Vítkovice – Sparta 1:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:5 (1:2, 2:0, 0:0)
HC Motor České Budějovice
Středa 27.11.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • turnaj O Pohár DHL • 23. kolo
Partner:
     
    V souladu s čl. 409 odst. 1. SDŘ se tři body přiznávají družstvu klubu HC Motor České Budějovice, reg. č. ČSLH 30101, do tabulky Turnaje O Pohár DHL se započítává poměr branek 0:5 v neprospěch družstva Klubu. Veškeré v Utkání dosažené individuální statistky obou zúčastněných družstev se v souladu s čl. 409 odst. 4. SDŘ započítávají. (11:47:56)
     
    Děkuji za pozornost, mějte se hezky.
     
    Je dobojováno! Ve velice pohledném juniorském utkání mohou slavit Bílí Tygři, kteří Budějovicím oplatili těsnou porážku a vyhráli 3:2. Rozhodující branku zaznamenal ve druhé třetině Jakub Hujer.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Tomáši Hubatovi střela od modré čáry nesedla, pomalu jedoucí kotouč však nadělal obrovskou paseku! Na brankovišti dorážel Jakub Novák, jenže Král předvedl dost možná klíčový zákrok utkání a nenechal černou gumu proklouznout za beton. Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:24
    Najman nahodil přes Žembu, Daniel Král zasahuje vyrážečkou. Tlak Budějovic pokračuje.
     
    58:56
    Hosté se drží v blízkosti Královy brány a hrají v šesti!
     
    58:35
    Českobudějovičtí se marně snaží o přechod přes střední pásmo. Nemohou tedy ani odvolat gólmana, aby se do hry podíval šestý bruslař.
     
    57:49
    Jaroslav Pouzar tečoval střílenou přihrávku, zblízka ovšem ztroskotal na betonech Daniela Krále!
     
    57:21
    Bílí Tygři stále drží těsný náskok, získali navíc buly v útočném pásmu. Motor už nemá času nazbyt!
     
    57:00
    Žemba přihrál do strany Křepelkovi a hned se vydal před bránu. Přihrávka se k němu ale vinou dobrého zákroku hostujícího obránce nedostala.
     
    55:47
    Král posunul puk za bránu Jakubu Šedivému, který bezpečně rozehrál. Vpřed hned vyrazil Charvát, jehož střelecký pokus Ludvík nenechal projít.
     
    55:26
    Jaroslav Pouzar i s trochou štěstí udržel kotouč v souboji. Hezky pak nabil do druhé vlny Matouši Hrubcovi, jehož ránu bez přípravy do lapačky skvěle chytil Daniel Král!
     
    54:30
    Daniel Ira přerušil zajímavě se vyvíjející protiútok Budějovic a nahodil puk do pásma. Šeliga poté hledal zpoza brány Adamce, bohužel pro Liberec bez úspěchu.
     
    53:25
    Pořádnou dělovku vypustil od modré lajny Jakub Novák. Kotouč se od zadního hrazení odrazil zpět ke Královi, který měl plné ruce práce.
     
    53:02
    Miloslav Adamec zaváhal při rozehrávce. Puk si vzal Hrubec, jenže Masopust po obdržení přihrávky nedokázal zajímavou příležitost nikterak zužitkovat.
     
    52:29
    Petr Had vyřešil svůj průnik do třetiny sám. Z levého kruhu prověřil Ludvíka, po jehož zákroku se bude vhazovat po gólmanově pravačce.
     
    51:49
    Tomáš Trunda se na modré čáře roztáhl, jak jen to šlo. Postavení mimo hru při akci Žemby stejně nezabránil, hra je nyní plná technických přestupků.
     
    51:20
    Had zblokoval přihrávku Michala Silného, který chtěl z levé strany oslovit některého ze spoluhráčů před bránou. Jihočeši se hned chtěli vrátit do pásma, zastavil je ofsajd.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Měchura (Liška), 33. Křepelka (Adamec, Šeliga), 37. Hujer (Strnad) – 14. Remta (Hrakholski, Hrubec), 18. Krcho (Janoch)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba
    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodčí: Bejček – Svobodová, Klouček
    thejrc.org