Boston – Montreal 3:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Edmonton Oilers
Pondělí 02.12.2019, 04:08 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:46 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    40:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté využívají druhou přesilovku v utkání a znovu se prosadil LEON DRAISAITL, který byl opět připraven v pravém kruhu, tentokrát však blíž k brance a propálil přesouvajícího se Markströma. Asistence: James Neal, Alex Chiasson.
    33:51 Leon DRAISAITL - 2:2
     
    33:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hra byla přerušena kvůli vyhození puku na střídačku domácích. Hosté poté vyhráli buly v útočném pásmo, vydolovali puk z pravého rohu a rozehráli rychlou akci, při níž McDavid našel v pravém kruhu LEONA DRAISAITLA, jenž prostřelil Markströma. Asistence: Connor McDavid, Alex Chiasson.
    32:06 Josh LEIVO - 2:1
     
    32:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! JOSH LEIVO číhal před brankou a dostal se k puku, který Koskinen vyrazil po střele Benna od modré. Leivo si jej stáhl do strany a přehodil natažený beton brankáře hostů. Asistence: Jordie Benn, Bo Horvat.
    15:34 Brock BOESER - 1:1
     
    15:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! Hughes z pravého kruhu poslal prudkou přihrávku před brankoviště, kde se povedlo BROCKU BOESEROVI protečovat puk do branky Edmontonu. Boeser byl při své trefě zasažen hokejkou soupeře do obličeje a příliš oslavovat nemohl, spěchal do kabiny na šití, jelikož poměrně dost krvácel. Asistence: Quinn Hughes, J.T. Miller.
    09:09 Josh ARCHIBALD - 0:1
     
    09:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají v signalizované výhodě skóre zápasu! McDavid si vybruslil zpoza branky do strany, rozehrál před kruhy na Nurseho, jehož střelu protečoval za záda domácího brankáře JOSH ARCHIBALD. Asistence: Darnell Nurse, Connor McDavid.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Boeser (Q. Hughes, J. T. Miller), 33. Leivo (Jo. Benn, Horvat) – 10. J. Archibald (Nurse, McDavid), 34. Draisaitl (McDavid, Chiasson), 41. Draisaitl (Neal, Chiasson)


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Jo. Benn, Ch. Tanev, Q. Hughes, T. Myers, Fantenberg, Stecher – J. T. Miller, E. Pettersson, Boeser – Eriksson, Horvat, Pearson – Leivo, Gaudette, Virtanen – Schaller, Graovac, MacEwen.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Nurse, Bear, Klefbom, A. Larsson, Jones, Benning – Draisaitl, McDavid, Chiasson – Khaira, Gagner, Neal – M. Granlund, Sheahan, J. Archibald – Nygård, Haas, P. Russell.
    thejrc.org