BO Ostrava – UK Kings Prague 4:6 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
4:6 (1:1, 1:5, 2:0)
UK Kings Prague
Úterý 03.12.2019, 18:05 • RT TORAX ARENA, Ostrava (Poruba) • Univerzitní liga ledního hokeje • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:55
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Jako by mne domácí hráči slyšeli! Fanoušci v porubské hale šílí, z dávno rozhodnutého duelu se stává drama! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho a Novák zakončení Kovalskiho z levé strany s velkými obtížemi vyrazil před sebe, bohužel pro něj ale přímo na hokejku DAVIDA SYSALY. Ten následně neváhal a snížil manko Ostravy na pouhé dvě branky – 4:6! Asistence: Marek Kovalski, David Gřešík.
     
    53:18
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Tak pozor, možná jsem se zakřikl – domácí se zničehonic prosazují a snižují náskok Pražanů na tři branky! K levé tyči se protáhl PATRIK GOLA, který chtěl přihrát jednomu ze svých spoluhráčů. Nabídka se ale od brusle bránícího borce Karlovky odrazila zpět na jeho hůl, tak se rozhodl zkusit štěstí sám a vyšlo to – 3:6! Bez asistence.
     
    37:51
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Kryštof Lamla na dnešní utkání nebude vzpomínat rád, ač za tenhle gól rozhodně nemůže. Papírový outsider dále překvapuje favorita a po úniku FILIPA RUBEŠE zvyšuje na 2:6! Útočník Karlovky se dostal těsně před brankoviště a uklidil puk za gólmana. Asistence: Aleš Hyršl.
     
    34:59
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí ale velmi rychle odpovídají a berou si tříbrankové vedení zpět! K hattricku je nyní rovněž blízko kapitán Karlovky ALEŠ HYRŠL, který tečoval střelu Dlaboly od modré mimo dosah domácího brankáře – 2:5! Asistence: Martin Dlabola.
     
    34:15
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Domácí se ve vlastním oslabení dostali do výborné šance, kterou přetavili ve svůj druhý gól. Novák teď nedosáhl na přesné, rychlé zakončení MARKA KOVALSKIHO z mezikruží, a ostravský forvard si tak zadělal na hattrick! Obrovský podíl na brance nese také David Gřešík, který střelce našel nádhernou přihrávkou z otočky. Asistence: David Gřešík.
     
    29:57
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Další rychlá akce Karlovky znamená další gól v síti Kryštofa Lamly a domácí kotel častuje hostující tým velmi nepěknými slůvky! Ke čtvrté brance vedla spolupráce dvou Alešů – Steklík vyjel dopředu a nahrál k opačné tyči rozjetému ALEŠI HYRŠLOVI, který bez váhání z první uklidil puk do klece. Asistence: Aleš Steklík.
     
    27:30
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Celek z hlavního města už vede o dvě branky, s domácími to nevypadá vůbec dobře! Martínek našel krátkou přihrávkou volného MILANA BOŘÍKA, který z mezikruží překonal bezmocného Lamlu – 1:3! Asistence: Viktor Martínek.
     
    23:42
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Porubskou halou zaznělo zvonění tyče, Pražané následně začali slavit – ve čtvrté minutě druhé třetiny odskakují znovu do vedení, 2:1! Hyršl nabídl puk volnému MARTINU DLABOLOVI, který následně Lamlu prostřelil ranou z prostoru mezi modrou čarou a mezikružím. Asistence: Aleš Hyršl, Viktor Martínek.
     
    09:37
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce MARKA KOVALSKIHO vede k vyrovnávacímu gólu, v Porubě začínáme zase od začátku! Útočník Ostravy si vzal kotouč na svou hůl, projel po levém křídle až před brankoviště a překonal Nováka zakončením mezi betony – 1:1! Asistence: Filip Dýrr.
     
    00:36
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, Karlovka jde do vedení! Outsider do utkání vstoupil výborně a v úvodních sekundách si vytvořil mírný nápor, který střelou z levé strany v první gól přetavil FILIP RUBEŠ – 0:1! Asistence: Daniel Arnošt.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 10. Kovalski (Dýrr), 35. Kovalski (Gřešík), 54. Gola, 54. Sysala (Kovalski, Gřešík) – 1. Rubeš (Arnošt), 24. Dlabola (Hyršl, Martínek), 28. Bořík (Martínek), 30. Hyršl (Steklík), 35. Hyršl (Dlabola), 38. Rubeš (Hyršl)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Lamla (38. Vedra) – Dvořák, Baca (A), Veřmířovský, Prepsl, Štěpán, Hudec, Gřesík, Kropka – Moravčík, Kovalski, Pobuta, Sysala, Smrčka, Gelnar (A), Plášek (C), Fejko, Bernát, Kosina, Dýrr, Gola.
    UK Kings Prague: Novák (Hamalčík) – Glitta, Černý, Steklík, Beran, Dlabola – Halberštát, Piovarči, Hyršl (C), Havelka, Velas, Kaleta (A), Hakl, Bořík, Maťátko, Rubeš, Arnošt, Martínek.

    Rozhodčí: Markovský – Vengřín, Kořistka.

    Diváci: 1 260
    thejrc.org