22. kolo
Partner:
     
    54:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Trestné střílení Chomutov proměnil a snížil rozdíl ve skóre na pět gólů! PETER LOBODOWSKI si najel středem hřiště a rychlým forhendovým blafákem přesně zakončil – 7:2.
     
    49:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce poté, co se Východočeši vrátili do plného počtu, skórují posedmé! DANIEL ŠEDIVÝ obdržel puk na pravý kruh a nad ničím se dlouho nerozmýšlel, hrací předmět prostě a jednoduše uklidil do pravého horního rohu – 7:1. Asistence: Dalibor Ďuriš, Martin Drbal.
     
    44:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to 6:1, Lvi si vybudovali pětigólový náskok! PETR MORAVEC se dostal ke kotouč na hraně brankoviště, lehce si ho potáhl a poté překulil touš přes ležícího a natahujícího se brankáře – 6:1. Asistence: Matyáš Budina, Kryštof Lang.
     
    42:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pátá branka pro Hradecké! Východočeši dobře otočili hru a jeli v přečíslení dva na jednoho, zakončení na sebe vzal DANIEL ŠEDIVÝ. A udělal dobře, přesnou bombou se totiž trefil k delší tyči – 5:1. Asistence: Martin Drbal, Lukáš Pajer.
     
    32:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dobré pasáži se prosazují Východočeši a branka to byla velmi pohledná! LUKÁŠ PAJER sebral puk a na hraně brankoviště vymyslel parádičku s hokejkou mezi bruslemi, přičemž touš uklidil přesně pod břevno – 4:1. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    26:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští z nenápadné akce snižují stav zápasu! LUBOŠ DOSPĚL se dostal ke kotouči v oblasti kruhů a prostřelil brankáře kolem levé tyče – 3:1. Bez asistence.
     
    13:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok a Východočeši už vedou o tři branky! Jakub Váchal předložil v přečíslení kotouč k levé tyči MARCOVI LUKAČKOVI, jenž nezaváhal a uklidil puk za přesouvajícího se brankáře – 3:0. Asistence: Jakub Váchal, Tadeáš Pinkas.
     
    07:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi jdou do dvougólového vedení, a to z podobné situace, ze které otevřeli skóre! TADEÁŠ PINKAS obdržel nahrávku mezi dva protihráče, které rychlými kroky překonal, a poté z pravého kruhu zamířil centimetrově přesně k delší tyči – 2:0. Asistence: Dalibor Ďuriš, Marco Lukačka.
     
    02:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Otevření skóre na sebe nenechalo dlouho čekat, Hradečtí jdou do vedení! Martin Pěnčík poslal kotouč na rozjetého MARKA TECLA, který se protlačil za obranu a z mezikruží poslal po ledě puk mezi gólmanovy betony – 1:0. Asistence: Martin Pěnčík, Tadeáš Pinkas.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Tecl (Pěnčík, T. Pinkas), 8. T. Pinkas (Ďuriš, Lukačka), 14. Lukačka (Váchal, T. Pinkas), 33. Pajer (Síla), 43. Daniel Šedivý (Drbal, Pajer), 45. Moravec (Budina, Lang), 50. Daniel Šedivý (Ďuriš, Drbal) – 27. Dospěl, 55. Lobodowski (TS)


    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Drbal, Váchal (C), M. Pinkas, Voňka, Naar, Pěnčík (A) – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Pajer, Budina, Lang, Daniel Šedivý, Tecl.
    Piráti Chomutov: Běhula (48. Bajgar) – Šuráň (A), Seemann, Ludvík, Vaněk, Jungvirt (C), Štochl – Švec, Dospěl, Dani, Popelka, Pech, Benda, Prokop, Janeček, Koláček (A), Svoboda, Lobodowski, Kulich.

    Rozhodčí: Barek – Bohuněk, Roischel
    thejrc.org