Třebíč – Slavia 4:1 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 4:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Prostějov – Jihlava 4:3 (4:3 po s.n.) | Sokolov – Motor ČB 1:6 (kon.)
Havířov – Přerov 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Chomutov 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 04.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., nesportovní chování).
    58:04 Karel KLIKORKA - 4:2
     
    58:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan trestá hru bez brankáře! Z vlastní třetiny trefil odkrytou branku hostů KAREL KLIKORKA – 4:2! Asistence: Jiří Severa.
     
    57:24
    Adam Beran na střídačce! Stadion v šesti!
     
    57:24
    Trenéři Jaroslav Roubík a Tomáš Mareš si vybrali oddechový čas.
     
    56:41
    Vladislav Houška poslal krásný oblouček do jízdy na Ondřeje Bláhu, jenž jel sám na Berane, ale svou ranou jej nepropálil! Domácí v krátké chvíli podruhé odmítli dvoubrankové vedení!
     
    55:43
    A Slovan mohl de facto rozhodnout dnešní derby! Petr Maršoun kotouč nahodil před branku a málem si jej do sítě srazil obránce Miroslav Kukla! Velké štěstí pro Stadion, že byl Adam Beran pozorný.
     
    50:23
    Slovan ujel v oslabení ve dvou proti Beranovi a Daniel Kružík to vzal na sebe a chtěl kotouč lehkým obloučkem zavěsit pod horní tyč, ale branku hostů trestuhodně přestřelil!
     
    49:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ondřej Bláha – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    41:38
    Teď bylo Davidu Stahlovi ještě větší horko! David Vitouch dorážel na brankovišti a kotouč z jeho hole orazítkoval pravou tyč!
    35:49 Jiří SEVERA - 3:2
     
    35:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan dvojnásobnou přesilovku nakonec využil! JIŘÍ SEVERA dostal klasickou přihrávku při hře pěti proti třem od Daniela Kružíka a ranou z první trefil přesně do proti pohybu Berana – 3:2! Asistence: Daniel Kružík a Tomáš Vildumetz.
     
    34:27
    Přesilovka pěti proti třem pro domácí! Minuta a třicet jedna vteřin! Vojtěch Střondala dvě minuty za podrážení.
     
    33:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Daniel Voženílek.
    30:10 Markus KORKIAKOSKI - 2:2
     
    30:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Finský blesk MARKUS KORKIAKOSKI o sobě dal vědět i dnes! Jeho dvanáctý bod ve čtvrtém utkání! Počkal si mezi kruhy na přihrávku Daniela Voženílka a ranou do víka nedal Stahlovi šanci – 2:2! Asistence: Daniel Voženílek a Vojtěch Střondala.
     
    30:01
    Velká možnost také na druhé straně! Otakar Šik naznačil střelu, objel branku, ale kotouč za tyč nakonec nedostal! David Stahl stihl svůj beton nacpat až na svou pravou tyč!
     
    29:20
    Pavel Kordule si vynutil svou aktivitou chybu obránce, předložil kotouč na hůl Jiřího Severy, ale ten ve vynikající pozici trefil přesouvajícího se Berana! Velká šance domácích!
     
    23:29
    Slovan mohl vést o dvě branky! Jejich první formace dnes hraje povedené utkání! Daniel Kružík našel na brankovišti úplně volného Josefa Zajíce, ale ten z bezprostřední blízkosti nepřekonal Beranovo beton!
     
    21:35
    Josef Jícha měl na hokejce vyrovnání! Střela Patrika Marcela od modré se odrazila před odkrytou branku, ale Josef Jícha kotouč za Stahla nedostal! Domácí brankář předvedl další fantastický zákrok!
     
    20:36
    Do první útočné akce se však vrhli domácí! Daniel Kružík našel žabičkou Jiřího Severu a jeho střele z první moc od pravé tyče nechybělo!
    19:23 Ondřej BLÁHA - 2:1
     
    19:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Půl minuty před první sirénou otáčí Slovan vývoj utkání! Matyáš Filip našel zpoza branky ONDŘEJE BLÁHU, který trefil z první horní růžek – 2:1! Asistence: Matyáš Filip a Vladislav Houška.
     
    15:45
    Trošku na náhodu nahodil kotouč do ústeckého brankoviště Daniel Voženílek a k dorážce na brankovišti se dostal Markus Korkiakoski! David Stahl se roztáhl na brankové čáře a betonem zasáhl proti kotouči, jenž by mířil do branky!
     
    11:20
    Kališníci mačkají Slovan v obranné třetině. Markus Korkiakoski nejprve nabízel do prázdné branky Voženílkovi, ten však kotouč netrefil a poté pálil sám finský útočník, ale těsně minul horní růžek.
     
    10:31
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Josef Zajíc – 2 min., hákování).
     
    06:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A plyšáci letí na led! K tomu vánoční hudba! První branka Slovanu rozjela na ústeckém zimním stadionu plánovanou Plyšákománii! Ondřej Smetana vypálil od modré, kotouč tečoval mezi kruhy JOSEF ZAJÍC a hosté si sami kotouč srazili nakonec do sítě. Branka připsána Zajícovi, jenž si připisuje první branku v dresu Slovanu – 1:1! Asistence: Ondřej Smetana a Daniel Kružík .
    06:01 Daniel KRUŽÍK - 1:1
     
    05:36
    Mohlo být vyrovnáno! Daniel Kružík dostal nabito na modrou, ale jeho skvělou ránu z první si našel Adam Beran, a ač si nebyl jistý, kotouč našel na své hrudi!
    05:07 Patrik MARCEL - 0:1
     
    05:07
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V oslabení se však dostává do vedení Stadion! Na modré dostal hodně prostoru PATRIK MARCEL a ranou po ledě propálil Davida Stahla – 0:1! Asistence: Kristian Kangas a Vojtěch Kropáček.
     
    04:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (David Vitouch – 2 min., napadení).
     
    04:32
    David Stahl zapisuje zatím nejlepší zákrok zápasu! Peter Jánský dostal nabito a z první hledal místo u pravé tyče, ale domácí brankář se stihl skvěle přesunout a betonem zasáhl výborně!
    Marken.cz

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 7. Zajíc (Smetana, Kružík), 20. O. Bláha (Filip, Houška), 36. Severa (Kružík, Vildumetz), 59. Klikorka (Severa) – 6. Marcel (Kangas, Kropáček), 31. Korkiakoski (Voženílek, Střondala)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Brízgala) – Klikorka, Smetana (C), Vl. Brož (A), Zajíc, Müller, Zukal, Veber – Severa, Ma. Svoboda (A), Kružík – Maršoun, Tůma, Vildumetz – Grim, Kordule, O. Bláha – Filip, Houška.
    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Jebavý (A), Kukla, Marcel (A), Klejna, Dajčar, Strejček – Korkiakoski, Střondala, Voženílek (C) – Štohanzl, Jícha, Jánský – Šik, Vitouch, Kangas – D. Sklenář, Kropáček.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Bosák, Axman

    Diváci: 1124
    thejrc.org