Calgary – Ottawa 3:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 2:1 (po pr.) | Detroit – Washington 2:5 (kon.)
Florida – Nashville 3:0 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:0 (kon.) | Tampa – Carolina 2:3 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 7:3 (kon.)
Los Angeles – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:5 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Florida Panthers
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Nashville Predators
Neděle 01.12.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:41:42)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl ani jeden český či slovenský hokejový hráč.

    Libor Suchánek – čárový rozhodčí
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 27
    Přesilové hry: 0/4 – 0/4
    Vhazování: 50% – 50%
    Zblokované střely: 17 – 18
    Hity: 19 – 24
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. Anton Strålman (FLA) 2+0
    2. Chris Driedger (FLA) 100% úspěšnost
    3. Aleksander Barkov 1+0
     
    Dnešní utkání sledovalo 14 285 diváků.
     
    Je konec! Florida naprosto opanovala poslední periodu, ve které vstřelila další dvě branky a bere z tohoto zápasu plný počet bodů za výhru v šedesáti minutách. Svou druhou branku v utkání přidal Anton Strålman, jenž pálil z podobné pozice jako při prvním gólu. O minutu a půl později zpečetil výsledek týmu Aleksander Barkov. Nashville se sice snažil, ale na skvělého Chrise Driedgera si nepřišel.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Do konce zápasu nám chybí posledních třicet vteřin! V těch se ještě Predators nacházeli nedaleko branky, ale puk se jim do nepodařilo dostat až do ní.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:36
    Nashville se ještě snaží obstřelovat branku soupeře, co to jen jde. Málokterá střela ovšem letí mezi tři tyče. Chris Driedger podal skvělý výkon.
     
    57:51
    Colton Sceviour málem předvedl souboj jen s mantinelem. Kvůli tomu sice nevyhodil kotouč, ovšem domácí ho nakonec přece jen posunuli do středního pásma.
     
    57:13
    Florida zahrála jen na zakázané uvolnění, a tak se hra vrací před jejího gólmana. Nashville to už ani nezkouší bez gólmana.
     
    56:35
    Přesto přišla velmi zajímavá šance, jenže střelecká efektivita hostí je dnes nulová. Hráč Predators mířil svižnou střelou zápěstím na zadní tyč, ale minul.
     
    56:04
    Je sympatické, že Nashville ještě chce vstřelit alespoň nějakou branku. Na body už dnes nejspíše pomýšlet nemůže. Domácí hrají do obrany dobře.
     
    55:44
    Nyní domácí gólman zvládl celou situaci v pohodě. Přišla na něj střela z velké dálky, na kterou dobře viděl. Následuje tedy poslední komerční přestávka.
     
    55:12
    Nashville nedokáže proměňovat ani ty největší šance! Chris Driedger vyrazil střelu s problémy jen před sebe, ale hned dvojice hostujících hráčů neposlala puk do sítě. To se pak hosté ale nemohou divit.
     
    54:45
    Střely na branku: 27 – 24
     
    54:00
    Do konce utkání zbývá přesně šest minut! Domácí hokejisté jsou nadále hodně aktivní a nechtějí nic ponechat náhodě. Nyní proběhlo buly na půlící čáře.
     
    53:26
    Craig Smith neměl komu nahrát, a tak vypálil od mantinelu u modré čáry. Chris Driedger má puk bez potíží v lapačce a následuje komerční přestávka.
     
    52:55
    Aktivita Floridy navíc ani nadále neopadá. Panthers nechtějí už nechat hosty zbytečně zdramatizovat utkání a chtějí si dojít pro klidnou výhru.
     
    52:20
    Domácí celek potvrzuje, že je týmem, který střílí nejvíce branek v poslední části. Dnes si tento počet vylepšil zatím o další dva přesné zásahy.
    51:09 Aleksander BARKOV - 3:0
     
    51:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí právě definitivně rozhodují dnešní utkání, jelikož střílí už třetí branku! Keith Yandle zachytil puk na modré, poslal ho po mantinelu. Tam Jevgenij Dadonov posunul kotouč na ALEKSANDRA BARKOVA, jenž z nízkého úhlu poslal kotouč za záda gólmana! Asistence: Jevgenij Dadonov a Keith Yandle.
     
    50:16
    Yannick Weber se odhodlal ke střele od modré, když viděl nezformovanou obranu domácích. Jeho rána ovšem byla sražena domácím obráncem mimo.
     
    49:42
    Nashville je nyní v celkem kritické situaci. Prohrává totiž už o dva góly a v poslední třetině nepodává zrovna optimální výkon. Bude to mít sakra těžké.
    48:38 Anton STRÅLMAN - 2:0
     
    48:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Juuse Saros byl obrán za svou brankou o puk a nyní toho může litovat! Vincent Trocheck mu tam sebral kotouč, chvilku ho podržel na holi. Následně našel před brankou volného ANTONA STRALMANA, který dnes střílí i druhý gól svého celku! Asistence: Vincent Trocheck.
     
    48:02
    Další velká šance domácího celku, který mohl mít vítězství už několikrát v kapse! Domácí totiž ujeli do přečíslení, ve kterém Jonathan Huberdeau hledal spoluhráče, ale ten se k puku už nedostal!
     
    47:35
    Dominic Toninato ukázal, jak rychlým je bruslařem! Předjel hned dva soupeře, a tak se nepískal icing. Na závěr přišla nepřesná střela od modré.
     
    47:16
    Chris Driedger bude dnes dost možná vyhlášen hlavní hvězdou zápasu. Nepustil ve svém prvním startu letos ani jednu branku a drží akce týmu nad vodou.
     
    47:05
    MacKenzie Weegar si chtěl udělat útočný výlet a jako obránce se probíjel do útočného pásma. Zde mu však byla brzy vystavěna stopka, už na modré.
     
    45:54
    Na druhé starně zase Nashville chvilku útočil. Nakonec mělo přijít nahození od modré, ale to se vůbec nedostalo před branku. Zastavil ho domácí hráč.
     
    45:16
    To byla dobrá šance na straně Floridy! Ta dobře napadal v útočném pásmu, načež přišla přihrávka do jízdy domácího hráče, jehož dělová rána jen zaduněla o zadní mantinel!
     
    44:52
    Florida je v poslední části lepším celkem, což ukazuje i počet střel. Sama jich totiž vypálila pět, zatímco soupeř jen jednu jedinou.
     
    44:32
    Michael Matheson zal puk těsně před červenou čárou a poslal ho po mantinelu. Sudí si dobře všimli, že to už bylo zakázané uvolnění, které odpískali.
     
    44:13
    Hokejisté v červených dresech jsou pro změnu v útoku. Juuse Saros se musel hodně ohánět, ale má puk někde pod svými betony.
     
    43:43
    Hra se celkem hodně přesouvá ze strany na stranu. Nyní se kotouč dostal mimo mantinely a vhazovat se bude v obranném pásmu floridského týmu.
     
    43:00
    Dominic Toninato se dostal ke střele z levé strany mantinelu. Jeho rána ale byla zablokována, a tak se kotouč vůbec nevešel mezi tři tyče.
     
    42:33
    Střely na branku: 19 – 18
     
    42:09
    Nashville bude chtít naopak hlavně přitvrdit, aby se dostával častěji ke kotoučům. To nyní předvedl v útočném pásmu, ale kýžený puk nezískal.
     
    41:35
    O něco aktivnějšími v úvodu druhé části jsou domácí hokejisté. Ti se snaží útočit, ale většinou si v té nejdůležitější fázi pošlou nepřesnou přihrávku.
     
    41:00
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    40:35
    Teoreticky by se dala očekávat nějaká větší přestřelka, jelikož právě tyto dva týmy ovládají statistiku vstřelených branek ve třetí části – 35 a 34.
     
    40:20
    Je před námi poslední třetina, do které oba týmy vstupují se čtyřmi hráči v poli. Florida má však na své straně výhodu, a to jednobrankového vedení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 16 – 18
    Přesilové hry: 0/3 – 0/4
    Vhazování: 43% – 57%
    Zblokované střely: 12 – 12
    Hity: 13 – 16
    Florida vede po dvou třetinách o jediný gól!
     
    Už jsou za námi dvě třetiny, po kterých vede domácí tým o jednu branku. O tu se postaral Anton Strålman, jenž pohotově napálil kotouč po zákroku gólmana pod horní tyčku. Následně se hra znovu celkem zklidnila. Nashville měl k dispozici přesilovou hru pět na tři, ale využít ji nedokázal. dnes jsou početní výhody týmům spíše na škodu, výhodu má v tu chvíli spíše bránící celek. Každopádně před poslední dvacetiminutovkou vede Florida, ale jen o jednu branku.

    Další třetina začne přibližně ve 2:56.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Keith Yandle byl sice obtěžován na útočné modré, přesto šikovně nahodil kotouč. Jeho nahození ovšem nešlo mezi tři tyče, navíc ho nikdo nedokázal tečovat.
     
    39:10
    Ryan Johansen naprosto zbytečným zákrokem sebral svému týmu přesilovou hru. Nyní tedy uvidíme po zbytek třetiny hru ve čtyřech.
     
    39:00
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Johansen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:58
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Huberdeau – 2 min., sekání).
     
    38:24
    Panteři se vydali napadat do útočné třetiny, ale Predators to dobře vykombinovali. Navíc rychle přešli do útoku, ale je to další zákrok pro gólmana Floridy.
     
    37:46
    Nashville se ještě snaží s výsledkem něco udělat. Na sebe to chtělo vzít pravé křídlo, jenže jeho střela od modré trefila jen hráče domácích na ose hřiště.
     
    37:27
    V posledních momentech tohoto zápasu se opravdu často přerušuje hra. Nyní nastalo další přerušení, a to po úspěšném zákroku domácího brankáře.
     
    36:58
    Jevgenij Dadonov se natahoval po dlouhé přihrávce, co to šlo, ale nakonec kotouč nezasáhl. Proto se píská další zakázané uvolnění na domácí straně.
     
    36:23
    Hra se v posledních minutách znovu četné přesouvá ze strany na stranu, ale bez nějakých vážnějších šancí. Tempo z úvodu druhé části je v nedohlednu.
     
    36:01
    Hra se vrátí před domácí branku. Floridští hráči si totiž nerozuměli s rozehrávkou, a tak skončil kotouč až na zakázaném uvolnění.
     
    35:26
    Florida vyhrála buly v útočné třetině a dostala se rovnou ke střele. Ta přišla od modré a byla hodně svižná, ale Juuse Saros nemusel vůbec zasahovat.
     
    35:05
    MacKenzie Weegar je na ledě!
     
    34:30
    Panthers sice nadále hrají oslabení, ale ta jsou zatím silnou stránkou obou týmů v dnešním zápase. Znovu dvakrát za sebou vyhodili puk až za brankáře hostí.
     
    33:55
    Chris Driedger předvedl reflexivní zákrok proti tečované střele, když ji vyrazil lapačkou! Následně navíc jeho spoluhráč odpálil kotouč přes všechny čáry.
     
    33:35
    Anton Strålman je na ledě!
     
    33:08
    Dobrý start Floridy to těžkých třiceti vteřin. Domácí se totiž budou bránit dvojnásobné přesilové hře, zatím se jim to daří bez větších problémů.
     
    33:05
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (MacKenzie Weegar – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    33:00
    Po chvilce se navíc dostali ke kotouči domácí, kteří poslali kotouč přes všechny čáry. I oni se zatím brání dobře.
     
    32:26
    Predators ovšem znovu vyhráli buly v útočné třetině a jsou v této dovednosti lepším týmem. Poté přišla okamžitě střela od modré, jenže nebyla přesná.
     
    32:02
    Zatím asi nejlepší start početní výhody vidíme právě teď. Hosté sevřeli svého soupeře, ale Chris Driedger drží svůj tým i nadále, chytá opravdu dobře.
     
    31:35
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Anton Strålman – 2 min., sekání).
     
    31:31
    Hosté pokračují ve své aktivní hře, chtěli by co nejdříve srovnat. Nyní k tomu navíc budou mít možnost, jelikož si svou aktivní hrou vybojovali přesilovku.
     
    30:48
    Aleksander Barkov se hnal do velké šance! Nedokázal ale dobře zakončit, jelikož byl tísněn obráncem, který ho na poslední chvíli stihl dojet.
     
    30:27
    Nashville přežil dnes už své třetí oslabení a zatím hraje v této disciplíně na jedničku. Roman Josi pálil bekhendem do míst, kde byl Chris Driedger připraven.
     
    29:48
    Dan Hamhuis je na ledě!
     
    29:22
    Vincent Trocheck se dostal ke střele z vrcholku kruhu při rychlém přechodu do útoku. Juuse Saros si s jeho ránou poradil a vyrazil ji betonem mimo nebezpečí.
     
    28:50
    Jinak ale zatím hrají hostující hráči oslabení velmi dobře. Už dvakrát se ve svém obranném pásmu dostali ke kotouči a vyhodili ho přes všechny čáry.
     
    28:14
    Denis Malgin křižným pasem hledal spoluhráče na druhé straně útočného pásma. Jeho pas byl ale moc prudký, takže domácí hráč puk z první netrefil.
     
    27:48
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Dan Hamhuis – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:48
    Po celkem dlouhé době se nám přerušila hra. Kotouč se totiž dostal mimo mantinely, takže sudí musel odpískat. před námi je proto komerční přestávka.
     
    27:15
    Střely na branku: 10 – 9
     
    26:41
    Domácí získali kotouč v dobré pozici! Proto přišla přihrávka na střed hřiště a rána z první, jenže ta o kousek minula vzdálenější tyčku branky hostí.
     
    25:53
    Obětavý zákrok v podání domácího hráče poslal kotouč až do útočné třetiny. Nashville se tak před další útočnou akcí pro něj musí ke gólmanovi vrátit.
     
    25:07
    Predators se ve třech hráčích vydali do útočné třetiny, obrana šla střídat. Ani to jim ale k ničemu nebylo, jelikož v souboji u mantinelu ztratili kotouč.
     
    24:33
    Nyní se hra konečně přelévá ze strany na stranu a vidíme parádní zápas. Spokojenější jsou rozhodně domácí fanoušci, jejichž tým šel záhy do vedení.
     
    24:01
    Juuse Saros váhal s rozehrávkou za svou brankou a málem se mu to vymstilo. Ztratil totiž puk, ale Florida nebyla v pasech dostatečně rychlá.
     
    23:26
    Florida vstoupila do druhé části podstatně lépe než do té první. Je jasně lepším týmem na ledě a nejspíše by ještě mohla přidat nějakou tu branku.
     
    22:24
    Jenže místo toho málem inkasoval, to byla velká šance domácích! Ti se dostali do rychlého přečíslení, ale ani Jonathan Huberdeau, ani nikdo jiný nedokázal dostat puk za gólmana hostí, který už jen ležel.
     
    22:07
    Chris Driedger na druhé straně raději přikryl kotouč pod svou lapačku. Následuje tak buly po jeho levé ruce, Nashville by chtěl rychle srovnat.
    21:06 Anton STRÅLMAN - 1:0
     
    21:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají po rychlém kontru a dobrém napadání do vedení! Nejprve sice ztratili puk v útočném pásmu, ale zabojoval o něj Dominic Toninato. Po skrumáži gólman vykopl puk před sebe, kam si sjel ANTON STRALMAN, jenž propálil svou dělovkou vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Colton Sceviour a Noel Acciari.
     
    20:39
    Byl to právě hostující hráč, který se vydal do útoku. Nepohlídal si ale ofsajdovou hranici, čehož si čárový sudí všiml, následně i odpískal.
     
    20:12
    A už se zase hraje! Do druhé periody tedy jdeme za stavu 0:0. O něco aktivnější byl předtím Nashville, potvrdí to i ve druhé třetině?
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 5 – 8
    Přesilové hry: 0/2 – 0/1
    Vhazování: 46% – 54%
    Zblokované střely: 4 – 5
    Hity: 7 – 9
     
    Je za námi první třetina, ve které jsme neviděli ani jednu branku. Navíc jsme neviděli ani moc zajímavějších šancí. Lepším týmem na ledě byl Nashville, hlavně tedy na začátku třetiny, ale využít toho nedokázal. Viděli jsme i tři přesilové hry, ale ani jedna z nich nebyla sehrána ani trochu dobře. Proto je to tedy 0:0, snad uvidíme v dalších částech zápasu lepší podívanou.

    Další třetina začne přibližně ve 2:00.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Tahle třetina se téměř s jistotou dohraje bez branek. Zrovna atraktivní podívanou jsme tedy neviděli. Snad se to do druhé třetiny o něco zlepší.
     
    19:07
    Dan Hamhuis je na ledě!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:30
    Nyní se jí to konečně povedlo a Nashville se musí bránit. Viděli jsme střelu Jonathana Huberdeaua, která se ovšem nevešla mezi tři tyče.
     
    18:00
    Florida se sice už dostala k jedné střele, jenže to je od ní zatím vše. Od té doby má obrovské problémy usadit se v pásmu a minuta přesilovky je pryč.
     
    17:32
    Vlastně zatím takový klasický start v dnešních přesilových hrách. Bránící tým opět vyhrál vhazování a poslal kotouč daleko od své branky.
     
    17:07
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Dan Hamhuis – 2 min., sekání).
     
    17:07
    Frank Vatrano navíc zůstává sedět na ledě poté, co na něj byl spáchaný faul, uvidíme, jestli bude schopen pokračovat. Zatím je v péči lékařů.
     
    16:56
    Frank Vatrano si najížděl na dlouhou přihrávku na útočnou modrou! Ta na něj sice šla, ale domácího útočníka zradilo zpracování. Škoda pro Floridu.
     
    16:18
    Florida se ke konci třetiny rozhodla, že bude hrát o něco aktivněji. Už se snaží i napadat rozehrávku soupeře, ale kýžené ovoce jí to zatím nenese.
     
    15:47
    Domácí jeli tři na dva, ale nakonec ani nevystřelili! Hned dva hráči se spolu totiž potkali na pravé straně mantinelu, kde si navzájem jen překáželi.
     
    15:03
    Hosté si byli vědomí svého ofsajdu, a tak nechali puk dojet k domácímu hráči. Mezitím vyklidili pásmo a šli střídat. První část se blíží ke svému konci.
     
    14:43
    Chris Driedger nyní pro jistotu přikryl puk a nechal přerušit hru, jelikož jediný, kdo k němu dojížděl, byl soupeř. Před námi je další komerční přestávka.
     
    14:30
    Zatím to nevypadá, že bychom mohli gól v první třetině vidět. Do jejího konce sice ještě chybí pět a půl minuty, ale gólové šance nevidíme.
     
    13:51
    Rocco Grimaldi se dostal k dorážce u pravé tyčky. Chris Driedger ale drží svůj tým i nadále! To je opravdu povedený první start v letošní sezóně.
     
    13:27
    Keith Yandle, který dnes nastupuje s ochranou obličeje byl u puku dříve. Přesto Nashville vypálil, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    13:08
    Nyní už to vypadalo vcelku zajímavě! Aleksander Barkov vypálil od modré, když se po jeho střele odrazil puk zpět do brankoviště. Zde nejlépe zasáhl Juuse Saros.
     
    12:32
    První perioda zatím plyne celkem svižně, zase tolik se nepřerušuje. Jen je škoda, že jsme ještě neviděli branku. Tu by to nějakou už pomalu chtělo.
     
    12:12
    Vincent Trocheck je na ledě!
     
    11:45
    A navíc ještě dvakrát k tomu. Vypadá to, že i domácí hokejisté ustojí první oslabení v zápase.
     
    11:16
    Na malý okamžik se hosté usadili v útočné třetině. Po nepřesné střele se ale puku zmocnila Florida, jež znovu poslal kotouč přes všechny čáry.
     
    10:43
    Což se nedlouho poté opakovalo. Dnes to nevypadá, že početní výhody budou silnou zbraní jednoho z týmů. Utkání je ale zatím na svém startu.
     
    10:20
    Ani Nashville nezačal sovu početní výhodu zrovna ideálně. Domácí totiž vyhráli buly ve svém obranném pásmu a poslali kotouč přes všechny čáry.
     
    10:12
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., sekání).
     
    09:58
    Daniel Carr je na ledě!
     
    09:23
    Tak tato přesilová hra zatím není od Floridy ani trochu povedená. Místo kombinace v útočném pásmu jezdí její hráči spíš pro puky ke svému brankáři.
     
    08:51
    Což se jim sice povedlo celkem rychle, jenže Panthers se na puku zase dlouho neudrželi. Hostující obránce vyhodil puk po zákroku svého gólmana.
     
    08:22
    Hosté začali své oslabení na jedničku. Po chvilce se dostali ke kotouči a poslali ho přes všechny čáry. Domácí budou muset zase dobývat útočné pásmo.
     
    07:58
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Daniel Carr – 2 min., podrážení).
     
    07:46
    Jevgenij Dadonov se samostatnou akcí dostal až do útočného pásma a nemyslel to vůbec zle! Poslal parádní křižnou přihrávku, která jen těsně minula spoluhráče.
     
    07:10
    Keith Yandle nahazoval puk na branku. Jeho nahození ale nešlo mezi tři tyče, a tak se Juuse Saros po kotouči mohl opravdu jen ohlédnout.
     
    06:47
    Daniel Carr byl u puku jako první, proto se nyní zakázané uvolnění nepískalo. Hosté navíc rovnou přesunuli hru dopředu a Driedger má puk pod lapačkou.
     
    06:09
    Brian Boyle kroužil v útočném pásmu, ale proti trojici soupeřů neměl moc šancí na úspěch. Ti rychle přesunuli hru a Chris Driedger má další zákrok.
     
    05:28
    Na ledě byla za hosty celkem unavená pětka. Proto jen nahodila kotouč, tak aby z toho nebyl další icing, načež se celá pětice vydala rovnou na střídačku.
     
    05:02
    V útoku se si Panthers moc dlouho neudrželi, přesto se hra vrátí před gólmana hostí. Nashville dnes už podruhé zahrál jen na zakázané uvolnění.
     
    04:36
    Jenže stačila jedna nepřesná přihrávka, načež se hosté vyhnali z pásma. O první atak se tak mohou pokusit i domácí hokejisté, ti toho ještě moc nepředvedli.
     
    04:02
    I nadále je o něco aktivnější Nashville, který se nyní snaží vybojovat kotouč v útočné třetině. To se mu povedlo, a tak tam může začít kombinovat.
     
    03:27
    MacKenzie Weegar měl náskok na dojetí puku, u kterého nakonec byl první. Proto se predátorům píská zakázané uvolnění, buly po pravici gólmana.
     
    02:53
    Domácí hokejisté nyní mohou trochu zklidnit hru. Zatím byli pod obrovským tlakem, zatímco Juuse Saros se na druhé straně zatím celkem nudí.
     
    02:08
    Jenže Florida si koleduje, Nashville měl velkou šanci na vstřelení branky! Rocco Grimaldi vystihl špatnou rozehrávku a měl před sebou gólmana. Ten ale sklapl betony včas a udržel puk ve výstroji před dotírajícím Smithem!
     
    01:52
    Po dvou minutách bude muset Nashville opustit útočné pásmo, jelikož kotouč se dostal mimo hrací plochu. Jako poslední se navíc dotkl hráč hostí.
     
    01:20
    Predators začali toto utkání hodně aktivně a drží se v útočném pásmu. Dante Fabbro podržel kotouč na modré a poslal ho dále po mantinelu.
     
    00:58
    Chris Driedger už musel čelit první ataku soupeře, ale se střelou na bližší tyč si poradil. Následně jeho spoluhráči poslali kotouč na zakázané uvolnění.
     
    00:14
    A dnešní utkání mezi Floridou a Nashvillem právě začalo! Úvodní buly vyhráli domácí, kteří dnes hrají v červených dresech, hosté v bílých.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad, Yandle, Brown, Matheson, Strålman, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Malgin, Trocheck, Connolly – Vatrano, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Acciari, Toninato.

    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis, Josi, Fabbro, Ekholm, Y. Weber, Hamhuis – Järnkrok, Johansen, F. Forsberg – Mikael Granlund, Duchene, Carr – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Olivier, Sissons, Watson.
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhne ani jeden český či slovenský hokejový hráč.
     
    Nashville Predators

    I Nashville zatím podává velmi dobré výkony a bude bojovat o vyřazovací boje. Po dvaceti pěti utkáních má na svém kontě osmadvacet bodů a patří mu deváté místo v rámci Západní konference. Predators mají oproti svému soupeři jemně kladné skóre. Sami totiž nasázeli osmdesát sedm branek, zatímco jich inkasovalo dvaaosmdesát. Nashville vyhrál z posledních dvou zápasů hned dva. Nejprve doma přehrál St. Louis 2:1, načež padl na svém ledě s Las Vegas, ale vybojoval alespoň bod. V zatím posledním utkání porazil Nashville Carolinou na jejím ledě 3:0.

    Nejproduktivnější hráči:
    Roman Josi – 24 bodů (7+17)
    Matt Duchene¨- 20 bodů (7+13)
    Ryan Ellis – 19 bodů (4+15)
     
    Florida Panthers

    Florida je na tom ze začátku nové sezóny přece jen dobře a je rozhodně příjemným překvapením. Po pětadvaceti zápasech má na svém kontě dvacet devět bodu, které ji řadí na sedmé místo. Panteři však inkasují celkem dost branek a mají lehce záporné skóre. Dostali totiž devadesát tři branek, zatímco jich sami vstřelili jednadevadesát. Florida z posledních tří utkání nevyhrála ani jedno. Postupně padla s Carolinou, Buffalem a Washingtonem.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jonathan Huberdeau – 31 bodů (10+21)
    Aleksander Barkov – 30 bodů (7+23)
    Jevgenij Dadonov – 20 bodů (10+10)
    Nenechte si ujít duel mezi Floridou a Nashvillem!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 22. Strålman (Sceviour, Acciari), 49. Strålman (Trocheck), 52. Barkov (Dadonov, Yandle)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad, Yandle, Matheson, Strålman, Weegar, Pysyk – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Malgin, Trocheck, Connolly – Vatrano, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Acciari, Toninato.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis, Josi, Fabbro, Ekholm, Y. Weber, Hamhuis – Järnkrok, Johansen, F. Forsberg – Mikael Granlund, Duchene, Carr – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Olivier, Sissons, Watson.

    Rozhodčí: Francis Charron, Jean Hebert – Pierre Racicot, Libor Suchánek

    Diváci: 14 285
    thejrc.org