Havlíčkův Brod – Šumperk 4:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (1:0 po s.n.)
Písek – China Golden Dragon 5:3 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:7 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.)
Kobra – David Servis 6:2 (kon.) | Tábor – Kolín 3:5 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 5:1 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 6:7 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 4:5 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 2:3 (po pr.)
konec
HC Kobra Praha
6:2 (0:0, 4:1, 2:1)
HC David Servis Č. Budějovice
Sobota 30.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    MILAN DAVÍDEK si zadělává na hattrick, Kobra čtyři a půl minuty před koncem upravuje na 6:2! Nejnovější posila Kobry se uvolnila na pravém kruhu a nelítostně odtud prostřelil Hausera! Asistence: Denis Hedlák, Dominik Valík.
     
    53:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    MILAN DAVÍDEK si při svém návratu na Braník na konto připisuje nejen asistenci, ale také gól! Útočník Kobry se na modré čáře dostal ke kotouči, projel hostující obranou jako nůž máslem a poslal za Hausera další puk – 5:2! Asistence: Dominik Valík.
     
    46:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, pod poněkud šťastnou trefu se podepisuje ROMAN ŠULČÍK. Kapitán David Servisu vypálil z levého kruhu a kotouč se od Sochůrka odrazil vysoko do vzduchu, přičemž následně dopadl za záda domácího gólmana – 4:2. Asistence: Štěpán Hřebejk, Jakub Marek.
     
    37:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zahraniční příznivci domácích jsou opět štěstím bez sebe, jeden z nich dokonce vylezl na mantinel – LUKÁŠ TONDR posílá po rychlé akci Kobru do vedení 4:1! Budějovičtí to budou mít už těžké, Braničtí jsou ve varu a padá jim tam vše, co jim do klece padnout může. Asistence: Dominik Šteiner, Tomáš Šťastný.
     
    33:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro hostující celek pořádně studená sprcha, Braničtí odskakují do dvoubrankového vedení! Krátce po vyhraném vhazování se z velké vzdálenosti prosadil DOMINIK VALÍK – 3:1! Asistence: Milan Davídek.
     
    32:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Němečtí fanoušci jsou v euforii a nabíhají z tribuny k plexisklu, Braničtí v průběhu minuty otáčí skóre duelu na 2:1! Bříškovu odraženou střelu za bezmocného Hausera doklepl LUKÁŠ TONDR, ex-jablonecká spolupráce znovu zafungovala! Asistence: Kamil Bříška, Dominik Šteiner.
     
    31:36
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí nenápadnou střelou vyrovnávají na 1:1, na jihu Prahy začínáme zase od začátku! Mezi modrou čárou a kruhem se kotouče chopil KAREL ŠEFL, který následně překvapil nejen Hausera, ale snad všechny lidi v hale! Asistence: Matyáš Hrubý, Jan Smejkal.
     
    26:16
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají početní výhodu a v sedmadvacáté minutě odskakují do vedení! Po krátké kombinaci Sochůrka prostřelil KRYŠTOF HRALA, který si tak připisuje druhou branku v jihočeském dresu – 0:1! Asistence: Petr Škopek, Jiří Ferebauer.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 32. Šefl (Hrubý, Smejkal), 33. Tondr (Bříška, Šteiner), 34. Valík (Davídek), 38. Tondr (Šteiner, Šťastný), 54. Davídek (Valík), 56. Davídek (Heldák, Valík) – 27. Hrala (Škopek, Ferebauer), 47. Šulčík (Hřebejk, Marek)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Popela, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl – Bříška (A), Heldák, Hlinka, Tondr, Hrubý, Davídek, Smejkal, Šťastný, Petrov, Antončík (C).
    HC David Servis Č. Budějovice: Hauser (Němec) – Kohút, Sičák, Dudáček, Švach, Škopek, Krtek – Kronus, Sumerauer, Hřebejk, Marek, Šulčík (C), Ferebauer (A), Matys, Hrala, Tejko, Vak.

    Rozhodčí: Vyštejn – Dědek, Teršíp.
    thejrc.org