Boston – Carolina 2:0 (kon.) | Florida – Minnesota 2:4 (kon.) | New Jersey – Vegas 3:4 (kon.)
Philadelphia – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Arizona 2:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.)
Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Washington 2:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
Minnesota Wild
Středa 04.12.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Luke KUNIN - 2:4
     
    58:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kulečníkovým odrazem zřejmě rozhoduje LUKE KUNIN! Ten napálil kotouč o mantinel a ten se odrazil přímo na prázdnou domácí svatyni. Sprintující Anton Strålman přes všechnu snahu už gólu nezabránil. Asistence: Jonas Brodin.
    44:49 Carson SOUCY - 2:3
     
    44:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To je neskutečné! První střela Minnesoty na branku ve třetí třetině končí gólem! Po přihrávce Zacha Pariseho se dostal před brankou k puku CARSON SOUCY. Ten do něj šťouchl bekhendem a hrací předmět projel mezi betony brankáře Driedgera až za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Zach Parise a Victor Rask.
    32:56 Mats ZUCCARELLO - 2:2
     
    32:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! MATS ZUCCARELLO se s pukem dostal na levý kruh a nepříliš prudkou střelou nad lapačku překvapil brankáře Driedgera – 2:2. Asistence: Brad Hunt a Jason Zucker.
    29:26 Jason ZUCKER - 2:1
     
    29:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté z ničeho nic snižují! Vše způsobil svou chybou Mike Hoffman, který na útočné modré ztratil kotouč a JASON ZUCKER vyrazil do samostatného úniku. Ten útočník Wild vyřešil rychlou bekhendovou kličkou, po niž zvedl puk mimo dosah natahujícího se Driedgera. Bez asistence.
    14:26 Jonathan HUBERDEAU - 2:0
     
    14:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats přežili oslabení a krátce po jeho skončení udeřili. Vincent Trocheck vybojoval v rohu kluziště kotouč, který Frank Vatrano poslal na levý kruh a JONATHAN HUBERDEAU z tohoto místa zamířil k bližší tyčce Kähkönenovy branky – 2:0. Asistence: Frank Vatrano.
    09:54 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    09:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Neodolali! Keith Yandle předal puk na levý kruh ALEKSANDEROVI BARKOVOVI, který podobnou střelou, jako vyslal před chvíli jeho spoluhráč Huberdeau, vymetl bližší horní růžek hostující branky. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Barkov (Yandle, Huberdeau), 15. Huberdeau (Vatrano) – 30. Zucker, 33. Zuccarello (Hunt, Zucker), 45. Soucy (Parise, V. Rask), 59. Kunin (Brodin)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad (A), Yandle, Strålman, Weegar, Pysyk, Matheson – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Malgin, Trocheck (A), Connolly – Hoffman, B. Boyle, Vatrano – Sceviour, Acciari, Toninato.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – Zuccarello, E. Staal, Zucker – Fiala, M. Koivu (C), Parise (A) – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, M. Foligno.

    Rozhodčí: Dwyer, Rooney – Murphy, Driscoll

    Diváci: 10 167
    thejrc.org