Norwich – Arsenal 2:2 (kon.) | Wolverhampton – Sheffield Utd. 1:1 (kon.) | Leicester – Everton 2:1 (kon.)
Manchester Utd. – Aston Villa 2:2 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
1:1 (0:1)
Sheffield United
Neděle 01.12.2019, 15:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:48:50)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:18.
     
    Je dobojováno! Sheffield zásluhou Mousseta udeřil hned z první akce, ale pak už se hlavně bránil a spoléhal na rychlé protiútoky. Hubený náskok mu vydržel do čtyřiašedesáté minuty, kdy Jiménezův centr uklidil do sítě Doherty. Žádný další gól na Molineux Stadium už nepadl a oba tabulkoví sousede se tak navzájem připravili o možnost poskočit před Tottenham na páté místo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru ještě jedna standardní situace pro Wolverhampton. Po faulu na Traorého ale přistál Moutinhův centr na noze Olivera McBurnieho.
     
    90+3
    Stevensův centr z levého rohu pokutového území našel na zadní tyči Robinsona, jehož těžká hlavička proletěla nad brankou. Hostující fotbalista si ještě žádal penaltu, ovšem Castrův obranný zákrok na ni rozhodně nestačil.
     
    90+2
    Nad rámec druhé půle jsou přidány tři minuty. Neporazitelnost obou týmů bude s největší pravděpodobností pokračovat i po vzájemném měření sil.
     
    90+1
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází John Lundstram, přichází Luke Freeman.
     
    90
    Hra se teď dvakrát rychle přelila z jedné strany na druhou. Rychlý brejk Sheffieldu zadrbal nepřesnou přihrávkou Lundstrama. Ten domácí zase přinesl jen žlutý faul Egana.
     
    89
    Ten z pravé strany zrealizoval Moutinho, který tentokrát solidně odcentroval na malé vápno, ale Chris Basham tam odkopl míč před Kilmanam na další roh.
     
    88
    Dohertymu se dvakrát za sebou nabízeli na příjem centru hned tři spoluhráči. Ve druhém případě si O´Connell vypomohl odvrácením míče na rohový kop.
     
    87
    Traoré se nenápadně posunul až do pokutového území, kde dával přihrávku pod sebe na Jotu. Ten si sice odskočil od obránce, ale střelou z první branku překopl.
     
    86
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Lys Mousset, přichází Callum Robinson.
     
    85
    Lundstram po nepřesné přihrávce svého kolegy ještě chytil míč na hrací ploše, ale Bladers v jeho držení stejně vydrželi jen krátce. Po faulu ve středu hřiště se bude střídat.
     
    84
    João Moutinho přetaženým centrem hledal Jotu, který ještě sklepával míč do předbrankového prostoru, ovšem Henderson znovu nečelil žádnému zakončení.
     
    83
    Oliver Norwood si pomohl faulem na Dioga Jotu. Je z toho standardní situace, i když to na přímou střelu nevypadá.
     
    82
    Jeden z hostů nekompromisně odpálil balón před Jinénezem. Mousset jej neměl šanci v souboji udržet a Wanderers se zase vrací na útočnou třetinu hřiště.
     
    81
    Tlak Wolverhamptonu se stupňuje, jenže ho doprovází mizerná předfinální fáze. Po několika špatných centrech přidal Neves nákop na Hendersona.

    Michal Břuchanský

    Branky: 64. Doherty (Jiménez) – 2. Mousset (Baldock)

    Karty:   3. Dendoncker (WOS) – 15. Stevens (SHU), 42. Fleck (SHU), 54. Baldock (SHU), 63. O'Connell (SHU), 90. Egan (SHU)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:18.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Coady (C), Kilman – Doherty, Neves, Moutinho, J. Castro – Traoré, Jiménez, Diogo Jota.
    Náhradníci: Ruddy – Cutrone, Neto, J. Vallejo, Vinagre, Otasowie, Cundle.

    Sheffield United: D. Henderson – Basham, Egan, O'Connell – Baldock, Lundstram (90+1. Freeman), Norwood (C), Fleck – Stevens, McGoldrick (73. McBurnie), Mousset (86. Robinson).
    Náhradníci: Moore – Bešić, Freeman, Jagielka, McBurnie, Robinson, Sharp.

    Rozhodčí: Coote – Kirkup, Hopton
    thejrc.org