Chabarovsk – Omsk 1:2 (kon.) | Vladivostok – Spartak Moskva 0:2 (kon.) | Kunlun – Viťaz 2:1 (2:1 po s.n.)
Ufa – Jokerit 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 2:4 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Jokerit Helsinky
Pondělí 02.12.2019, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:51 Marko ANTTILA - 2:3
     
    52:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tohle už se bude Ufě těžko dohánět! Od branky si odstoupil obrovitý MARKO ANTTILA, jenž přebral přihrávku od Oksanena a poté zamířil přesně do bližšího horního rohu branky. Juha Metsola šel velmi brzy na led, a tak nemohl zasáhnout. Asistence: Ahti Oksanen.
    47:35 Stanislav GAREJEV - 2:2
     
    47:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Stejně jako Ufa, tak i Helsinky inkasovaly smolnou branku a je znovu srovnáno! Alexej Semjonov nahodil puk před branku, kde dobře pracoval STANISLAV GAREJEV, jenž mohl černou gumu zasunout do branky. Ovšem kotouč mu utekl a po sérii odrazů si jej do pokladnice srazil nešťastník Steve Moses. Bez asistence.
    34:55 Henrik HAAPALA - 1:2
     
    34:55
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Nejprve z levé strany nastřelil brankovou konstrukci Grigorij Panin. Hra se ale velmi rychle otočila a zakončením z mezikruží se prezentoval HENRIK HAAPALA. Jeho zakončení bylo sražené na břevno a následně si kotouč za brankovou čáru srazil Juha Metsola. Bez asistence.
    28:52 Alexej SEMJONOV - 1:1
     
    28:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že Ufa početní výhodu nevyužije, přesto se raduje po zásahu zkušeného matadora! Mezi kruhy si najel osmatřicetiletý ALEXEJ SEMJONOV, který převzal kotouč a okamžitě přesně zamířil. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Rodion Amirov.
    13:58 Brian O'NEILL - 0:1
     
    13:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Střelec branky nejprve střílel z levého kruhu, ale jeho pokus byl brankářem vyražen. Ke dvěma dorážkám se ještě prodral Jesse Joensuu, jehož znovu vychytal Juha Metsola. BRIAN O'NEILL si pak našel kotouč za brankou, najel znovu do levého kruhu a střelou zápěstím vymetl přesně vzdálenější horní růžek branky. Asistence: Jesse Joensuu.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 29. A. Semjonov (Kugryšev, Amirov), 48. S. Garejev – 14. O'Neill (Joensuu), 35. Haapala, 53. Anttila (Oksanen)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Larsen, Ar. Sergejev, Arzamascev, Pašnin, S. Garejev, A. Semjonov – Amirov, Burmistrov (A), Omark (A) – M. Majorov, Manninen, Sošnikov – V. Žarkov, Kadějkin, Kugryšev – Alalykin, Soloduchin, Kartajev – Gimatov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, Kivistö, Eronen – O'Neill, Regin (C), Joensuu – H. Ikonen, Kontiola, Savinainen – Moses, Norman, Haapala – Anttila (A), Pihlström, Oksanen – Halme.

    Rozhodčí: Bělov, Kulakov – Nikolajev, Strelcov

    Diváci: 5 432
    thejrc.org