Sassuolo – Perugia 1:2 (kon.) | Spal – Lecce 5:1 (kon.) | Udinese – Bologna 4:0 (kon.)
konec
Spal
5:1 (4:0)
US Lecce
Středa 04.12.2019, 18:00 • Stadio Paolo Mazza (Ferrara) • Italský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    83. FLOCCARI - 5:1
     
    83
    Spal právě vstřelil branku!
    Je definitivně hotovo, Spal jde do čtvrtfinále Coppa Italia! Obrana Lecce opravdu hodně zaspala, domácí se tak dostali do přečíslení dva na nikoho. Paloschi tak vybídl ke skórování SERGIA FLOCCARIHO, který bez problémů uklidil míč do odkryté klece. Asistence: Alberto Paloschi.
    55. IMBULA - 4:1
     
    55
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Že by se hosté ještě pokusili o návrat do utkání! Díky výborné střele GIANNELLIHO IMBULY je to o tři góly, ten z hranice vápna překvapil Berishu ránou k pravé tyči. Asistence: Simone Lo Faso.
    45. CIONEK - 4:0
     
    45
    Spal právě vstřelil branku!
    ¨Asi určitě už je rozhodnuto, domácí totiž vedou o čtyři góly! Tentokrát se prosadili z rohového kopu, od kterého centroval Jankovič, který skvěle našel hlavu THIAGA RANGELA CIONKA, který dobře zakončil k pravé tyči. Asistence: Marko Jankovič.
    31. MURGIA - 3:0
     
    31
    Spal právě vstřelil branku!
    Domácí skórují potřetí, postup dále už mají na dosah! ALESSANDRO MURGIA se skvěle uvolnil na hranici šestnáctky, následně zakončil přesně k pravé tyči, Vigorito na míč nedosáhl. Asistence: Alberto Paloschi.
    24. PALOSCHI - 2:0
     
    24
    Spal právě vstřelil branku!
    Spal už vede o dva góly a jistě kráčí za postupem! Reca si udělal výlet do útoku, s míčem se pěkně dostal až do vápna, odkud poslal přihrávku na ALBERTA PALOSCHIHO, který střelou z první zakončil přesně k pravé tyči. Asistence: Arkadiusz Reca.
    18. IGOR - 1:0
     
    18
    Spal právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají úvodního tlaku a dostávají se do brzkého vedení! O branku se vlastně úplně sám zasloužil IGOR, který se dostal přes pět bránících hráčů a následně zakončil do protipohybu Vigorita. Asistence: Alberto Paloschi.

    Lukáš Mihal

    Branky: 18. Igor (Paloschi), 24. Paloschi (Reca), 31. Murgia (Paloschi), 45. Cionek (Jankovič), 83. Floccari (Paloschi) – 55. Imbula (Lo Faso)

    Karty:   8. Missiroli (SPAL), 28. Murgia (SPAL) – 49. Imbula (LCC)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:17.
    Spal: Berisha – Tomović, Vicari, Igor – Missiroli, Murgia, Cionek, Floccari (C) (88. Cuellar), Reca (69. Kurtič) – Paloschi, Jankovič (63. Valoti).
    Náhradníci: Letica, Thiam – Cannistrà, Kryeziu, Kurtič, Mastrilli, Moncini, Petagna, Salamon, Tunjov, Valdifiori, Valoti.

    US Lecce: Vigorito – Riccardi (C), Dell'Orco, Benzar (58. Fiamozzi), Vera – Rossettini, Petriccione (58. Majer), Imbula – Dubickas – Lo Faso (76. Maselli), Lapadula.
    Náhradníci: Bleve – Majer, Gallo, Babacar, Monterisi, Fiamozzi, Lucioni, La Mantina, Šachov, Rimoli, Falco, Maselli.

    Rozhodčí: Giua
    thejrc.org