Litoměřice – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Chomutov – Vsetín 6:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 5:3 (kon.)
Jihlava – Sokolov 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 1:2 (po pr.)
Slavia – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:4 (3:1, 1:0, 2:3)
HC Baník Sokolov
Pondělí 02.12.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další individuální akce a tolik gólu snad diváci v Jihlavě hodně dlouho neviděli! JIŘÍ FRONK se sám nadechl na levém křídle, protáhl kotouč přes tři obránce a zkusil překonat Haase na bližší – levé – tyči. Prvně to sice vypadalo, že kotouč bude mít mladý gólman v lapačce, záhadným způsobem ale prolétl až do branky – 6:4! Asistence: Václav Půža, Tomáš Čachotský.
    56:30 Jiří FRONK - 6:4
    51:47 Lukáš ANDĚL - 5:4
     
    51:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Všechny předchozí události částečně zapomenuty, Jihlava využívá přesilovku a bere si vedení zpátky! Krásná práce LUKÁŠE ANDĚLA, který si ze středového kruhu vybruslil na pravé křídlo, aby si zase sjel zpět před branku, odmítl si obránce a zblízka prostřelil Haase přes lapačku – 5:4! Asistence: Jan Pohl.
    49:08 Jaromír KVERKA - 4:4
     
    49:08
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolovský comeback a na domácích tribunách to zase vře, zlobou jak na hráče, tak na rozhodčí. Střela Petra Přindiše od modré byla dvakrát tečována a Chaloupek ji vyrazil jenom na JAROMÍRA KVERKU, od jehož nohy se puk odrazil do branky. Sudí ještě chtěli řešit možné kopnutí puku do branky, gól ale platí v plném rozsahu – 4:4! Asistence: Petr Přindiš, Tomáš Vracovský.
    42:27 Tomáš VRACOVSKÝ - 4:3
     
    42:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Hrubě nepovedený vstup do třetí třetiny a na stadionu se zase bučí! Krátkou nahrávku na Koláře vypíchl Osmík a postrčil puk do brejku na TOMÁŠE VRACOVSKÉHO. Ten nic nevymýšlel, udělal Chaloupkovi kličku do bekhendu a zavěsil pod víko. Dukla ještě nemá zdaleka jisté body – 4:3! Asistence: Martin Osmík.
    40:56 Jaromír KVERKA - 4:2
     
    40:56
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník hlásí povedený vstup do třetí třetiny a částečný návrat do utkání! JAROMÍR KVERKA se zmocnil kotouče na levé straně, vyměnil si jej s Osmíkem a z velice ostrého úhlu prostřelil Chaloupka na otevřeném prostoru přední tyče – 4:2! Asistence: Martin Osmík.
    26:41 Tomáš HARKABUS - 4:1
     
    26:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HARKABUS sice 27 zápasů čekal na gól a valila se na něj kritika, ale svojí prací v posledních utkáních si toto odčiňuje! Právě Harkabus vystřelil současně s koncem přesilovky od modré, Haas vyrazil jenom před brusle Skořepy, který v nastalém zmatku nedokázal dotlačit puk do branky. Přesto ale tlak Jihlavy pokračoval a po zpětné přihrávce Skořepy před branku Harkabus na protější tyč kotouč bez problémů zavěsil – 4:1! Asistence: Josef Skořepa, Tomáš Čachotský.
    17:19 Tomáš ČACHOTSKÝ - 3:1
     
    17:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Konstantní tlak po druhém gólu Dukly rezultuje v další zásah domácí skvadry! Robin Staněk si zpracoval puk na modré čáře a vystřelil na branku. Opět to byl nedůraz v předbrankovém prostoru Baníku, Haas holí vyklepl puk před sebe, kde se motalo duo TOMÁŠ ČACHOTSKÝ a Peter Lichanec. Právě domácí ikona je označena nakonec za střelce gólu po dorážce z pádu – 3:1! Asistence: Robin Staněk.
    15:41 Michal POLETÍN - 2:1
     
    15:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští přečkali přesilovou hru Sokolova a jdou podruhé v zápase do vedení! MICHAL POLETÍN ukázal, jaká jednoduchá cesta vede ke vstřelení gólu. V obranném pásmu mu přiťuknul puk Harkabus a domácí #33 se vydala na výlet do útoku. Poletín nejprve z vrcholku kruhu vystřelil, Haas vyrazil před sebe, ale také přímo na hůl nejproduktivnějšího hráče Dukly. Dorážka pak skončila přímo ve vinglu – 2:1! Asistence: Tomáš Harkabus.
    02:08 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:1
     
    02:08
    Baník právě vstřelil branku!
    Několik silných hlasů z tribuny by si přálo Duklu, neboť Sokolov brzo srovnává! Domácí obrana se hrubě nepohodla při rozehrávce za vlastní brankou, Staněk se srazil s Chaloupkem a puk se zpoza branky dostal na TOMÁŠE VRACOVSKÉHO. I když zřejmě Vracovský není po ráně kotoučem z první minuty fit, gól pro Baník zařídil a srovnává stav na 1:1! Bez asistence.
    01:06 Josef SKOŘEPA - 1:0
     
    01:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá brzkého vedení po 66 sekundách hry. Lukáš Anděl udržel kotouč v útočném pásmu, nahrál puk na Tomáše Chlubnu, který od modré vystřelil na Haase. Mladý gólman Sokolova neudržel puk ve výstroji, což byla snadná kořist pro JOSEFA SKOŘEPU. Ten jenom doklepl do branky a potěšil tribuny – 1:0! Asistence: Tomáš Chlubna, Lukáš Anděl.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Skořepa (Chlubna, Anděl), 16. Poletín (T. Harkabus), 18. Čachotský (Staněk), 27. T. Harkabus (Skořepa, Čachotský), 52. Anděl (J. Pohl), 57. Fronk (Půža, Čachotský) – 3. Vracovský, 41. Kverka (Osmík), 43. Vracovský (Osmík), 50. Kverka (Přindiš, Vracovský)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (58.–58. Jan Brož) – J. Pohl, Staněk, Vála, D. Kolář, Půža, J. Holý, Piegl – Čachotský (A), Fronk, Lichanec – Anděl, Skořepa (C), Chlubna – T. Harkabus, Poletín, Machač – A. Zeman, Juda, Matýs.
    HC Baník Sokolov: Haas (Kašpar) – Přindiš (A), Vodička, A. Rulík, Kadeřávek, Šafář, Pařízek, Michálek – Kovařík (A), M. Zadražil, Švec – Vracovský, Kverka, Osmík (C) – T. Rohan, Vrána, Křemen – Křehlík, Kuběna.

    Rozhodčí: Doležal, Vrba – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 759
    thejrc.org