NY Rangers – Vegas 1:4 (kon.) | Buffalo – New Jersey 7:1 (kon.) | Detroit – NY Islanders 1:4 (kon.)
Chicago – St. Louis 0:4 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
New York Islanders
Úterý 03.12.2019, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:24 Jordan EBERLE - 1:4
     
    53:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté vedou už o tři góly. Jejich ojedinělý nápor ve třetí periodě končí dost možná rozhodující brankou. JORDAN EBERLE využil svého důrazu na brankovišti a vsítil svůj druhý gól v utkání. Domácí kouč Blashill zvažoval trenérskou výzvu, ale nakonec sám usoudil, že by zřejmě neuspěl. 1:4. Asistence: Ryan Pulock a Leo Komarov.
    36:34 Jordan EBERLE - 1:3
     
    36:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Teď už je z toho gól! Hosté dokázali využít přesilovou hru o jednoho muže a opět jdou do dvougólového náskoku. JORDAN EBERLE zametl do odkryté brány vyraženou střelu Leddyho, kteoru ještě tečoval Lee. 1:3. Asistence: Anders Lee a Nick Leddy.
    30:36 Dylan LARKIN - 1:2
     
    30:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit ze své páté přesilovky snižuje skóre. Cholowski posunul puk na pravý kruh Zadinovi, jehož pobídka před byla lehce tečovaná Bertuzzim. Kotouč se poté od betonu Varlamova odrazil před bránu k úplně volnému DYLANU LARKINOVI, který už neměl problém doklepnout touš do prázdné klece. 1:2. Asistence: Tyler Bertuzzi a Filip Zadina.
    13:17 Anthony BEAUVILLIER - 0:2
     
    13:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté vedou o dvě trefy! Ihned po skončení přesilovky Detroitu se zapojil do hry ANTHONY BEAUVILLIER a po krásné přihrávce Baileyho ujel všem bekům. Následnou kličkou do bekhendu nedal domácímu brankáři šanci. 0:2. Asistence: Josh Bailey a Ryan Pulock.
    08:46 Anders LEE - 0:1
     
    08:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté dávají první branku! Pulock zachytil kotouč na modré čáře a jen těsně z toho nebyl ofsajd. Poté nahodil puk na bránu, odkud nejprve střílel Barzal, kotouč si však následně dojel a zpoza svatyně oslovil před bránou stojícího ANDERSE LEEHO, jehož zakončení zamířilo nechytatelně pod břevno. 0:1. Asistence: Mathew Barzal a Ryan Pulock.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 31. D. Larkin (Bertuzzi, Zadina) – 9. Lee (Barzal, Pulock), 14. Beauvillier (Jo. Bailey, Pulock), 37. Eberle (Lee, Leddy), 54. Eberle (Pulock, Komarov)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Comrie) – Hronek, Nemeth, Green, Cholowski, Biega, McIlrath – Glendening (A), D. Larkin (A), Bertuzzi – Fabbri, Filppula, Athanasiou – Zadina, Nielsen (A), Helm – Erne, Ehn, Perlini.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Jo. Bailey (A), Barzal, Lee (C) – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Eberle, Koivula, Komarov – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Peel, Syvret – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 17 510
    thejrc.org