Litoměřice – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Chomutov – Vsetín 6:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 5:3 (kon.)
Jihlava – Sokolov 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 1:2 (po pr.)
Slavia – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:4 (3:1, 1:0, 2:3)
HC Baník Sokolov
Pondělí 02.12.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:54
    Zase to před sokolovskou brankou hořelo! Při signalizované výhodě vyplaval puk před branku na Harkabuse, který ale trefil tyčku. Vyloučeným na straně Sokolova je Matěj Zadražil (SOK) za držení.
     
    48:43
    Emoce jdou po dlouhé době v Jihlavě opět nahoru. Po tvrdém hitu na Jiřího Fronka u hostující střídačky hra pokračovala dále, sudí si vyhlédli jako nedovolený zákrok až ten Josefa Skořepy (JIH), který dostává dvě minuty za podrážení.
     
    46:31
    Po komerční přestávce se rozehraje další jihlavská přesilovka. Petr Přindiš (SOK) je trestán za hákování. Dukla má tedy dobrou možnost v přesilové hře odskočit zpět na klidnější náskok dvou branek.
     
    33:27
    Tomáš Čachotský (JIH) sice protestuje, ale na trestnou půjde stejně. Za důrazný souboj s Kadeřábkem je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    29:55
    Matěj Zadražil (SOK), mimojiné velký kamarád střelce čtvrtého gólu Dukly, teď bude snahu Sokolova sledovat z trestné lavice. Dopustil se totiž podrážení.
     
    24:39
    Tomáš Pařízek (SOK) zatáhl před brankou za záchrannou brzdu, holí stáhl k zemi Anděla a za tento zákrok je oprávněně vyloučen na dvě minuty.
     
    18:27
    První přesilovou hru dostává do svého arzenálu i Dukla. Jaromír Kverka (SOK) zahákoval rozjíždějícího se Holého a jde ven.
     
    13:24
    Po druhé komerční přestávce dostane Baník druhou přesilovku. Náhoda? Nemyslím si. Každopádně, Adam Zeman (JIH) si za brankou podle rozhodčího Doležala pomohl nedovoleným bráněním a je vyloučeným hráčem.
     
    09:36
    Václav Půža (JIH) důrazně dojížděl nahození a osprchoval Haase, což se nelíbilo bijci Petru Přindišovi. Potenciální strkanici nakonec čároví rychle rozehnali, Půža ale míří na trestnou lavici.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Skořepa (Chlubna, Anděl), 16. Poletín (T. Harkabus), 18. Čachotský (Staněk), 27. T. Harkabus (Skořepa, Čachotský), 52. Anděl (J. Pohl), 57. Fronk (Půža, Čachotský) – 3. Vracovský, 41. Kverka (Osmík), 43. Vracovský (Osmík), 50. Kverka (Přindiš, Vracovský)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (58.–58. Jan Brož) – J. Pohl, Staněk, Vála, D. Kolář, Půža, J. Holý, Piegl – Čachotský (A), Fronk, Lichanec – Anděl, Skořepa (C), Chlubna – T. Harkabus, Poletín, Machač – A. Zeman, Juda, Matýs.
    HC Baník Sokolov: Haas (Kašpar) – Přindiš (A), Vodička, A. Rulík, Kadeřávek, Šafář, Pařízek, Michálek – Kovařík (A), M. Zadražil, Švec – Vracovský, Kverka, Osmík (C) – T. Rohan, Vrána, Křemen – Křehlík, Kuběna.

    Rozhodčí: Doležal, Vrba – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 759
    thejrc.org